gregorczen
Użytkownik
Zakładam ten temat specjalnie do próbowania progresji na remisy w piłce nożnej. Nigdy nie grałem w ten sposób ale dużo o tym słyszałem. Chciałbym spróbować. Zobaczymy jak wyjdzie. Temat jest głónie dla mnie abym miał przejrzysty obraz tej progresji.
Oto poziomy i stawki im przypisane -
1 poziom - 2 zł
2 poziom - 4 zł
3 poziom - 8 zł
4 poziom - 16 zł
5 poziom - 32 zł
6 poziom - 64 zł
7 poziom - 128 zł
8 poziom - 256 zł
Teraz gra liga łotewska więc postawiłem jej spróbować. Jak będzie co nieco wychodzić to jak wystartują te najlepsze europejskie ligi zacznę na dobre bawić się z progresją. Póki co to tylko próba.
Progresja 1 /// Poziom 1 /// Metalurgs - Daugava Riga /// Kurs - 3.35 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata -
Progresja 2 /// Poziom 1 /// Jurmala - Jelgava /// Kurs - 3.30 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata -
Oto poziomy i stawki im przypisane -
1 poziom - 2 zł
2 poziom - 4 zł
3 poziom - 8 zł
4 poziom - 16 zł
5 poziom - 32 zł
6 poziom - 64 zł
7 poziom - 128 zł
8 poziom - 256 zł
Teraz gra liga łotewska więc postawiłem jej spróbować. Jak będzie co nieco wychodzić to jak wystartują te najlepsze europejskie ligi zacznę na dobre bawić się z progresją. Póki co to tylko próba.
Progresja 1 /// Poziom 1 /// Metalurgs - Daugava Riga /// Kurs - 3.35 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata -
Progresja 2 /// Poziom 1 /// Jurmala - Jelgava /// Kurs - 3.30 /// Stawka - 2 zł /// Zysk/strata -