Witam
@Edi8, przeanalizowałem wszystkie strategie gry jakie przedstawiłeś na forum i muszę przyznać że robi to wrażenie. Od kilku lat próbuje się skupić w moich rozważaniach nie nad samym sposobem gry a nad odpowiednim doborem stawek. Mam do Ciebie kilka pytań i jeśli pozwolisz zadam je w tym wątku.
1. Myślałeś więcej może nad samym sposobem stawkowania, albo masz jakieś inne niestandardowe sposoby, tak jak w tym wątku? Przeanalizowałem swoje archiwum(około 1000 meczy) i niestety progresja z przerzutka kończy się fatalnie, zresztą jak każda inna forma progresji. Przy kursach w przedziale 1,95-2,3 osiągałem maksymalnie w 8 meczu trafienie, ale dwa kolejne trafienia osiągnąłem nawet na 21 poziomie.
2. Rozważałeś możliwość rozbijania stawek? Załóżmy, że gram kilka progresji. 9 z nich wchodzi regularnie na 2-3 poziomie, a 10 dochodzi do poziomu np. 8. I teraz czy widzisz jakąś możliwość, żeby tą progresji cofnąć o kilka poziomów a koszty rozbić między te 9 pozostałych progresji? Na jednym z forum kilka lat temu, jeden z userow przedstawił taki sposób, ale wtedy to zignorowałem, nie było mi to potrzebne. Od kilku dni przekopuje internet i nie mogę tego znaleźć. On w jakiś sposób "żaglował" stawkami między poszczególnymi progresjami, chociaż nie jestem pewnym, czy to na pewno była progresja a nie D'alambert. A może masz jakiś sposób na D'alamberta? Bo ostatnio temu sposobowi gry poświeciłem sporo czasu i jak dotychczas on wydaje mi się najlepszy.