>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja Betclic - zakład bez ryzyka do 100zł

Status
Zamknięty.
maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Czy jeśli mam konto w Betclic z danymi mojego brata, do którego nie wpałcałem żadnych pieniędzy więc i nie korzystałem z zakładu bez ryzyka , to czy na moim koncie z moimi danymi mogę skorzystać z zakładu bez ryzyka ?

B 0

b0n0v0x

Użytkownik
jesli chodzi o bonus nie bylo zadnych problemow wiec ode mnie +
na minus slaba, bardzo slaba oferta live
i nie najszersza oferta na cala reszte
wplaty/wyplaty wszystko OK

9adrian2 37

9adrian2

Użytkownik
Gorąco polecam ze skorzystania z promocji Betclick. Wpłata i wypłata idzie bardzo sprawnie, żadnych haczyków. Żeby u wszystkich buków grało się tak przyjemnie jak w Betclick.
Jedyny minus to dość wąska oferta, przydałoby się więcej handicapów w NBA i NHL.

zaleschief 3

zaleschief

Użytkownik
pytanko
Czyli z tego co rozumiem to mogę zamiast jednego meczu piłki nożnej (3 zdarzenia) obstawić na jednym kuponie 2 mecze kosza(w których są po 2 zdarzenia). Bonus działa w takim przypadku?? Nie chciałbym go stracić :cool:

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Czyli z tego co rozumiem to mogę zamiast jednego meczu piłki nożnej (3 zdarzenia) obstawić na jednym kuponie 2 mecze kosza(w których są po 2 zdarzenia). Bonus działa w takim przypadku?? Nie chciałbym go stracić :cool:
trochę późno ale:
Stawiając singla musi on mieć 3 opcje rozstrzygnięcia kuponu czyli przykładowo mecz piłkarski i 1 x 2
Jak stawiasz już zakład wielokrotny to punkt powyższy już nie obowiązuje i możesz grać co Ci się podoba

P 0

plutas

Użytkownik
Witam.
Czy w promocji w Cashback w Betclicu można obstawiać mecze piłki nożnej z podpórką czyli 1x, 12, x2 i czy wówczas promocja i ewentualna wygrana po 6 - krotnym obróceniu jest do wypłacenia ?
Czy należy stawiać tylko wydarzenia na 1, X lub 2 czyli wynik &quot;nie podparty&quot;...
z góry dzięki \ za podrzucenie odpowiedzi ????

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Witam.
Czy w promocji w Cashback w Betclicu można obstawiać mecze piłki nożnej z podpórką czyli 1x, 12, x2 i czy wówczas promocja i ewentualna wygrana po 6 - krotnym obróceniu jest do wypłacenia ?
Czy należy stawiać tylko wydarzenia na 1, X lub 2 czyli wynik &quot;nie podparty&quot;...
z góry dzięki \ za podrzucenie odpowiedzi ????
Po 1 nie ma żadnych obrotów!
Po 2 możesz dać 1 zdarzenie nawet under 2.5 (wiem że to nie ma 3 wyjść), ale jest to już dopuszczone. Potwierdzone info z LIVE CZAT&#39;a. ????

P 31

pantryx1993

Użytkownik
Witam, mam pare pytan dotyczacych tego bonusu.

1. Czy bonus wogole jest jeszcze aktywny ?

2. Czy jezeli kase wplaci sie na poczcie, bedzie ona objeta promocja ?

M 0

mack

Użytkownik
Bonus jest jeszcze aktywny. A właśnie bo wpłaciłem pieniądze jakiś tydzień temu i jeszcze nie skorzystałem z promocji pierwszy zakład bez ryzyka. Ile mam czasu na zawarcie zakładu? Czy to jest obojętne i mam czas, aż postawie swój pierwszy zakład ?

M 0

mack

Użytkownik
Dobra, dowiedziałem się, że bonus nie ma ograniczenia w czasie, czyli nie liczy się kiedy. A wie ktoś czy mogę swoj pierwszy zakład zawrzeć nie ze swojego komputera, czyli z innego IP, z którego być może juz ktos mial konto w Betclick ? Czy lepiej jak pierwszy zakład postawię w domu z IP, z którego się rejestrowałem?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom