Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Nowy rok a co za tym idzie nowe plany i cele, również te, związane z bukmacherem. Ostatnio postawiłem sobie dosyć zuchwały plan zarabiania około 1000zł / miesiąc i mogę szczerze przyznać,że poległem dlatego tym razem , trzymając się praktycznie tych samych zasad,które możecie znaleźć tutaj : http://forum.bukmacherskie.com/f35/cel-500-1000-zl-msc-95-pilki-110600.html z małymi poprawkami,zaczynam od nowa. Teraz za cel stawiam sobie przynajmniej podwojenie budżetu w miesiącu. Zasady całkiem jasne.
To tyle pisania na początek, pierwsze typy będą podawane na sobotę (17.01) ze względu na słabą ofertę w całym tygodniu. Sądzę,że najpóźniej 2 godziny przed pierwszym meczem. Myślę,że zobaczycie również od czasu do czasu moje posty w temacie typy dnia. Zachęcam do śledzenia tematu, pozdrawiam i życzę powodzenia!
- Nowy miesiąc zaczynam 10ego i rozliczam również 10ego (z wyjątkiem stycznia,zaczynam od 17)
- Gram do wykorzystania kwoty zainwestowanej (w moim przypadku - 200zł). Stawka stała - 25zł.
- Kursy ako +/- 2, zwiększamy tylko wtedy kiedy jesteśmy na plusie bądź jest jakaś przysłowiowa "perełka".
- Do dwóch typów/kuponów na dzień, przy słabej ofercie, nie ryzykujemy nic.
To tyle pisania na początek, pierwsze typy będą podawane na sobotę (17.01) ze względu na słabą ofertę w całym tygodniu. Sądzę,że najpóźniej 2 godziny przed pierwszym meczem. Myślę,że zobaczycie również od czasu do czasu moje posty w temacie typy dnia. Zachęcam do śledzenia tematu, pozdrawiam i życzę powodzenia!