>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PROMOCJA: Bonus do 200 zł dla nowych graczy!

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
mam pytania w związku z bonusem:
1) jak długo trwa weryfikacja danych???
2) czy wpłacając przez Mb kwotę 100pln będę mógł później całość wypłacić z powrotem na Mb???
1.to bardzo różnie gdzieś czytałem że obecnie dosyc długo ktoś wspominał że 2 tyg. kolega ostatnio się rejestrował i zajęło to kilka dni.
2. bez problemu TAK, oczywiście po odpowiednim obrocie.

L 20

lehane

Użytkownik
Wpłaciłem kasę, dostałem bonus, ale przy próbie obrócenia depozytem przegrałem całą jego kwotę, lecz potem ponownie wpłaciłem, myślałem, że bonus już przepadł, ale dalej widoczne były warunki obrotu, więc postanowiłem dalej się w to pobawić. Tym razem udało się bez problemu, na pewno spełniłem wszystkie warunki, ale nie mogę zagrać za kwotę bonusa, wyskakuje, że nie mam pieniędzy, gdy próbuję zagrać za całą kwotę, którą mam na koncie... Czyli ten bonus jednak przepada, gdy nie uda się obrócić przy pierwszym depozycie?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Musisz zweryfikować swoje konto, powinien Ci przyjść list tradycyjną pocztą z kodem i musisz im też skan dowodu przedstawić. Wtedy bonus się odblokuje.

L 20

lehane

Użytkownik
Heh, chyba nie przeczytałeś tego, co napisałem... Już dawno zrobiłem to, o czym napisałeś...Już raz wpłaciłem, ale przegrałem depozyt, ale teraz wpłaciłem ponownie, niby bonus jest dostępny, ale nie mogę go użyć, pomimo tego, że zrobiłem obrót...

L 20

lehane

Użytkownik
Akurat wszedłem na forum, aby napisać, że wszystko jest OK, a tymczasem widzę odpowiedź ;). Wszystko OK, wystarczy odpalić czat, co jest trochę dziwne, ale pomaga. Pozdrawiam.

B 4

bongo84

Użytkownik
Mam pytanie. W regulaminie jest napisane, że aby móc zacząć grać bonusem trzeba 1 raz obrócić depozytem, ale nie ma w regulaminie żadnych wytycznych co do kursów itp. Więc jak jest z tym obrotem depozytem w końcu? Gdzieś przeczytalem, że trzeba obrócić raz po kursie większym niż 2, gdzie indziej że po 1.5 lub więcej w regulaminie nic nie pisze o tym więc już sam nie wiem. Proszę o wyjaśnienie

B 4

bongo84

Użytkownik
3. Za kwotę bonus można już postawić zakłady po jednokrotnym obróceniu depozytem.
Ale nie pisze po jakich kursach, wiec dalej nie wiem

B 4

bongo84

Użytkownik
Ok dzieki. Myślałem że to sie tyczyło tylko do bonusa bo gdzieś wyczytałem, że trzeba się obrucić depozyt z kursem powyżej 2 zl a to już nie jest takie kolorowe i chciałem się upewnić. Ale jak tak to ok.

libra 0

libra

Użytkownik
Witam, ja mam takie pytanie, dostałem bonus w wysokości 100zł na starcie ale nie mogę za niego grać, w wiadomościach napisane jest, że muszą najpierw zweryfikować moją tożsamość albo mogę zrobić to sam poprzez weryfikacje online. Ta przez neta zrobilem, dostalem list wpisalem klucz i wszystko spoko a nadal nie moge z tego korzystac, co polecacie?

princeas 11

princeas

Użytkownik
Witam, ja mam takie pytanie, dostałem bonus w wysokości 100zł na starcie ale nie mogę za niego grać, w wiadomościach napisane jest, że muszą najpierw zweryfikować moją tożsamość albo mogę zrobić to sam poprzez weryfikacje online. Ta przez neta zrobilem, dostalem list wpisalem klucz i wszystko spoko a nadal nie moge z tego korzystac, co polecacie?
skan dowodu chcą, czytaj wyżej co pisali:]

P 0

przemekroz

Użytkownik
Ja mam świetne pytanie.
1. Minimalna kwota depozytu to 10PLN*.

2. Maksymalna kwota bonusu o jaki można się ubiegać to 100PLN*.

3. Za kwotę bonus można już postawić zakłady po jednokrotnym obróceniu depozytem.

4. Przed dokonaniem wypłaty musisz obrócić sześciokrotnie sumą depozytu i bonusu. Maksymalna kwota wymaganego obrotu wynosi 1.200PLN*.
Gdzie sie pojawiły wyjasnienia co do gwiazdek &quot;*&quot;. Konkretnie chodzi o p.4

K 0

kosa46

Użytkownik
Witam! Mam problem! Wpłaciłem tam 100zł dostałem drugie tyle, wszystko fajnie tylko za te bonusowe 100zł nie mogę grać więc po co mi ten bonus? Wiem o tym, że trzeba obrócić raz depozyt, żeby móc grać za bonus, depozyt obróciłem już około 300zł i dalej nie mogę grać za ta kase bonusową może mi ktoś wytłumaczyć co jest grane?

Do góry Bottom