>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja by Gregorczen

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Zakładam ten temat specjalnie do próbowania progresji na remisy w piłce nożnej. Nigdy nie grałem w ten sposób ale dużo o tym słyszałem. Chciałbym spróbować. Zobaczymy jak wyjdzie. Temat jest głónie dla mnie abym miał przejrzysty obraz tej progresji.

Oto poziomy i stawki im przypisane -

1 poziom - 2 zł
2 poziom - 4 zł
3 poziom - 8 zł
4 poziom - 16 zł
5 poziom - 32 zł
6 poziom - 64 zł
7 poziom - 128 zł
8 poziom - 256 zł

Teraz gra liga łotewska więc postawiłem jej spróbować. Jak będzie co nieco wychodzić to jak wystartują te najlepsze europejskie ligi zacznę na dobre bawić się z progresją. Póki co to tylko próba.

Progresja 1 /// Poziom 1 /// Metalurgs - Daugava Riga /// Kurs - 3.35 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata - ⛔
Progresja 2 /// Poziom 1 /// Jurmala - Jelgava /// Kurs - 3.30 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata - ⛔

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Cóż, na samym początku nie udało się niczego trafić ale to dopiero 1 poziom. Jestem dobrej myśli. Postanowiłem, że spróbuję też w lidze białoruskiej. Zakłady na progresję gram na Sportingbet.

Progresja 3 /// Poziom 1 /// FC Brest v Neman Grodno /// Kurs - 3.20 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata - ✅ 6.40 zł

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Poszukałem chwilkę i odkryłem, że ciekawą ligą jeśli chodzi o remisy może być MLS. Postanowiłem w niej spróbować.

Progresja 4 /// Poziom 1 /// FC Dallas v Sporting Kansas City /// Kurs - 3.25 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata - ✅ 6.50 zł

Progresja 5 /// Poziom 1 /// Real Salt Lake v Seattle Sounders FC /// Kurs - 3.40 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata - ⛔

Progresja 6 /// Poziom 1 /// Columbus Crew v Chicago Fire /// Kurs - 3.30 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata - ⛔

Progresja 7 /// Poziom 1 /// DC United v San Jose Earthquakes /// Kurs - 3.25 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata - ⛔

Ukończono - 1/7

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Wczoraj pierwsza progresja zakończyła się sukcesem, myślę, że następne na wyższych poziomach także się sprawdzą. Póki co, próbuję dalej. Gra dzisiaj sporo lig więc jest z czego wybierać.

Progresja 8 /// Poziom 1 /// Hønefoss v Odd Ballklubb /// Kurs - 3.30 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata - ✅ 6.60 zł

Progresja 9 /// Poziom 1 /// Gomel v Shakhtyor Soligorsk /// Kurs - 3.20 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata - ⛔

Progresja 10 /// Poziom 1 /// Kalmar FF v Helsingborg /// Kurs - 3.60 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata - ✅ 7.20 zł

Ukończono - 4/10

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
W ostatni weekend weszło kilka progresji już na pierwszym poziomie. Dzisiaj gra znów liga łotewska, jak wiadomo progresja na drużyny z tej ligi na pierwszym poziomie nie weszły więc gramy dalej. Tym razem po 4 zł.

Progresja 1 /// Poziom 2 /// Spartaks - Daugava Riga /// Kurs - 3.70 /// Stawka - 4 zł /// Zysk/strata - ✅ 13.02 zł
Progresja 2 /// Poziom 2 /// Ilukstes Nss - Jurmala /// Kurs - 3.80 /// Stawka - 4 zł /// Zysk/strata - ⛔

Ukończono - 5/10

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
5 progresji ukończonych. Wieczorem pojawią się może jakieś statystyki. Póki co progresja sprawdza się bardzo dobrze i jestem z niej zadowolony. Wczorajsze progresje grałem w STS&#39;ie dlatego wygrana była trochę mniejsza. Następne też będą grane u tego bukmachera.

Dzisiaj zaczynam progresję na drużyny z ligi fińskiej. Mam nadzieję, że też się sprawdzą.

Progresja 11 /// Poziom 1 /// Rovaniemi - Honka /// Kurs - 3.15 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata - ⛔

Progresja 12 /// Poziom 1 /// FC Lahti - Inter Turku /// Kurs - 3.15 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata - ⛔

Progresja 13 /// Poziom 1 /// Mariehamn - HJK Helsinki /// Kurs - 3.25 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata - ⛔

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
W lidze fińskiej nie weszło nic na pierwszym poziomie więc spróbuje się na wyższych. Tymczasem jutro w nocy swoje mecze rozgrywa MLS. Grałem tydzień temu progresje na 4 drużyny z tej własnie ligi i na pierwszym poziomie weszła tylko jedna tak więc podwyższam stawkę. Tym razem z konieczności gram na STS.

Progresja 6 /// Poziom 2 /// Sporting Kansas City - Columbus Crew /// Kurs - 3.40 /// Stawka - 4 zł /// Zysk/strata - ⛔

Progresja 7 /// Poziom 2 /// San Jose Earthquakes - Los Angeles Galaxy /// Kurs - 3.05 /// Stawka - 4 zł /// Zysk/strata - ⛔

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Powracam do tematu. Mimo iż ostatnia próba z progresją na over/under 2,5 bramki się nie udała to postanowiłem jeszcze raz spróbować progresji. Z tym, że... teraz totalnie dla zabawy. Przeznaczam budżet, który &quot;mogę przegrać&quot; i nie sprawi to we mnie żadnych negatywnych emocji ani wielkiego żalu. Oczywiście o przegrywaniu nie myślę ???? Zobaczymy jak to się tu będzie układać. Jak coś z tego będzie wychodzić to powiększy się budżet i zacznie grać poważnie, jak nie to też nic się nie stanie i rozpaczy nie będzie. Co teraz wymyśliłem? Coś co zwie się &quot;progresją na stały zysk&quot; plany mam bardzo ambite i chodź będzie o to niezwykle trudno postaram się je zrealizować ;) Dlaczego akurat progresja na stały zysk? Ponieważ stawki nie rosną tak szybko i mam dużą dowolność przy wyborze spotkań z odpowiednimi kursami.

Na czym polega progresja na stały zysk, każdy zapewne wie. Jednak dla początkujących wyjaśnię krótko - w tej progresji zysk niezależnie od poziomu jest taki sam. Stawka zależy od kursu i poziomu.

Teraz tak - pierwsze co to zasady, których nie mogę pod żadnym pozorem złamać chcąc osiągnąć sukces:

- budżet na grę wynosi 40 zł
- bukmacher, w którym będę grał to Marathonbet. Będę grał tam tylko i wyłącznie tą progresję - żadnych innych rzeczy
* - stawką jaką chcę osiągać jest 2 zł
- nie mam minimalnego/maksymalnego kursu
- regularne podsumowania gry po 10 ukończonych progresjach

Jeśli stawką początkową jest 2 zł to jak łatwo policzyć po 20 ukończonych progresjach budżet początkowy zwróci się w 100 %. Taki jest własnie początkowy cel mojej gry. Wiadomo, że z tak małym budżetem będzie bardzo ciężko ale nie ma rzeczy niemożliwych. Komentarze wolałbym na PW.

* może być to także troszeczkę ponad 2 zł lecz nigdy nie mniej. Konto na Marathonbet mam w Euro dlatego przyjmuję, że kurs Euro wynosi ~ 4. Ciężko będzie o dokładność co do grosza ale wielkich róznic też nie będzie.

Progresja #1 | poziom: 1 | zysk jaki chcę uzyskać: 2 zł

* Baseball | Toronto Blue Jays - Seattle Mariners | 2 | 1.75 | Marathonbet | 3 -&gt; 5,25

* kolejno: dyscyplina, spotkanie, typ, kurs, bukmacher, stawka -&gt; wygrana

P 0

plato

Użytkownik
Czesc, jesli moge sie wtracic odnosnie remisow to proponuje przemyslec oto 4 mecze na LM: Zwykle typuje Tenis i pilke nozna omijam dlugim lukiem aczkolwiek za swoich czasow mialem dosc dobry system na typowanie meczow z remisem. Takze zobaczymy czy tym razem sie sprawdzi. Mecze sa wybrane &quot; systemem&quot; i odrazu zakladam ze wszystkie 4 nie wejda, lecz minimum 1 powinien tutaj byc, ale oczywiscie nie musi.
Apoel vs Maribor
Fenerbahce vs Salzburg
Grasshoppers vs Lyon
Tiraspol vs Zagreb
Plato

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Progresja #1 | poziom 2 | zysk jaki chcę uzyskać: 2 zł
Koszykówka | Japonia - Chińskie Tajpej | 1 ( + 9,5) | 1.91 | Marathonbet | 6 -&gt; 11,46
76:79 ✅

Progresja #1 zakończona:
Liczba poziomów: 2
Suma stawek: 9 zł
Suma wygranych: 11,46 zł
Zysk: ✅ 2,46 zł
Łączny zysk po 1 ukończonej pregoresji: ✅ 2,46 zł
Stan konta: 45,24 zł *
* stan konta na Marathonbet, kilka zł więcej ponieważ wszedł typ zagrany kilka dni wcześniej, przed rozpoczęciem progresji

Progresja #2 | poziom: 1 | zysk jaki chcę uzyskać: 2 zł
Piłka nożna | West Torrens Birkalla - Croydon Kings | 1 | 1.63 | Marathonbet | 4 -&gt; 6,52

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Progresja #2 | poziom: 2 | zysk jaki chcę uzyskać: 2 zł
Piłka nożna | Warriors FC - Geylang International FC | under 3,5 | 1.47 | Marathonbet | 13 -&gt; 19,11
0-0 ✅

Progresja #2 zakończona:
Suma stawek: 17 zł
Suma wygranych: 19,11 zł
Zysk: ✅ 2,11 zł
Łączny zysk po 2 ukończonych progresjach: ✅ 4,57 zł
Stan konta: 47,36 zł

Progresja #3 | poziom: 1 | zysk jaki chcę uzyskać: 2 zł
Tenis | J.Janowicz - J.Benneteau | 1 | 1.47 | Marathonbet | 5 -&gt; 7,35

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Progresja #3 | poziom: 1 | zysk jaki chcę uzyskać: 2 zł
Tenis | J.Janowicz - J.Benneteau | 1 | 1.47 | Marathonbet | 5 -&gt; 7,35
2:1 ✅

Progresja #3 zakończona:
Liczba poziomów: 1
Suma stawek: 5 zł
Suma wygranych: 7,35 zł
Zysk: ✅ 2,35 zł
Łączny zysk po 3 ukończonych progresjach: ✅ 6,92 zł
Stan konta: 49,72 zł

Progresja #4 | poziom: 1 | zysk jaki chcę uzyskać: 2 zł
Koszykówka | Japonia - Jordan | 1 | 1.56 | Marathonbet | 4 -&gt; 6,24

S 0

sokol-nisko

Użytkownik
AAAA

Progresja #3 zakończona:
Suma stawek: 5 zł
Suma wygranych: 7,35 zł
Zysk: ✅ 2,35 zł
Łączny zysk po 3 ukończonych progresjach: ✅ 6,92 zł
Stan konta: 49,72 zł

a ile mialeś na koncie przed początkiem progresji?
bo zastanawia mnie twój sposob jej rozumienia
moim zdaniem to powinno się grać jedną drużyną lub dwoma do czasu wygranej i rozpocząc conajwyzej 2 progresje
ja od wczoraj wczytuje sie coraz bardziej i mysle o graniu na lige angielska w której w sezonie tylko 6 drużyn nie miało conajmniej 10 remisów (w tym MU, CFC MC których nie bede gral bo jest wiadome ze one wiecej wygrywają niz remisują i przegrywaja to to nie ma sensu )czyli wychodzi remis srednio co 4 mecze A NAJDŁUŻSZA SERIE BEZ REMISU MIAŁO WIGAN 9 spotkań
mysle grac dlugofalowo przez caly sezon na początek wpłacic 250 zł (aby miec do 7 poziomu )i grac stopniowo tylko progresją
P.S. moze sie uda

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Progresja #4 | poziom: 2 | zysk jaki chcę uzyskać: 2 zł
Snooker | C. Zhe - S. Lam | 1 | 1.30 | Marathonbet | 20 -&gt; 26
5:3 ✅

Progresja #4 zakończona:
Suma stawek: 24 zł
Suma wygranych: 26 zł
Zysk: ✅ 2 zł
Łączny zysk po 4 ukończonych progresjach: ✅ 8,92 zł

Stan konta: 51,72 zł

Progresja #5 | poziom: 1 | zysk jaki chcę uzyskać: 2 zł
Snooker | S. Donaldson - A. Norman | 1 | 1.53 | Marathonbet | 4 -&gt; 6,13

@ sokol nisko
ja nie gram progresji na remisy

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Progresja #5 | poziom: 1 | zysk jaki chcę uzyskać: 2 zł
Snooker | S. Donaldson - A. Norman | 1 | 1.53 | Marathonbet | 4 -&gt; 6,13
5:3 ✅

Progresja #5 zakończona:
Suma stawek: 4 zł
Suma wygranych: 6,13 zł
Zysk: ✅ 2,13 zł
Łączny zysk po 5 ukończonych progresjach: ✅ 11,05 zł

Stan konta: 53,84 zł

Progresja #6 | poziom: 1 | zysk jaki chcę uzyskać: 2 zł
Tenis | J.Janowicz - F.Dancevic | 1 | 1.32 | Marathonbet | 7 -&gt; 9,24

Jak na razie jest bardzo dobrze i mam nadzieję, że nadal tak będzie ;) Szybko to idzie i jestem póki co zadowolony ;) Oby dalej było jeszcze lepiej!

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Progresja #6 | poziom: 1 | zysk jaki chcę uzyskać: 2 zł
Tenis | J.Janowicz - F.Dancevic | 1 | 1.32 | Marathonbet | 7 -&gt; 9,24

Progresja #6 zakończona:
Suma stawek: 7 zł
Suma wygranych: 9,24 zł
Zysk: ✅ 2,24 zł
Łączny zysk po 6 ukończonych progresjach: ✅ 13,29 zł

Stan konta: 56,08 zł

Następna progresja jutro. Nie ma na noc niczego ciekawego a na siłę nie ma sensu grać ;)

Do góry Bottom