A dokonałeś wymaganego obrotu?Wpisałem kod oferty i wpłaciłem depozyt, kasy nie ma na koncie, upominać się czy czekać?
Chyba, że to jeszcze inny problem... wtedy polecam kontakt z supportem bo bonusy przyznawane są tam zawsze natychmiastowo.bludek ma rację ale...
Trzeba uważać. Bonus "aktywuje się" dopiero po dokonaniu obrotu sumą depozytu, jednak obrót ten musi zostać wykonany po wymaganym kursie.
Jeśli przegrasz depozyt ale spełnisz warunki obrotu to bez problemów będziesz mógł obstawiać dalej.
obstawiać należy po stawkach min. 1,5. Wtedy bet365 aktywuje depozyt.Wpisałem kod oferty i wpłaciłem depozyt, kasy nie ma na koncie, upominać się czy czekać?
chyba jednak wychodzi że to jest to.Chyba, że to jeszcze inny problem... wtedy polecam kontakt z supportem bo bonusy przyznawane są tam zawsze natychmiastowo.
Brawo dla mnie, dziękibo pokazywany jest zysk a zwrot, czyli to co zarobisz jesli zaklad wejdzie ????
wejdz na livechat, powinien przyslugiwac, ale lepiej zapytac supportu odpowiedza Ci szybkoCzy jak utworzylem konto na bet365 dosyc dawno a dopiero teraz wplacam pierwsze pieniadze czy bonus mi przysluguje i jak go uzyskac ?? bo zadnego kodu nie dostalem na maila
na pewno przysługuje, na mnie, mimo że konto mam od dawna i nie raz wcześniej wpłacałem, bonus cały czas czekał, wystarczy wejść w Oferty->Dostępne oferty->Poproś o kod oferty i wyślą kod na mailaCzy jak utworzylem konto na bet365 dosyc dawno a dopiero teraz wplacam pierwsze pieniadze czy bonus mi przysluguje i jak go uzyskac ?? bo zadnego kodu nie dostalem na maila