>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Project $

M 26

mkr93

Użytkownik
Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Nowy rok a co za tym idzie nowe plany i cele, również te, związane z bukmacherem. Ostatnio postawiłem sobie dosyć zuchwały plan zarabiania około 1000zł / miesiąc i mogę szczerze przyznać,że poległem dlatego tym razem , trzymając się praktycznie tych samych zasad,które możecie znaleźć tutaj : http://forum.bukmacherskie.com/f35/cel-500-1000-zl-msc-95-pilki-110600.html z małymi poprawkami,zaczynam od nowa. Teraz za cel stawiam sobie przynajmniej podwojenie budżetu w miesiącu. Zasady całkiem jasne.
  1. Nowy miesiąc zaczynam 10ego i rozliczam również 10ego (z wyjątkiem stycznia,zaczynam od 17)
  2. Gram do wykorzystania kwoty zainwestowanej (w moim przypadku - 200zł). Stawka stała - 25zł.
  3. Kursy ako +/- 2, zwiększamy tylko wtedy kiedy jesteśmy na plusie bądź jest jakaś przysłowiowa &quot;perełka&quot;.
  4. Do dwóch typów/kuponów na dzień, przy słabej ofercie, nie ryzykujemy nic.

To tyle pisania na początek, pierwsze typy będą podawane na sobotę (17.01) ze względu na słabą ofertę w całym tygodniu. Sądzę,że najpóźniej 2 godziny przed pierwszym meczem. Myślę,że zobaczycie również od czasu do czasu moje posty w temacie typy dnia. Zachęcam do śledzenia tematu, pozdrawiam i życzę powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Jednak skuszę się na jutrzejszą ofertę.
Kupon 1
Real Madryt - Atletico Madryt - Gospodarze over 1,5 gola w meczu
Elche - Barcelona - Goście over 1,5 gola w meczu
ako @ 2,02
stawka 25
do wygrania 25
Powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Na dzisiaj z NBA bardzo ryzykowny kupon , na przełamanie obu drużyn w dublu, ryzyko bardzo dużo dlatego ewentualnym graczom, radziłbym ostrożniej podejść do tego kuponu.
Co do następnej kombinacji, na dzisiaj zaufam Kiriłovi Lazarovovi i Macedonii w meczu z Tunezją a także liczę na 3 pkty Ajaxu Amsterdam w meczu z Groningen. Powodzenia!
Kupon 1
Houston - OKC - 2
LA Lakers - Cleveland - 1
ako @ 5,32
stawka 25
do wygrania 108
Kupon 2
FYR Macedonia - Tunezja - 1
Ajax - Groningen - 1
ako @ 2,25
stawka 25
do wygrania 31

M 26

mkr93

Użytkownik
Kupon NBA okazał się istną masakrą, mimo wszystko spróbuję dzisiaj zagrać na małą niespodziankę w meczu Philadelphii z Pelikanami za 25 zł.
Philadelphia - NO Pelicans - 1 @ 3,6 za 25 + 65
Co do kuponu na dzisiaj, prezentuje się on następująco :
Swansea - Chelsea - 2
QPR - ManU - over 0,5 bramki w całym meczu
Tottenham - Sunderland - 1 DNB
ako @ 2
stawka 25
do wygrania 25
Powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Aktualnie idziemy jak burza. Dorzucam jeszcze jeden kupon na dziś z ligi włoskiej.
Empoli - Inter - 2 DNB
Palermo - Roma - 2 DNB
ako @ 2,25
stawka 25
do wygrania 31
Powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Na dzisiaj dwa kupony , powodzenia!
Kupon 1
Lazio - Napoli - 1X