incubus7
Użytkownik
Wiecie, że jestem zagorzałym przeciwnikiem progresji, niemniej tak usilnie w nią brniecie, że uzasadnienie dla niej znajduję tylko w przypadku obstawiana jednego zespołu. Nie na konkretny wynik, czy X, albo zawsze na win na wyjeździe... Trzeba zawsze na coś innego. Każdy ma ulubiony zespół, interesuje się nim, śledzi większość meczów, rozumie taktykę, zna przeciwnika itd. Ja kibicuję Juventusowi i muszę przyznać, że trafiam około 3/4 zdarzeń z ich udziałem, wiele po wysokim kursie (powyzej 2,00 nadające się prostej progresji), ale jest i trochę tych z małym kursem. Trzeba zrezygnować z tych niskich i szukać szans w kurach korzystnych dla progresji. Przy ulubionym zespole 5 progów powinno wystarczyć.
Bayern - Juventus X2 2,37
Dla Was ryzykowny, ale w moim odczuciu realny z prostej przyczyny. Juve jest w dobrej formie (wiem, Bayern również), ma kapitalną taktykę z którą Bayern może mieć problemy, mecz może przypominać połfinał Euro (brakuje tylko Balotelliego), Juve nic nie musi - gra bez presji zwykle lepiej wpływa na zespół. Wiadomo, dyspozycja dnia zadecyduje... nawet jeśli Bayern wygra wejdziemy w progresję ????
Zapraszam Was do dzielenia się spostrzeżeniami, opiniami, typami na swoją ulubioną markę!
Bayern - Juventus X2 2,37
Dla Was ryzykowny, ale w moim odczuciu realny z prostej przyczyny. Juve jest w dobrej formie (wiem, Bayern również), ma kapitalną taktykę z którą Bayern może mieć problemy, mecz może przypominać połfinał Euro (brakuje tylko Balotelliego), Juve nic nie musi - gra bez presji zwykle lepiej wpływa na zespół. Wiadomo, dyspozycja dnia zadecyduje... nawet jeśli Bayern wygra wejdziemy w progresję ????
Zapraszam Was do dzielenia się spostrzeżeniami, opiniami, typami na swoją ulubioną markę!