>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PROMOCJA: Bonus do 200 zł dla nowych graczy!

kuba121 0

kuba121

Użytkownik
A jak to w końcu jest z tym listem? Przychodzi do wszystkich czy tylko do wpłacających przez MB? Pytam, bo czytałem, że ten list do niektórych przyszedł po dwóch tygodniach, wobec czego miałbym 2 tygodnie mniej czasu na obrócenie :/

S 0

shiks

Użytkownik
a jak np wplacam 1 raz i niechce bonusu to co???

moge odrazu wplacic pieniadz i grac?????
czy przed zagraniem musza zweryfikowac konto????????
czy dopiero przy wyplacie beda robic weryfikacje?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
a jak np wplacam 1 raz i niechce bonusu to co???

moge odrazu wplacic pieniadz i grac?????
czy przed zagraniem musza zweryfikowac konto????????
czy dopiero przy wyplacie beda robic weryfikacje?
Nie musisz weryfikować konta żeby grać. Nawet są spore szanse, że nie będą weryfikowali Ciebie przy wypłacie jak nie bierzesz bonusu.

princeas 11

princeas

Użytkownik
nie bede zakladał nowego tematu, tutaj zapytam. otrzymalem maila tresci:
Czekanie się skończyło… nadszedł czas na nowy sezon i otrzymasz od nas specjalny 200 PLN Bonus - Nowy Sezon, abyś mógł rozpocząć go w wielkim stylu!
Championship rozpocznie się w piątek 7. sierpnia, gdy Middlesbrough zmierzy się z Sheffield United i Wembley będzie gościło elitę angielskej piłki nożnej - Manchester United zmierzy się z Chelsea w meczu Tarczy Wspólnoty w niedzielę 9. sierpnia.
Złóż depozyt w wysokości 20 PLN lub wyższej, a otrzymasz 25% Bonus, aż do maksimum 200 PLN.
Aby ubiegać się o swój bonus, po prostu wpisz Kod oferty zakończony na KOPRA, który wysłaliśmy do Ciebie emailem, odwiedzając strefę Użytkownicy, wybierając Oferty zakładów sportowych, a następnie Wprowadź kod oferty.
W jaki sposób możesz się ubiegać o bonus:
• Złóż depozyt w wysokości 20 PLN lub wyższej.
• W sekcji Użytkownicy, wybierz &#39;Oferty zakładów sportowych&#39;, a następnie &#39;Wprowadź kod oferty&#39;.
• Wpisz swój kod oferty i kliknij na Zatwierdź.
• Twój bonus zostanie dodany do Twojego bonusowego stanu konta.
bet365 oferuje ponad 40 rynków na żywo na wszystkie mecze, więc każda minuta meczu będzie się liczyć.
Dzięki naszej fantastycznej usłudze Przekaz na żywo możesz oglądać wydarzenia bezpośrednio na swoim komputerze. Sekcja Najważniejsze - piłka nożna zawiera mecze kwalifikacyjne Mistrzostw Świata i pięć meczów z Serie A co tydzień, przez cały sezon.
To nie wszystko - nasze fantastyczne oferty 100% Bonus Piłkarski i Nie ma bramek? Zwrot są dostępne przez cały rok.
Baw się dobrze!
Zespół bet365

jeśli dobrze rozumiem, jesli przeleje 800zł, to dostane 200 zł bonusu.
pytanie: czy jak aktywuje bonus, to bede musiał obraca tymi 800zł czy bede je mógł wyplacic od razu?

edit: ok:[ juz wiem :
by postawić zakłady za bonus zagraj za kwotę swojego depozytu jednokrotnie w wybranych przez siebie zakładach sportowych. Musisz dokonać obrotu depozytem i bonusem 3 razy przed możliwością wypłaty.

E 0

enzo1

Użytkownik
Jak to w końcu jest z tym obrotem za bonus? &quot;Przed możliwością wypłaty musisz sześciokrotnie obrócić sumą depozytu i bonusu.&quot; a jak weźmiemy rozwiniemy ogólny regulamin to pisze w punkcie 4 &quot;Przed dokonaniem wypłaty musisz obrócić trzykrotnie sumą depozytu i bonusu. Maksymalna kwota wymaganego obrotu wynosi 1.200 PLN*.&quot;
Pytałem w suport to babka powiedziała ze sześć ale w takim razie wprowadzają w błąd użytkownika. Ile razy wy musieliście zrobić obrót?

malinowy 22

malinowy

Użytkownik
xxx
witam

czy przy wyplacie bonusu (juz obroconego 6-krotnie [MAM NADZIEJE ZE BET365 NIE OKRESLA Z GÓRY PO JAKIM KURSIE MA BYC OBROCONY? BO U INNEGO BUKA TAK WIDZIAŁEM -TOBET O ILE PAMIETAM]) potrzebna jest jakas dodatkowa weryfikacja w postaci przeslania skanu dowodu osobistego w przypadku gdy juz weryfikowalem konto poprzez wplate karta platniczą visa? (i wyplacalem tez normalnie bez problemow ale bez bonusa wtedy)

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Jakiekolwiek zakłady zawierające selekcje z kursami niższymi niż 1.50 nie będą wliczane do wymaganego obrotu.
Chyba tylko bwin nie określa wysokości kursów potrzebnych do obrotu. Dowody sprawdzają bardzo często, a jak bierzesz bonus to prawdopodobieństwo tego, że Ci sprawdzą dowód jest bardzo wysokie.

