Wiele było w tym meczu kontrowersji i mogło się skończyć różnie, gdyby nie czerwona kartka dla Torresa i gol ze spalonego, ale nic nie odbierze mi radości z 3 pkt na Stamford ????
Co do linków - nie posiadam takowych, korzystam ze statystyk na
betfair i po prostu analizuję. Skupiam się na ligach, które znam -
Premier League,
Championship, mniej
Ligue 1 i
Ekstraklasa.
Co do samego systemu gry progresją na remisy, to jest kilka podejść, np można wybrać sobie jedną-dwie drużyny z ligi w której pada stosunkowo najwięcej remisów i grać na nie konsekwentnie co mecz, lub tak jak ja - wyszukiwać meczy drużyn, które od dawna nie zremisowały, a taki wynik jest wielce prawdopodobny w najbliższym spotkaniu. Przykładowo - dzisiejszy mecz Legia - Piast, Piast jeszcze w tym sezonie nie zanotował remisu, ale mimo, że ostatnio grałem na ich remis, to w tym przypadku odpuściłem, bo przewidywałem łatwe zwycięstwo Legii (choć wcale tak nie było ;-))
Warto sobie zrobić kalkulację w excelu i obliczyć na ile kroków w progresji ma się budżetu, ponieważ progresja to pewny zysk.. pod warunkiem, że gra konsekwentnie i ma się nieograniczony budżet ???? , ale grając spokojnie i tylko pewne mecze, można coś ugrać w 7-8 krokach.