Dokladnie tak to działaDobra, sam sobie na to odpowiedzialem chyba:smile: widze ze mozna z okienka sobie wybrac po kolei konia i go analizowac, ogolnie wg Twojego zalozenia to wejsc w stanie wysokiego kursu faworyta i uciekac doslownie chwile przed gonitwa na niskim zbitym kursie tak ?:wink: bo wg takiego szybkiego teraz testu tak wlasnie mi wyszlo :wink:
jak to musi wygrać ?dziala spoko tylko jedyny mankament tego systemu to jak grasz na faworycie to faworyt musi wygrac... a dzisiaj tak trafilem ze na 8 gonitw tylko 2 zakonczyly sie wygrana faworytow ????
Tak Najczęściej wybór pada na faworytaHagis czy Twoje wybory byly faworytami ??
sebasthian wtopom winny KAC ???? zaspałem z rynkiem i juz był in - game i została tylko ewakułacja i zamiast +1.00 okazalo sie -7.00Zapytalem czy obstawiasz faworyta bo:
- na Twoim zestawieniu nie widze zadnych profit/loss ktore byly zerowe czyli faworyt nie wygral (nie trafiasz takowych ? :smile ???? ) ja dzisiaj na 10 spotkan tylko 2 trafilem, ale faworyci zawiedli, wiec mam same zera, a przychod minimalny
- widze dwie wtopy jedna na 7,00 druga na 4,89 (nie zdazyles z layem? czy kurs poszybowal do gory zamiast na dol i akurat ten kon wygral?)
- co do jutrzejszej gonitwy, bedziesz gral dwoch faworytow z jednej gonitwy ?
Wczytaj się co Hagis gra, pomyśl co napisałeś i zastanów się ponownie.przed gonitwa robisz greena na jednym koniu,ale mozesz przeciez zrobic green na wszystkich koniach dajacy zysk bez wzgledu na wynik biegu
Nie zawsze wyjdzie z tego plusCo do Grenna na jednym koniu
Grajac Back to LAY albo LAY to BAck tylko na 1 koniu
i uzyskujemy na nim profit czyli GREEN to cały market (gonitwa)
zostaje rozliczona nabez wzgledu kto wygra
i drugi faworyt tez nie dobiegl jako pierwszy to gonitwa wyszla nam na "0"Niestety Priestleys Reward został wycofany
Kurs spadł do 2.50 co dawało zysk 7.34
skonczyło sie niestety na zwrocie