>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Progresja na 1000 zł kurs 1,50

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik

Co o tym sądzicie?
Czy wielką sztuką jest przegrać przykładowo zakład 7 razy pod rząd przy kursie w granicach 1,53?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Już poprawiłem 7 kolejkę, bo wkradł się chochlik na końcu.
Myślę, że 6 poziomów jeszcze można przeboleć, a dokładnie przeznaczyć na to 243 zł.
7 poziom już jest bardzo ryzykowny stawiamy prawie 500 zł.
Sugerowałbym granie tylko 6 poziomów.

cock 756

cock

Użytkownik
Co o tym sądzicie?
Spoko. Tyle tylko, że proponowane under/over to ruch desperata zważywszy na kurs jaki akceptujesz i grasz.

Czy wielką sztuką jest przegrać przykładowo zakład 7 razy pod rząd przy kursie w granicach 1,53?
Nie wiem. 4 razy z rzędu mi nie wszedł 1,40 na live...

Nie mam nic przeciwko progresji, bo to chyba jedyny prawdziwy system gwarantujący zysk pod warunkiem powtarzalności trafionych kuponów w granicach zasobności portfela ograniczony akceptacją stawki ze strony buka i akceptacją ryzyka ze strony gracza. U/O to błąd. Bardziej byłbym skłonny poświęcić więcej i grać duble 1,20&amp;1,20(1,44) lub 1,30&amp;1,30(1,69).

Pozdro i powodzenia.

U/O za 1,50 czy nawet 1,85 mówię stanowczo NIE. ;)

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Lechia - Widzew
draw no bet 1
k: 1,50
BET365
ZWROT po remisie 0-0
u mnie też zwrot, ale inne typy pozwoliły wygrać:
http://directbets.blogspot.com/
Generalnie polecalbym Tobie granie na zakłady dwutorowe, własnie DNB i wszelkiego rodzaju azjany, nieco bezpieczniej będzie.
typów na niedzielę jeszcze nie wymyśliłem, ale czuję że w meczu napoli-juve mozna bedzie coś ugrać, np. asian over2 za 1,60, lub dnb Napoli za 1,72. Juventus ostatnio imponuje, ale chyba ich seria się skończy, tym bardziej że wyjazdy do miasta Camorry ostatnio konczyły się porażkami.

egreg 942

egreg

Użytkownik
Progresja martingale nigdy do niczego dobrego nie prowadziła , zapewne wiele o tym czytaliście , ale widzę że chcecie to sprawdzić na własnej skórze , a nie uczyć się na cudzych błędach.
No ale cóż, żeby ktoś mógł zarabiać inni muszą tracić , odwieczne prawo bukmacherki.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Progresja martingale nigdy do niczego dobrego nie prowadziła , zapewne wiele o tym czytaliście , ale widzę że chcecie to sprawdzić na własnej skórze , a nie uczyć się na cudzych błędach.
No ale cóż, żeby ktoś mógł zarabiać inni muszą tracić , odwieczne prawo bukmacherki.
Szczerze to pierwszy raz spotkałem się z nazwą martingale, ale masz rację to jest coś podobnego jak nie to samo.
Tylko tutaj nie musi być wcale kurs 2,00, a max stawki to 243 zł, więc nie wygląda to tragicznie. Dzięki takiemu graniu nawet przy skuteczności 2 typów trafionych przy 10 trafionych możemy być na plusie przy założeniu, że za 5 czy tam 6 razem trafimy.
Czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze. Przecież nie ma i nie będzie systemu który gwarantowałby nam zawsze zysk, musi być zawsze ta jakaś minimalna skuteczność typowania.
A bukmacherzy zarabiają w 80% na marży, a nie to czy komuś wejdzie czy nie. ;-)

LDU Quito - El Nacional (+1 AH)
LDU Quito
1,675

2 zł
0 zł

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Do tego weźmy przykład takiego Leona który grał podobnym systemem:
http://forum.bukmacherskie.com/f35/analizowane-typy-by-leon-30722-28.html#post2004491
Tylko, że w jego systemie było 8 stopni progresji, szczerze to jeszcze parę by weszło zaczynając od 1 zł, ale z drugiej strony kurs już 2,10 co nie tak prosto już osiągnąć jak marne 1,51.
Do tego przecież ten system mu nie wyszedł? A czemu? Tylko jego winy, bo nie traktował poważnie pierwszych poziomów. Często te pierwsze 3 poziomy za 1j, 2j, 3j, dawał jakieś mało pewne mecze (a może wejdzie), a później już było pod górkę jak nie zaczynało wchodzić.

E 27

egnagel

Użytkownik
Powiedz mi czemu nie standardowy wzór?
stawka = stawka_poprzednia * kurs / (kurs - 1)
lub jeśli grasz kursy zmienne a interesuje Cię stały zysk na progresji to:

(kurs - 1) * stawka - wklad = zysk =&gt; stawka = (zysk + wklad) / (kurs - 1)
Pytanie się rodzi zawsze czemu jeśli grasz 7 progów progresji po kursach min 1.50 nie zagrać jednego Laya za pełną kwotę z 7 zdarzeniami po kursie 2.4? Zysk niewielki ale taki sam jak zysk z progresji, a wynik od razu. Trzeba by poszukać jednak 7 not_value zakładów do takiego laya co też może być zabawne.
Skuteczny lay to moim zdaniem mógłby być na mecze wta pierwszy set over 9,5 bierzesz perwsze lepsze 10 spotkań obstawiasz coś takiego i gwarantuję Ci, że przynajmniej w jednym meczu pierwszy set będzie under.
czyli 7 meczów za 2.4 kursy to zysk 1 za 459 postawione.
10 meczów za kurs 1.83 to zysk 1 z 421 postawionych.
Uwielbiam matematykę zakładów. Liczenie sprawia mi większą frajdę niż obstawianie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
E 27

egnagel

Użytkownik
Przecież nie ma i nie będzie systemu który gwarantowałby nam zawsze zysk, musi być zawsze ta jakaś minimalna skuteczność typowania.
Federer serw 4 progi progresji po 1.10 kurs na serwis. Gwarantuję Ci, że taka strategia da Ci zawsze zysk.
zysk rzędu 1.00007 na jedną serię progresji (ryzykując w jednej serii połowę środków).
Konsekwencja potrafi zdziałać cuda. Więc przeanalizujmy Federera:
796 serwisów rozegrancyh 89 procent wygranych czyli 708 skutecznych progresji
W skali roku inwestycja dająca 5 procent więcej niż średnia lokata bankowa. No ale inwestycja agresywna gdzie ryzykujemy przynajmniej połowę środków.
Ciekawostka:
Dorzuć Isnera, Fisha, Roddicka, Raonića, pomiń mecze z Ferrerem Djokovicem Nadalem. Obstawiaj to w bwin zaczynając z 5000 euro budżetu a po roku! Masz 200 euro z b&#39;inside dodatkowo.
pozdrawiam, Andrzej
PS: proszę nie traktować tego jako poradnika obstawiania.

egreg 942

egreg

Użytkownik

Skuteczny lay to moim zdaniem mógłby być na mecze wta pierwszy set over 9,5 bierzesz perwsze lepsze 10 spotkań obstawiasz coś takiego i gwarantuję Ci, że przynajmniej w jednym meczu pierwszy set będzie under.

Federer serw 4 progi progresji po 1.10 kurs na serwis. Gwarantuję Ci, że taka strategia da Ci zawsze zysk.
Mylisz się nie ma żadnych gwarancji , a właściwie jest gwarancja że wtopa wcześniej czy później jest pewna.
Ostrzegam przed taką grą .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom