>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja Bet-at-Home - Codziennie darmowy depozyt

E 0

erefes

Użytkownik
Witam rozdaja rzeczywiscie mi sie udalo wygrac 50 euro wylosowali mnie jakies pol roku temu jak bylem w anglii zerkam na laptopie a tu ciach i yes a ze jestem stalym klientem to nie musialem nawet scanu wysylac! Pozdrawiam!

P 0

playa

Użytkownik
a myslalem ze to sciema ale widze ze chlopaki wam sie udalo dostac bonus, poczekam moze i ja dostane ktoregos dnia

kevo88 27

kevo88

Użytkownik
Wie ktos moze jak aktywowac bonus powitalny 100%?
Wiem ze mam 10 dni na jego aktywacje od momentu zaksiegowania wplaty, a info:
Podaj w nawigacji &quot;Wpłata/Wypłata&quot; kod bonusu &quot;FIRST&quot;, nie wiele mi mowi ;/
prosze o pomoc ????

adi1026 0

adi1026

Użytkownik
Wie ktos moze jak aktywowac bonus powitalny 100%?
Wiem ze mam 10 dni na jego aktywacje od momentu zaksiegowania wplaty, a info:
Podaj w nawigacji &quot;Wpłata/Wypłata&quot; kod bonusu &quot;FIRST&quot;, nie wiele mi mowi ;/
prosze o pomoc ????
idź do &quot;moje konto gracza&quot; potem &quot;wpłata/wypłata&quot; następnie realizacja bonusa i wpisz FIRST Automatycznie masz podwojone.

M 0

marcinxxx

Użytkownik
mam pomysł !
może jak jest jakiś polak w tej tabeli to kopiujcie kto to bo może osoba siedzi non-stop na FB (czyt.marcinxxx ???? ) a nie siedzi na bah.co wy na to?

lukecik 0

lukecik

Użytkownik
Ponadto: Twoja pierwsza wpłata do bet-at-home.com opłaca się podwójnie. Podaj w nawigacji &quot;Wpłata/Wypłata&quot; kod bonusu &quot;FIRST&quot;, a automatycznie otrzymasz – całkowicie za darmo - podwojoną sumę wpłaconej kwoty. Nie przegap takiej okazji na start! Więcej informacji znajdziesz na: http://www.bet-at-home.com
Coś takiego mi przysłali jak założyłem sobie konto parę minut temu. Mam rozumieć, że ta promocja obowiązuje nadal? Może dziwne to pytanie, bo wydaje się to oczywiste, skoro mi to przysłali, ale chcę się upewnić dla świetego spokoju :) I jeszcze jedno, jak kiedyś mój tata miał u nich konto i podal ten sam adres domowy, to mi podwoją wpłatę, czy nie? Można mieć dwa konta na ten sam adres domowy, ale inne dane osobowe?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Mam rozumieć, że ta promocja obowiązuje nadal? Może dziwne to pytanie, bo wydaje się to oczywiste, skoro mi to przysłali, ale chcę się upewnić dla świetego spokoju :) I jeszcze jedno, jak kiedyś mój tata miał u nich konto i podal ten sam adres domowy, to mi podwoją wpłatę, czy nie?
1. Promocja jest aktualna.

2.
Bonus powitalny może zostać wykorzystany tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym na jednym koncie gracza i musi zostać wykorzystany najpóźniej do 10dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie .
Jezeli Twoj Tata nie uzyl tej promocji nie powinno byc problemu.

3. Nie powinno byc problemu z 2 kontami, ale z 2 bonusami problem juz raczej bedzie.

Najlepiej o takich problemach dyskutuj z supportem. Jezeli dostaniesz od nich dokladna mailowa odpowiedz, bedziesz w 100% pewny i zawsze w razie problemow, bedziesz mial jakas podstawe do odwolania ;).

lukecik 0

lukecik

Użytkownik
Aha, dzieki za odpowiedź. Moj tata korzystał z tej promocji, ale to było 2 lata temu, od dwóch lat jego konto jest nieuzywane, nawet nie mam nigdzie jego loginu ani pinu, więc mam nadzieję, że nie będzie problemów.

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Jeżeli to forum przegląda pan Dominik K.(13***530) to niech sprawdzi swoje konto na Bet-at-home ;)
jeżeli to nie będzie przeszkadzało moderatorom to jeżeli będziecie widzieć osobę z Polski to umieśćcie jej nazwisko tutaj każdego dnia

K 0

kanios2

Użytkownik
witam mam takie pytanie wczoraj przegrałem caly swoje depozyt nagle patrze dzisiaj a tam mam obstawione jakies 2 kupony po 6 zł nie wiem co to jest czy jakies symulacje czy cos

rzepson 0

rzepson

Użytkownik
witam mam takie pytanie wczoraj przegrałem caly swoje depozyt nagle patrze dzisiaj a tam mam obstawione jakies 2 kupony po 6 zł nie wiem co to jest czy jakies symulacje czy cos
weź napisz do nich, może błąd albo ktoś gra na twoim koncie (no ale z drugiej strony to jak mógł coś postawić jak nie miałeś nic na koncie?). Weź zobacz czy nie masz w historii jakiś kuponów których ty nie obstawiałeś (tak dla pewności), jak nie to ja na twoim miejscu poczekałbym czy coś by weszło może to być błąd systemu, a ty jak miałeś 0 to może skorzystasz:-D
PS dzisiaj: Mieszko C. (12***259) jak odbierze to ma naprawdę szczęście bo € 550,00 to jest coś.

K 0

kanios2

Użytkownik
Napewno To Nie Moje Kupony Bo To Sa Obstawione Na Jutro I Na Weekend Moze Jakas Promocja Albo Bład Huj Wie Skorzystam Moze Na Nich:d

Do góry Bottom