>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja na o... ZAJRZYJ :)

niedbal 21

niedbal

Użytkownik
Jak działa progresja każdy wie. Propozycja stawek to 10/20/40/80/160/320/640/1280/2560..
Ja za to proponuje po prostu typ na którym w/w progresje można grać.

Chodzi dokładnie o OVER 4.5 w meczach Realu i lub Barcelony. Kursy za każdym razem to 3.00-4.00, zwykle to około 3.50

Teraz troche statystyk

Real na 29 ostatnich meczy zaliczyl w/w over w !!11!! meczach.(nie zaznaczylem meczu z Valencia) Najwieksza przerwa to 6 meczy czyli przy stawkach napisanych wyzej na 6 spotkanie stawiamy 320 zl.

Uwazam , ze do 7 spotkania można spokojnie ryzykować. Po wejsciu niezle zarabiamy. no to tyle

Barcelona :

na 27 spotkań, 7 overow 4.5, jednak tutaj dodalbym stawke startowa 5zl itd. Podobnie jak w przypadku realu max 6 spotkanie kończyło sie w/w overem.

Man City :

Tutaj juz nie jest tak kolorowo, w ogole mozna zaczac od zlotkowki ???? ..
35 win 8 overow, max 8 mecz konczyl sie overem 4.5 ????

Generalnie podsumowując. Temat poswiecony overowi na REAL, ale chetni moga popróbować barce i city. Jakieś uwagi?? Jak Wy to widzicie? : )

Otrzymane punkty reputacji: +4
niedbal 21

niedbal

Użytkownik
no dobra, zagalopowalem sie, expekt daje 2.45 tym razem, ale jakby nie patrzec real gra z najslabsza druzyna ligi. Z pozostalymi druzynami kursy wieksze.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Pomysł ciekawy. Jak widać na grafice przedstawionej wyżej obie ekipy regularnie zaliczają overy 4.5
Można wchodzić w grę w progresję np. jak Real albo Barca będą miały serię 3 razy bez O4.5 gola...wtedy można będzie zminimalizować ryzyko zajścia na wysoki poziom stawek.
Trzeba było by jednak ograniczyć się tylko do ligi (ligę mistrzów sobie odpuścić).
Na tą chwilę Barca w lidze 2 ostatnie mecze 4:2 i 4:1.... a Real ostatni mecz 4:1

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Barca ?!
Mysle ze warto pogrzebac i dac sobie spokoj z Barca, Realem ! sa lepsze druzyny do takiego rodzaju progresji , lepsze bo daja czesciej i wiecej zarobic . Ze statów wynika ze np. Plzen (Czechy - I liga) notuje w tym sezonie lepsze wyniki niz w/w bo praktycznie co 3 kolejki jest over 4.5 . :grin: ( aktualnie przerwa ) . Barca zajmuje dopiero 24 miejsce ! Jezeli kolega mysli o powaznej grze to proponowalbym poszukac innych druzyn w miare stabilniejszych które notuja over&#39;a w ostatnich np. 4 sezonach jak i w aktualnym. Oczywiscie nie opieram sie tylko na statach , ale pozwalaja one obrac jakis kierunek . Co do stawkowania - jezeli jeste przekonany do overków to proponuje bardziej agresywne stawkowanie azeby wyciagnac jak najwiecej np. 10,30,80,160,320,640 ... Jezeli wchodzi np. na 4 progu to zaczynasz cala progresje od nowa ale od stawki z 3 poziomu i jedziesz dalej ... 80,160,320,640 ... Mysle ze 2 krotne trafienie takiej progresji np. na 5 i 3 progu powinna byc zadowalajaca . Pozdrawiam .

R 23

rutra

Użytkownik
Można zrobić inaczej jak kogoś nie stać na stawke 2^8. Zaczynamy gre jak Real/Barcelona odnotowali 3-4x z rzędu U4,5 i wtedy stawiamy. Ja gram u ziemniaków, a tam over 4,5 raczej nie występuje, ale pomysł ciekawy.

M 0

matashow

Użytkownik
Ja na początku tego sezonu postanowiłem grać na bramki.. Prowadzę własne statystyki obejmujące możliwe przedziały bramkowe w najważniejszych ligach Europy i dam Ci kilka rad :

- Nie graj tego na Barcelonę gdy ta gra na wyjeździe

- Manchester City graj na wyjeździe albo u siebie gdy gra z mocnym przeciwnikiem

- Real, wiadomo..

- Tak jak zauważył kunciapek, trochę zawyżyłeś ten kurs, bo w przypadku pojedynku Realu czy Barcelony u siebie z kimś naprawdę słabym, ten kurs jest niższy

@rutra - o ile grasz w STS możesz grać przedział bramowy 4-6, choć pewnie nie chciałbyś być w mojej skórze gdy miałem postawiony mecz MU - Man City na 4-6, do wygrania .. nawet nie będę mówił ile, a wyniku nikomu nie trzeba przypominać..

A 498

addam44

Użytkownik
Czyli rady jak w tradycyjnej progresji remisowej;odczekaj jak ktorys team nie zremisuje z 5razy i wtedy progresje rozpoczynaj.
Podobnie gra tu w swoim temacie Zdzisiu Krecina tyle ze na kurs 2.0-2.3.Czeka az w ktoryms koszu faworyt o tym kursie 5razy nie wygra i wtedy GRA ???? Poki co skutecznie,ale wczesniej czy pozniej na wysokie progi wejdzie.Pewnie nie predko bo ze specyfiki zastosowanego systemu(powolne zapelnianie koszy)gra nie wiele.Ale progresja jest progresja ????

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Czyli rady jak w tradycyjnej progresji remisowej;odczekaj jak ktorys team nie zremisuje z 5razy i wtedy progresje rozpoczynaj.
Podobnie gra tu w swoim temacie Zdzisiu Krecina tyle ze na kurs 2.0-2.3.Czeka az w ktoryms koszu faworyt o tym kursie 5razy nie wygra i wtedy GRA ???? Poki co skutecznie,ale wczesniej czy pozniej na wysokie progi wejdzie.Pewnie nie predko bo ze specyfiki zastosowanego systemu(powolne zapelnianie koszy)gra nie wiele.Ale progresja jest progresja ????
z tym ze nie ciagne JEDNEGO faworyta caly czas, a to duza roznica. dzisiaj gram na zespol x. nie weszlo. jutro gram na zespol y. progresja na remisy jest nam wszystkim dobrze znana ???? czasami jak zespol sie uprze to i 27 razy nie zremisuje pod rzad. a niby kurs 3,2.....

A 498

addam44

Użytkownik
z tym ze nie ciagne JEDNEGO faworyta caly czas, a to duza roznica. dzisiaj gram na zespol x. nie weszlo. jutro gram na zespol y. progresja na remisy jest nam wszystkim dobrze znana ???? czasami jak zespol sie uprze to i 27 razy nie zremisuje pod rzad. a niby kurs 3,2.....
To prawda ze nie ciagniesz jednego-ale czy to akurat przewaga?Dla mnie nie.

B 178

becks-59091

Użytkownik
Widocznie nie zawsze bo w najbliższej kolejce bwin oferuje po 2,30 na over 4,5
Tylko nie ma co się sugerować takim bukiem jak Bwin. Chyba nikt poważny nie będzie u nich grał progresją takich kursów ;)

Co do pomysłu - życzę wytrwałości autorowi, bo przy dobrym doborze ekip można coś tutaj ugrać.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
To prawda ze nie ciagniesz jednego-ale czy to akurat przewaga?Dla mnie nie.
pewnie zadna. w ogole taka spekulacja jak kursy 2,0 na jeden zepsol jest bez sensu, bo podejrzewam ze kurs w granicach 2,0-2,3 na dany zespol jest 3-5 razy w ciagu calego sezonu. trzeba by grac progresje na 100 zesplow jednoczesnie, zeby cos zarobic. niczym multiprogresja by vanitas ;)

co do mojego sposobu grania po czesci masz racje. progresja jest progresją i wylapie niebawem wysoki próg ale po to mam wysoka stawke poczatkowa (30GBP) i male oczekiwania (zysk miesieczny ok 450 GBP) zeby grac malo ale w miare skutecznie, a jesli przyjdzie passa 13-15 nietrafionych z rzedu raz na pol roku to tez sobie z tym poradze.

M 0

matashow

Użytkownik
Co to za sposób ?! Nic innego jak paradoks bukmachera..

To czy zespół nie zremisował wcześniej przez 5, 1 czy miliard spotkań nie ma żadnego matematycznego wpływu na przebieg spotkania przyszłego..

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
powiem tak gram coś takiego na remis united. Pierwsze 3 poziomy ładnie weszły i właśnie zrobiłem błąd bo wszedłem na ten próg co ty masz czyli 5 10 20 40 80 160 doszedłem do tego poziomu i co dalej dałem 160 na mecz z Arsenalem a tu Welbeck w 88&#39; na 1-2 potem dałem 210zł na mecz z Liverpoolem i co gol po błędzie Pata i Liverpool wygrywa wczoraj też dałem x na mecz ze stoke za 180. Obecnie myślę jak tu grać aby odzyskać włożony wkład bo przyznam szczerze że wszystko prosto wyglądalo na papierze bo papier przyjmie ci symulacje że stawiasz na dany mecz założymy 640zł ale zrób to w rzeczywistości.
Obecnie sytuacja ma się tak że wygląda to następujaco:
4 poziom i już mam 9 mecz
Zgodnie z założeniem powinienem grać
5 10 20 40 80 160 320 640 1280 i nadal nie ma remisu więc teraz na Chelsea powinienem dać 2560! Dodając te kwoty bez meczu z Chelsea to już bym miał minus 1275zł a stawiając 1280zł na remis Chelsea to już jest kwota 2555zł. Owszem jakbym tak grał i by weszło w meczu z Chelsea remis to byłaby bajka 3.25 * 1280=4160zł - cały wkład daje to +1605zł. Bardzo ładnie to wygląda na takiej symulacji ale w życiu nie jest tak kolorowo i obecnie Zacząlem próbę ratowania od poziomu 160 który zostal przeze mnie zdublowany i miałem pecha bo Welbeck strzelił w końcówce. Potem przyszedł czas na Liverpool i już się cieszyłem że zamknę ten poziom i będę miał wygrane 685zł co dałoby wtedy równe 0 ale niestety tak nie wyszło i dałem 180 na remis ze stoke. Mogłem wygrać 990zł co dało by +125 a united jak wiadomo mimo osłabionego składu wygrało 2-0 co jako kibica bardzo mnie cieszy ale nie raduje to mojego portfela. Obecnie na 4 poziom wyłożyłem 865zł i teraz mam dylemat jak to zrobić dalej. Bo wkładając np 400zł na remis z Chelsea mogę wygrać 1300zł w razie innego wyniku będzie minus 1265zł a w razie wygranej tylko 45zł na plus.

