Ho ho polemizowałbym że to być może bzdura...To ten obecny sezon tak wygląda bo Barcie nie wychodzi za dobrze wygrywanie I połów.Zazwyczaj to bywało tak że Katalonia schodziła do szatni z 2-3 bramkowym prowadzeniem po to aby II część grać na luzie...Ale fakt w tym sezonie to nie do końca wychodzi i muszą czasem gonić wynik.Przecież to już nie ta Blaugrana Guardioli tylko Vilanovy i nie jestem przekonany co do ich początkowych 20 minut pełnych koncentracji,teraz mają z tym problem.Remis I połowy to dobry sposób ale remis na wyjeździe jest chyba lepszym pomysłem tym bardziej że za tydzień mecz z Sevilla a potem kolejne 2 kluczowe spotkania dla przewagi punktowejJak obejrzycie mecze Barcy to pierwsze 20 minut to jest podawanie i usypianie przeciwnika a potem dwa moze 3 strzaly na bramke. Im blizej konca meczu tym bardziej Barcelona przyciska co mozna bylo zobaczyc w meczu ze Spartakiem czy ostatnim meczu ligowym Barcy. Kurs jest podobny zazwyczaj w granicach 4-5 zalezy czy graja u siebie czy na wyjezdzie.
Moze masz racje, nigdy nie bylem fanem Barcelony i patrze tylko na obecny sezon.Ho ho polemizowałbym że to być może bzdura...To ten obecny sezon tak wygląda bo Barcie nie wychodzi za dobrze wygrywanie I połów.Zazwyczaj to bywało tak że Katalonia schodziła do szatni z 2-3 bramkowym prowadzeniem po to aby II część grać na luzie...Ale fakt w tym sezonie to nie do końca wychodzi i muszą czasem gonić wynik.Przecież to już nie ta Blaugrana Guardioli tylko Vilanovy i nie jestem przekonany co do ich początkowych 20 minut pełnych koncentracji,teraz mają z tym problem.Remis I połowy to dobry sposób ale remis na wyjeździe jest chyba lepszym pomysłem tym bardziej że za tydzień mecz z Sevilla a potem kolejne 2 kluczowe spotkania dla przewagi punktowej