>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Progresja na o... ZAJRZYJ :)

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Wiem właśnie ale teraz mecz z Chelsea i pytanie za tysiąc punktów czy na siłę pchać się w ten remis czy może szukać go gdzieś indziej... wiem,że na wyjeździe bo takie było założenie mojego tematu ale z drugiej strony wiedza na temat United pozwoliła trafić mi remis z NU na OT po kursie 4.00 chyba za 64zł a potem zjebałem wszystko tym,ze się podpaliłem i zamiast wrócić do stawkowania 2 4 8 16 to dałem od 5 i obecnie myślę nad tym czy nie dac na mecz z Chelsea 300zł na remis... kurs 3.20 wygrana ewentualna 960zł a włożone byłoby w system 1165zł czyli poziom zamknąłby się na poziomie -205zł, biorąc pod uwagę,że wcześniejsze 3 poziomy dały zysk 240zł to ogólnie temat na +, bardzo mały ale z olbrzymim doświadczeniem na późniejszą grę... nie chce teraz walić jak to w progresji idzie bo to za duże stawki bo musiałbym teraz podwoić 865zł chce w miarę przyzwoicie zamknąć ten poziom... ze Stoke zjebałem na maksa ale myślałem,ze Stoke rzuci się na United wiedząc,ze w bramce jest Amos,który nie był zbyt pewny.

Do góry Bottom