Nie musisz weryfikować konta żeby grać. Nawet są spore szanse, że nie będą weryfikowali Ciebie przy wypłacie jak nie bierzesz bonusu.a jak np wplacam 1 raz i niechce bonusu to co???
moge odrazu wplacic pieniadz i grac?????
czy przed zagraniem musza zweryfikowac konto????????
czy dopiero przy wyplacie beda robic weryfikacje?
Tak????
czyli aby uaktynic bonus musze wpisac ten kod z maila
jesli tego nie robie automatycznie gram bez bonusu?
Chyba tylko bwin nie określa wysokości kursów potrzebnych do obrotu. Dowody sprawdzają bardzo często, a jak bierzesz bonus to prawdopodobieństwo tego, że Ci sprawdzą dowód jest bardzo wysokie.Jakiekolwiek zakłady zawierające selekcje z kursami niższymi niż 1.50 nie będą wliczane do wymaganego obrotu.
Wystarczy przeczytać regulamin na stronie.Jak wygląda ta promocja 100% od pierwszej wpłaty, wpłacam 200zł i dostaje od razu 200zł na konto mam razem 400, czy tak jak Ja to rozumiem to wpłacam 200zł muszę postawić coś za 200zł i dopiero dostanę bonus 200zł ?
dzięki z góry
EDIT Ok, podany przeze mnie przykład wlicza sie do obrotu.Jakiekolwiek zakłady zawierające selekcje z kursami niższymi niż 1,50 nie będą wliczane do wymaganego obrotu.
Tak, trzeba przelać 150 dolarów, albo 400zł.Witam, czy wpłacając pieniądze przelewem bankowym naprawdę trzeba przelać, aż 150 dolarów ?? Nie sądzicie, że jest to bardzo wygórowana kwota ?
Było wiele razy...Kurde, nie wiem czy to było, już dużo czytałem, ale coraz więcej mam mętliku, mianowicie napisane jest: zagraj za kwotę swojego depozytu jednokrotnie w wybranych przez siebie zakładach sportowych. Czyli mam zagrać za 200zł jeden zakład z minimalnym kursem 1.5?
Przepraszam jeśli pytanie się już pojawiło.