aka-shakal
Użytkownik
Co o tym sądzicie?
Czy wielką sztuką jest przegrać przykładowo zakład 7 razy pod rząd przy kursie w granicach 1,53?
Spoko. Tyle tylko, że proponowane under/over to ruch desperata zważywszy na kurs jaki akceptujesz i grasz.Co o tym sądzicie?
Nie wiem. 4 razy z rzędu mi nie wszedł 1,40 na live...Czy wielką sztuką jest przegrać przykładowo zakład 7 razy pod rząd przy kursie w granicach 1,53?
ZWROT po remisie 0-0Lechia - Widzew
draw no bet 1
k: 1,50
BET365
Szczerze to pierwszy raz spotkałem się z nazwą martingale, ale masz rację to jest coś podobnego jak nie to samo.Progresja martingale nigdy do niczego dobrego nie prowadziła , zapewne wiele o tym czytaliście , ale widzę że chcecie to sprawdzić na własnej skórze , a nie uczyć się na cudzych błędach.
No ale cóż, żeby ktoś mógł zarabiać inni muszą tracić , odwieczne prawo bukmacherki.
Federer serw 4 progi progresji po 1.10 kurs na serwis. Gwarantuję Ci, że taka strategia da Ci zawsze zysk.Przecież nie ma i nie będzie systemu który gwarantowałby nam zawsze zysk, musi być zawsze ta jakaś minimalna skuteczność typowania.
Mylisz się nie ma żadnych gwarancji , a właściwie jest gwarancja że wtopa wcześniej czy później jest pewna.
Skuteczny lay to moim zdaniem mógłby być na mecze wta pierwszy set over 9,5 bierzesz perwsze lepsze 10 spotkań obstawiasz coś takiego i gwarantuję Ci, że przynajmniej w jednym meczu pierwszy set będzie under.
Federer serw 4 progi progresji po 1.10 kurs na serwis. Gwarantuję Ci, że taka strategia da Ci zawsze zysk.