>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja Betway - Dajemy Ci nawet do 200 zł!

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
1. musisz tylko zagrać coś z kursem 1.7 żeby dostać 200
2. tak, ale dostaniesz tylko sam zysk, czyli w tym wypadku 200 x 1.2 = 240, a więc 40 złotych
3. tego ja nie wiem ????

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
sorki ze to pytanie pada którys tam raz , ale odświerzając temat - promo aktualne?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Promocja w Bet-at-home: Zgarnij Bonus powitalny 100%!
Promocja w Bet at Home
PROMOCJA: Zgarnij Bonus powitalny 100%!

Uwaga sportowi eksperci: od bet-at-home.com otrzymasz po dokonaniu pierwszej wpłaty automatycznie bonus powitalny 100%*. Wybierz jedną z form wpłaty i wpłać na swoje konto gracza. Gdy wpłata pojawi się na Twoim koncie zgarnij 100% Bonusu następująco: Wejdź na &quot;Moje konto/Wpłata Wypłata/Realizacja bonusu&quot; i wpisz słowo FIRST, a kwota Twojej wpłaty zostanie podwojona automatycznie.

Nie pozwól by Bonus powitalny przeszedł Ci koło nosa – bet-at-home.com gwarantuje Ci dużo emocji oraz najbardziej przyjazny regulamin promocji na rynku – załóż się! Więc na co jeszcze czekasz? Zgarnij bonus już teraz!

1. Zarejestruj się na www.betathome.com.
====&gt; PROMOCJA na BET-AT-HOME &lt;====
&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; ZAREJESTRU SIĘ TUTAJ &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;.
2. Gdy jesteś zarejestrowany, wpłać depozyt
3. Gdy pieniądze masz już na koncie wówczas: Moje konto/Wpłata Wypłata/Realizacja bonusu i wpisz słowo FIRST, a kwota Twojej wpłaty zostanie podwojona automatycznie.

Regulamin promocji:
* Akcja &quot;Bonus powitalny&quot; jest ważna od dnia 17.07.2007 (godz. 13:00)
* Bonus powitalny jest ważny tylko na pierwszą wpłatę. Maksymalna kwota bonusu to 77PLN. W przypadku wpłat powyżej 77PLN, do konta gracza zostanie dopisana tylko kwota bonusu w wysokości 77PLN.
* Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty.
* Zarówno dla zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych wymagany jest minimalny kurs 1,5.
* Bonus powitalny dotyczy tylko i wyłącznie zakładów sportowych. Bonus powitalny nie dotyczy kasyna i pokera.
* Bonus powitalny może zostać wykorzystany tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym na jednym koncie gracza i musi zostać wykorzystany najpóźniej do 10dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie .
* W przypadku podejrzenia nadużyć (np. wiele kont gracza na różne dane osobowe, itp.), bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do anulowania kwoty bonusu i anulowania wynikających z niego wygranych.
* Bonus powitalny nie może być łączony z innymi akcjami promocyjnymi.
* bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do zakończenia akcji promocyjnej w każdej chwili.

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Ale wytłumacz mi ten punkt
Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty.
czyli jesli wplacilem 30 i dodali 30 to jest 60 x 3 = 180 a w poprzednim temacie mi ktos mowil 90 kto ma racje??

I 0

ilu

Użytkownik
Mam pytanie. To kase trzeba obrocic 3 razy po min kursie 1.5. Ale czy te 1.5 to po kursie jednego spotkania czu po kursie calego kuponu?

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
* Zarówno dla zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych wymagany jest minimalny kurs 1,5. trzeba troche poczytac...

redrum 0

redrum

Użytkownik
Mam pytanie bo tma pisze z emkas 77zl podwaja to moge tak zrobic ze wplaca 50 i bede mial 100 zl i potem wplaca 27 zl i bede mial 54 zl ?

pit100p 0

pit100p

Użytkownik
a co oznacza &quot;pierwsza wpłata&quot;?
czy jest to w ogóle pierwsza wpłata na dane konto (nowy użytkownik), czy pierwsza wpłata po 17.07.2007)? tzn czy promocja obejmuje tylko świeżych graczy, czy również takich, którzy już wpłacali do BAH?

babilon 0

babilon

Użytkownik
a co oznacza &quot;pierwsza wpłata&quot;?
czy jest to w ogóle pierwsza wpłata na dane konto (nowy użytkownik), czy pierwsza wpłata po 17.07.2007)? tzn czy promocja obejmuje tylko świeżych graczy, czy również takich, którzy już wpłacali do Bet-at-home?
pierwsza wpłata na konto

F 0

fnx4

Użytkownik
Jak mam rozumiec ten punkt: &quot;&amp;middot; Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy POSTAWIONA w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty. &quot;

Czy termin &quot;kwota POSTAWIONA&quot; znaczy to samo co u innych buków &quot;kwota OBRÓCONA&quot;?

Bo ja rozumiem że muszę w tym przypadku (zakładając, że wpłacam 100, dostaję 77 zł bonus) 3 razy postawić kwotę 77 zł po kursie min 1,5. Czy tak? Czy po prostu muszę trzykrotnie obrócić kwotę 77zł = 231 zł czyli np. 10 kuponów po 23,10 zł.

F 0

flashek

Użytkownik
Mam kilka pytań. Będę przytaczał cytaty z regulaminu promocji &quot;Bonus powitalny&quot;

1. Wpłacam np: 100zł. Dostaję 77zł bonusu. Czy pierwszy zakład muszę zagrać za 77zł czy za obojętnie jaką kwotę (by uczestniczyć w tej promocji)? (np:za 5zł)

2. &quot;Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty.&quot;
Czy to znaczy że gdybym wpłacił np: 2000zł, dostałbym 77zł bonusu, ale żeby cokolwiek wypłacić to musiałbym te 2077 zł obrócić 3 razy???

3. &quot;Bonus powitalny ... musi zostać wykorzystany najpóźniej do 10dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie . &quot;
A co to oznacza? Że bonus który otrzymam np: 77zł, muszę wykorzystać do 10 dni? A jak wykorzystam 50zł to mi przepadnie???

jaca 0

jaca

Użytkownik
Mam kilka pytań...
1) Pierwszy zakład możesz zagrać za dowolną kwotę, tylko wcześniej musisz aktywować bonus
2) Prawdę mówiąc to nie wiem, tylko po co wpłacać 2000, jak wystarczy 77?
3) Oznacza to, że musisz aktywować bonus w ciągu 10 dni od wpłacenia pieniędzy (inaczej przepada bonus), a sam obrót nie ma ograniczeń czasowych

Do góry Bottom