>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Progresja oraz inne systemy stosowane w MLB

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Pojawią się pewnie później. GB to raczej porządna firma. Jeśli nie pojawi się do 2h przed meczem to napisz do supportu w tej sprawie.

P 0

petrus11

Użytkownik
Dzięki za szybką odpowiedź. ???? Napisałem już do suportu. Do 2h przed meczem nie będę czekał bo trochę pozno, ale ok 22 mysle, że będą. Byłem zaskoczony bo myślałem, że raczej jak się nie pojawiło to nie będzie. To mój 1 bukmacher internetowy wcześniej grałem na stacjonarnych.

pzdr.

P 0

petrus11

Użytkownik
Napisałem poprzednio podobnego posta w temacie pytania ogólne i nie dostalem odpowiedzi. Bardziej jest to teraz chyba temat o progresji.

Planuję jednak zmienić taktykę bo tak jak mówisz nawet 10 porażek może się spokojnie zdarzyć a takiego kapitału by straczyło na wszystkie 10 czy więcej poziomów jeszcze nie uzbierałem. Mam zamiar grać progresję na under/over w szczególności. Wydaję mi się, że nie jest to aż tak uzależnione od aktualnej formy drużyny a jak grają słabo to mogą i przegrać 0:10 i wygrana. Oczywiście to poparte statystykami z ostatnich meczy(głownie średnia punktów na mecz każdej drużyny). Co o tym myślicie? Proszę o ewentualną konstruktywną krytykę.
No i co myślicie o grze progresji under/over?? Czy jest to kolejny sposób na bankructwo? ????

pzdr.

vde 119

vde

Użytkownik
Może ktoś wie jak ocenić czy będzie over/under??
Tak, jest dobry sposób... Rzuć monetą i postaw ????

a tak na serio to jedyne co sobie możesz zrobić to sprawdzić 3 poprzednie mecze danych zespołów i zobaczyć jakie były wyniki... innego sposobu nie widzę... nie jestem znawcą od MLB, ale ja często gram undery jak bardzo dobry zespół gra ze słabszym (kursy na zwycięstwo ok 3.50) często są wtedy wyniki np. 7-2 przy linii 10,5 . Pzdr ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom