Nie zachowuj się jak mała dziewczynka... Próbujemy Cię tutaj ratować przed stratą pieniędzy, a Ty się obrażasz.... Wiem, że i tak to przeczytasz, zatem przemyśl jeszcze raz swój system. PozdrawiamŻegnam się z forum CZEŚĆ
Nie zachowuj się jak mała dziewczynka... Próbujemy Cię tutaj ratować przed stratą pieniędzy, a Ty się obrażasz.... Wiem, że i tak to przeczytasz, zatem przemyśl jeszcze raz swój system. PozdrawiamŻegnam się z forum CZEŚĆ
Zrozum na tym forum nikt Ci źle nigdy nie będzie życzył. Każdy tu przedstawia mniej lub bardziej przemyślane analizy i powinieneś je wszystkie sprawdzić, przetestować i przede wszystkim zrozumiećŻegnam się z forum CZEŚĆ
http://www.google.pl/#hl=pl&q=+statystyki+pi%C5%82ka+seria+bez+remisu&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=6561f735a7909ab0Właśnie zacząłem grac progresja a wiadomo ze teraz ligi te najbardziej interesujące pauzują wiec wybrałem ligę szwedzka 2 a tam zespól który jak dotąd nie zremisował od 10 meczy ja stawiam już od 4 to jonkopings a już sie waham jak myślicie to dobry wybór i czy brnąc dalej,mam prośbę dajcie cynk na jakaś drużynę,pozdrawiam.
Tak wszyscy jesteśmy jasnowidzamitylko czy na prawdę warto brnąc w to dalej bo rożnie to bywa a ciśnienie jest nie powiem,chciałem usłyszeć opinie bo wiecie,odpuszczę a oni zremisują,czy mieliście takie przypadki i czy być konsekwentnym do końca.
Grając progresję drużyn, które posiadają duża serię, w tym przypadku meczy bez remisu, wyłapiesz wszystkie rekordowe serie. Przy takim kryterium doboru nie ominie Cię żadna. Jak juz uzbiera sie u jakiejś powiedzmy 10 to ją wybierzesz, dlatego będziesz skazany na porażkę.Wychodząc z założenia jak drożyna ma na koncie 6 spotkań bez remisu teraz już 10 to chyba w końcu zremisować musi.
pablito22sc >>> podałeś fałszywy przykład , ponieważ ten bilans zespołu Ankaraspor to nie są wyniki boiskowe , a efekt dyskwalifikacji i przyznania wszystkim ich przeciwnikom walkowerów....http://www.google.pl/#hl=pl&q=+statystyki+pi%C5%82ka+seria+bez+remisu&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=6561f735a7909ab0
ps Seria bez remisu:Ankaraspor34 ???? -- ciekawe czy grał to ktoś progresją
dziękuje za wyłapanie błędu """ Dobrze ze to była pierdółka gorzej jak bym podawał jakieś ważne dane ... jeszcze raz dzieki i Przepraszampablito22sc >>> podałeś fałszywy przykład , ponieważ ten bilans zespołu Ankaraspor to nie są wyniki boiskowe , a efekt dyskwalifikacji i przyznania wszystkim ich przeciwnikom walkowerów....
Tak więc nikt nie mógł grać na wynik remisowy w ich meczach - bo mecze Ankarasporu przecież wcale nie były - wobec tej dyskwalifikacji - wystawiane w ofertach bukmacherów.
Pzdr.
edi8
Modyfikacja tego systemu:Aby nie doszło do bardzo dużego wzrostu stawki na któreś
ze zdarzeń ,zawsze zmieniam stawki ,czyli najwyższą
daje na gospodarzy a najniższą na gości
wygląda to tak,
przykładowo po pięciu kolejkach mam stawki do obstawienia
na gospodarzy za 2 zł
na remis za 4 zł
na gości za 8 zł
trzeba zamienić 2 zł i 8 zł i wygląda to tak
na gospodarzy 8 zł
na remis 4 zł
na gości 2 zł
obstawiamy zawsze najwyższą stawke na gospodarzy
Postawione 7 / Wygrane 5 / Suma: -2a moze dokładny wyniok do połowy ?? z rychoma stawką ????
Paragwaj - Hiszpania
Powyzej do 1 połowy 2,95 x2
Dokładny wynik 0:0 2,50 x2
Dokładny wynik 0:1 3,10 x2
Dokładny wynik 1:0 8,00 x1