Masz to samo ip, ten sam komputer, adres domowy i jeszcze (przypuszczam) wpłata pójdzie z tego samego konta bankowego. Zatem odpowiadając na twoje pytanie: możesz napotkać problemy.Jeden powitalny bonus od depozytu/ powitalny cashback/ freebet/ cashback przypada na jednego gracza, jeden adres e-mailowy, jedno gospodarstwo domowe, jedną kartę, jedno konto bankowe, jeden adres IP i jeden komputer.
Tak, możesz postawić 5 spotkań na jednym kuponie.Mogę postawić 5 meczy piłki nożnej na jednym kuponie?
czy koleżanka coś zdziała w swojej sprawie?Mam problem z wypłatą pieniędzy z cashbacku. Dostałam maila, że mi go cofają. Dowiedziałam się, że chodzi różne IP i powiązanie z innym komputerem. Mój problem polega na tym, że jestem jedyna w gospodarstwie domowym z betclickem, wysłałam pieniądze z mojego konta, a mam neostradę, gdzie przy każdym włączeniu generuje się inne IP, a jeśli chodzi o błąd komputera to przypuszcza, że chodzi o to, że logowałam się na konto na uczelni, gdzie każdy ma takie samo IP (konto założyłam na swoim sprzęcie). Bardzo proszę o pomoc!
Mam problem z wypłatą pieniędzy z cashbacku. Dostałam maila, że mi go cofają. Dowiedziałam się, że chodzi różne IP i powiązanie z innym komputerem. Mój problem polega na tym, że jestem jedyna w gospodarstwie domowym z betclickem, wysłałam pieniądze z mojego konta, a mam neostradę, gdzie przy każdym włączeniu generuje się inne IP, a jeśli chodzi o błąd komputera to przypuszcza, że chodzi o to, że logowałam się na konto na uczelni, gdzie każdy ma takie samo IP (konto założyłam na swoim sprzęcie). Bardzo proszę o pomoc!
koleżanka z jednym postem piszę, że ją oszukali, kolega wyżej z trzema postami pisze, że jego też... a może domniemana koleżanka to jednak kolega czyniu? :]czy koleżanka coś zdziała w swojej sprawie?
mnie też oszukali,
najpierw pani na czacie zweryfikowała mnie pozytywnie,
zawarłem zakład, zawsze logowałem się z własnego laptopa;
dostałem zwrot 200PLN;
następnego dnia zabrali mi bonus
i napisali, że system się nie myli i moje konto jest powiązane z innymi graczami.
Ostrzegam przed tymi oszustami i naciągaczami.
To Ci odpowiem. Przyczyną jest adres IP i dostawca internetu - prawdopodobnie multimedia polska. Oni chyba mają wąski zakres adresów IP, dlatego jest większe prawdopodobieństwo że ktoś wcześniej korzystał z twojego IP.I dlatego tutaj szukam pomocy. Co jest przyczyną moich kłopotów?