Nie traktujcie tego wpisu jako mojej napinki ale jako przestrogi i jak chcecie grać progresje to polecam zaczynać 3 poziomy:
1) od 1zł i jazda tak ... 1 2 4 8 16 32 64 128 256 512 ... Tu az 10 prób a progi normalne
2) od 2zł i jazda tak ... 2 4 8 16 32 64 128 256 512 1024 ... Tu też 10 prób a próg wzrasta ale już mielibyśmy budżet bo przecież każdy remis to kurs minimum 3.20
3) od 3zł i jazda tak ... 3 6 12 24 48 96 192 384 768 1536 ... Jak widzicie tu już jest hard core ale jak pozytywnie by się zamknęło tamte poziomy to po prostu inwestujemy zysk

ja niestety zacząlem 4 od 5zł zamiast wrócić do 2zł i teraz mam nie mały problem i bije się z myślami jak to rozegrać aby było ok ... Pieniędzy trochę odłożone mam ale nie jest to źródło bez dna a moja panna już zaczyna też głowę mi suszyc. Może ktoś ma jakiś pomysł aby wyjść z tego w miarę rozsądnie. Elo

M 0

matashow

Użytkownik
Pieniędzy trochę odłożone mam ale nie jest to źródło bez dna a moja panna już zaczyna też głowę mi suszyc. Może ktoś ma jakiś pomysł aby wyjść z tego w miarę rozsądnie. Elo
Jeżeli dalej wierzysz w remis MU to stawiaj na remis tylko gdy grają na wyjeździe !

Ja jednak radziłbym Ci szukać okazji i grać dobre kursy za płaską stawkę. Ewentualnie możesz zastanowić się nad remisem Barcy na wyjeździe.

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Ja jednak radziłbym Ci szukać okazji i grać dobre kursy za płaską stawkę. Ewentualnie możesz zastanowić się nad remisem Barcy na wyjeździe.
Wczoraj mnie kusiło,żeby dać 300 na remis Barcelony ale **** pękłem... Takie było założenie,że gram tylko na wyjeździe i ciężkie mecze u siebie, myślałem,że Stoke bardziej się postawi a nie będzie grało aby nie strzelić i aby nie stracić... głęboka defensywa kosztowała ich dwa karne... obecnie mam utopione w to 865zł i myśę co dalej czy brnąć w remisy na United w każdym meczu aby odrobić coś czy to olać... wiesz nie chodzi o wiarę w remisy United ale pojechałem 3 sezony wstecz chyba, przeliczyłem to grając ciągle od progu 2zł do gry i zawsze na 3 sezonach był plus minimum 500zł w skali sezonu... ale co podjarałem się i zacząłem próg od 5zł i to jest mój gwóźdź do trumny. Dojechałem do 6 poziomu potem zdublowałem aby ratować i obecnie ratuje... największe dwa błędy tego poziomu to zbyt szybkie zagranie na X w meczu CC z City kiedy nie widziałem składów i powiem szczerze panika i zagranie za mocno na remis ze Stoke... mogłem zagrać ten X ale za niższą stawkę aby tylko odrobić stratę... cóż pazerny dwa razy traci.

M 0

matashow

Użytkownik
Myślę, że nieco pochopnie dobierasz typy..

Jeżeli chcesz dawać remis MU to tak jak mówiłem tylko na wyjeździe.

Jak grają u siebie to raczej bym sobie odpuścił, a już na pewno takie mecze jak ze Stoke. Stoke gra dobrze tylko u siebie. Na wyjeździe to całkiem inna drużyna (wynika to między innymi z faktu, że na Brittania Stadium jest najgłośniejszy doping spośród całej ligi angielskiej).

Ewentualnie pomyśl o remisie do przerwy w lidze włoskiej (szczególnie 2.lidze włoskiej) - kurs około 2.

P.s. Nigdy nie stawiaj na swoją ulubioną drużynę - nieobiektywna ocena !

Do góry Bottom