>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PROGRESJA na ulubioony zespół

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Wiecie, że jestem zagorzałym przeciwnikiem progresji, niemniej tak usilnie w nią brniecie, że uzasadnienie dla niej znajduję tylko w przypadku obstawiana jednego zespołu. Nie na konkretny wynik, czy X, albo zawsze na win na wyjeździe... Trzeba zawsze na coś innego. Każdy ma ulubiony zespół, interesuje się nim, śledzi większość meczów, rozumie taktykę, zna przeciwnika itd. Ja kibicuję Juventusowi i muszę przyznać, że trafiam około 3/4 zdarzeń z ich udziałem, wiele po wysokim kursie (powyzej 2,00 nadające się prostej progresji), ale jest i trochę tych z małym kursem. Trzeba zrezygnować z tych niskich i szukać szans w kurach korzystnych dla progresji. Przy ulubionym zespole 5 progów powinno wystarczyć.
Bayern - Juventus X2 2,37
Dla Was ryzykowny, ale w moim odczuciu realny z prostej przyczyny. Juve jest w dobrej formie (wiem, Bayern również), ma kapitalną taktykę z którą Bayern może mieć problemy, mecz może przypominać połfinał Euro (brakuje tylko Balotelliego), Juve nic nie musi - gra bez presji zwykle lepiej wpływa na zespół. Wiadomo, dyspozycja dnia zadecyduje... nawet jeśli Bayern wygra wejdziemy w progresję ????
Zapraszam Was do dzielenia się spostrzeżeniami, opiniami, typami na swoją ulubioną markę!

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Progresja jak progresja, z tą różnicą, że na wyjazdowe mecze Juventusu te kursy często są poniżej 2,0. Także nawet przy małej liczbie progów (logika mówi, że takie Juve musi mecze wyjazdowe wygrywać) aby coś ugrać budżet musi być spory. I jak w każdej progresji - taka prawda, że mogą mieć okres, w którym będą wygrywać praktycznie każdy mecz wyjazdowy - aż tu nagle przyjdzie czarna seria i może się okazać, iż wszystkie zyski zostały pochłonięte.
Nie wiem, co tu dodać. Będziesz mieć szczęście - wygrasz, będziesz mieć pecha - przegrasz.
Osobiście zastanawiam się tylko, czy dla kolejnej progresji warto zakładać kolejny temat, nie widzę w sumie nic nowego w tym &quot;systemie&quot;, a dział ostatnio jest trochę przepełniony ;)

arespl 63

arespl

Użytkownik
Progresja jak progresja, z tą różnicą, że na wyjazdowe mecze Juventusu te kursy często są poniżej 2,0. Także nawet przy małej liczbie progów (logika mówi, że takie Juve musi mecze wyjazdowe wygrywać) aby coś ugrać budżet musi być spory. I jak w każdej progresji - taka prawda, że mogą mieć okres, w którym będą wygrywać praktycznie każdy mecz wyjazdowy - aż tu nagle przyjdzie czarna seria i może się okazać, iż wszystkie zyski zostały pochłonięte.
Nie wiem, co tu dodać. Będziesz mieć szczęście - wygrasz, będziesz mieć pecha - przegrasz.
Osobiście zastanawiam się tylko, czy dla kolejnej progresji warto zakładać kolejny temat, nie widzę w sumie nic nowego w tym &quot;systemie&quot;, a dział ostatnio jest trochę przepełniony ;)
Z tego co zrozumiałem, to kolega incubus7 wcale niema zamiaru stawiać wyłącznie na same wyjazdowe remisy Juve...

&quot;Nie na konkretny wynik, czy X, albo zawsze na win na wyjeździe... Trzeba zawsze na coś innego.&quot;
A więc rożnego typu i rodzaju typy, ale w obrębie jednego, ulubionego zespołu. W tym przypadku jest to typ na remis na wyjeździe z podpórką, ale następnym razem może być czysty win u siebie, albo remis, albo under/over itp...
Tak to zrozumiałem ;)

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Z tego co zrozumiałem, to kolega incubus7 wcale niema zamiaru stawiać wyłącznie na same wyjazdowe remisy Juve...

&quot;Nie na konkretny wynik, czy X, albo zawsze na win na wyjeździe... Trzeba zawsze na coś innego.&quot;
A więc rożnego typu i rodzaju typy, ale w obrębie jednego, ulubionego zespołu. W tym przypadku jest to typ na remis na wyjeździe z podpórką, ale następnym razem może być czysty win u siebie, albo remis, albo under/over itp...
Tak to zrozumiałem ;)
Cholera, rzeczywiście ???? Jak pisałem tego posta to byłem w święcie przekonany, że zamiast &quot;albo&quot; jest słowo &quot;ale&quot; i ta reszta mi jakoś uciekła, dzięki za zwrócenie uwagi i sorry za tamten post ????

Po ponownym przeczytaniu treści pierwszego posta nie mogę jednak dalej znaleźć czegoś nowego w tej progresji. Skoro jednak dobrze Ci idzie typowanie zdarzeń z udziałem Juve to czy nie lepiej zostać przy płaskiej stawce, ew. grać zróżnicowaną stawką na stały zysk? Warto rezygnować z tych zdarzeń o niskim kursie, które też trafiasz? Nie ma złotego systemu, jednak jeśli skuteczność masz dobrą, to i wyniki nie muszą być najgorsze. A rezygnując z grania kursów mniejszych niże 2 może się okazać, że skuteczność spadnie Ci do takiego poziomu, że w dłuższym okresie czasu progresja zakończy się porażką.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Po ponownym przeczytaniu treści pierwszego posta nie mogę jednak dalej znaleźć czegoś nowego w tej progresji. Skoro jednak dobrze Ci idzie typowanie zdarzeń z udziałem Juve to czy nie lepiej zostać przy płaskiej stawce, ew. grać zróżnicowaną stawką na stały zysk? Warto rezygnować z tych zdarzeń o niskim kursie, które też trafiasz? Nie ma złotego systemu, jednak jeśli skuteczność masz dobrą, to i wyniki nie muszą być najgorsze. A rezygnując z grania kursów mniejszych niże 2 może się okazać, że skuteczność spadnie Ci do takiego poziomu, że w dłuższym okresie czasu progresja zakończy się porażką.
Tak słusznie, pewnie zostanie przy dobrej skuteczności byłoby lepsze, nić naciaganie kursu pod progresję, ale raczej chciałem Was (fanatyków progresji) naprowadzić, że pewnie łatwiej jest skupić się na czymś konkretnym nic robić jechaną na cokolwiek innego statystycznego.
Bayern - Juventus X2 2,37 ⛔
Juve wczoraj przegrał, fajne wychodzeie z obrony pod pressingiem to za mało, Stara Dama nie ma jednak napastników, którzy uciekliby Bayernowi.
W najbliższym czasie mecz z Pescarą, czekam na otwarcie rynku na under kartek w meczu, jeśli byłby under4,5 w kursie 1,90 byłoby to względnie atrakcyjne...

Do góry Bottom