Powiedz mi princessa, jakie stawki kładziesz na każdy remis? Osobiście nie bawię się w żadne systemy, progresje itp. gram to co mi przypasi, ale że próbujesz coś wyskrobać z NBA to sobie będę zaglądał. Oba spotkania wyglądają bardzo równo i dzisiaj może padnie jakiś remis. Pozdro i powodzenia !
narazie nie gram, tylko testuję sobie, jak narazie wychodzi na +, od lutego jak bedzie szło dobrze, to zaczne grac real.
a co do stawkowania, to 3 rodzaje, ze względu na wysoki kurs wcale nie trzeba podwajać
i tak np.
I rodzaj to stawkowanie od 1zł i podwajanie stawki, czyli 1, 2, 4, 8, 16 - wtedy zysk dość wysoki wychodzi, ale trzeba mieć gruby portfel - wiadomo
II rodzaj, to zwiększanie o 2 -> 2, 4, 6, 8, 10.... - tu przy 10 poziomach 110 wkładu, ew. zysk przy wygranej na 10 poziomie = 190
III rodzaj to zwiększanie o 1, tu można dojść nawet do 20 poziomu, ale zysk juz zdecydowanie mniejszy, przy założeniu, że wydamy w sumie 210 zł, a wygrana na 20 poziomie wyniesie 20*15=300, zysk z progresji 90.
Najbezpieczniejszy chyba ten trzeci, pierwszego nie polecam.
Ja chyba wlasnie tym trzecim bede grał. Można też kombinować, 2, 2, 2, 3, 3, 3, 4, 4, 4 itd.
Ale to już pozostawiam w gestii grającego.