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Jak wygląda ta promocja 100% od pierwszej wpłaty, wpłacam 200zł i dostaje od razu 200zł na konto mam razem 400, czy tak jak Ja to rozumiem to wpłacam 200zł muszę postawić coś za 200zł i dopiero dostanę bonus 200zł ?
dzięki z góry

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jak wygląda ta promocja 100% od pierwszej wpłaty, wpłacam 200zł i dostaje od razu 200zł na konto mam razem 400, czy tak jak Ja to rozumiem to wpłacam 200zł muszę postawić coś za 200zł i dopiero dostanę bonus 200zł ?
dzięki z góry
Wystarczy przeczytać regulamin na stronie.
100% Bonus Startowy

Otwórz konto już dzisiaj i otrzymaj 100% Bonusu -Rejestracja!
Aby zakwalifikować się do bonusu, postępuj według tych prostych instrukcji:
Otwórz konto, dokonaj depozytu w wysokości 20 PLN* lub więcej, a będziesz miał prawo do otrzymania 100% bonusu od kwalifikującego się depozytu, aż do maksymalnej wysokości 200 PLN*.
Gdy otworzysz konto, to otrzymasz od nas 10-cyfrowy kod oferty kończący się na NCDBP, który zostanie wysłany na Twój e-mail. Aby ubiegać się o swój bonus, po prostu dokonaj depozytu, odwiedź stronę Wprowadź kod oferty w strefie Użytkownicy i wpisz kod oferty.
Jeżeli nie otrzymałeś kodu oferty kończącego się na NCDBP lub jeżeli chciałbyś uaktualnić swój adres e-mail, odwiedź naszą strefę Użytkownicy.
Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę swojego depozytu jednokrotnie w wybranych przez siebie zakładach sportowych. Musisz zagrać za kwotę depozytu i bonusu 3 razy przed dokonaniem wypłaty.

http://www.bet365.com/extra/extra.aspx?ContentPath=Promotions%2cOpenAccountOffer

K 67

kama_reda

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie konieczności grania po kursie co najmniej 1.50.
Każde ze zdarzeń musi mieć kurs większy od 1.50, czy wystarczy ako?
Przykładowo (dwa zdarzenia na jednym kuponie):
X - V 1 (1,40)
Z - H 2 (1,90)

Będzie mi się liczyć do obrotu czy nie?

Chodzi mi dokładnie o ten punkt regulaminu:
Jakiekolwiek zakłady zawierające selekcje z kursami niższymi niż 1,50 nie będą wliczane do wymaganego obrotu.
EDIT Ok, podany przeze mnie przykład wlicza sie do obrotu.

M 0

mateo33

Użytkownik
Witam, czy wpłacając pieniądze przelewem bankowym naprawdę trzeba przelać, aż 150 dolarów ?? Nie sądzicie, że jest to bardzo wygórowana kwota ?

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Kurde, nie wiem czy to było, już dużo czytałem, ale coraz więcej mam mętliku, mianowicie napisane jest: zagraj za kwotę swojego depozytu jednokrotnie w wybranych przez siebie zakładach sportowych. Czyli mam zagrać za 200zł jeden zakład z minimalnym kursem 1.5?
Przepraszam jeśli pytanie się już pojawiło.

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Witam, czy wpłacając pieniądze przelewem bankowym naprawdę trzeba przelać, aż 150 dolarów ?? Nie sądzicie, że jest to bardzo wygórowana kwota ?
Tak, trzeba przelać 150 dolarów, albo 400zł.
Ale można przecież założyć konto na Moneybookers i masz bez ograniczeń(albo 10zł min).

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Kurde, nie wiem czy to było, już dużo czytałem, ale coraz więcej mam mętliku, mianowicie napisane jest: zagraj za kwotę swojego depozytu jednokrotnie w wybranych przez siebie zakładach sportowych. Czyli mam zagrać za 200zł jeden zakład z minimalnym kursem 1.5?
Przepraszam jeśli pytanie się już pojawiło.
Było wiele razy...
Najpierw musisz zrobić co najmniej 200 zł obrotu po kursie nie niższym niż @1,50 a później masz &quot;uwolnioną&quot; kwotę bonusu.

Do góry Bottom