Witam
Jakiś czas temu ogarnąłem stronke na fb. Chłopaki tam podają prawdopodobnie
LIVE FIXY które można wyłapać na
betfair. Za pomocą wykresów można zobaczyć duże ilości pieniędzy wrzucone w przeciągu kilku minut np Liga Ukraińska u21 lub inne takie podejrzane ligi na które normlanie nikt by nie stawiał dużej ilości pieniędzy. Od dłuższego czasu zamierzam sam spróbować i długo śledziłem te rzuty pieniędzy tylko sam niedawno sie dowiedzialem bo na tych wykresach jest tak (wykresy znajdziemy dając IN PLAY a następnie wybieramy jakiś mecz i obok jakiegos zdarzenia jest taki wykresik)
Na wykresie jest : TOTAL MATCH ON THIS EVENT i niżej BETTING SUMMARY - VOLUME
Z tego co zauważyłem to jeśli jest od 10k w góre postawione na TOTAL MATCH i bardzo podobna stawka na BETTING SUMMARY to znaczy ze sa duże ilości pieniędzy rzucone na dane zdarzenie (zobaczycie wszystkie zdjęcie na tej stronie)
Ja śledziłem rzuty pieniędzy i nigdy nic nie bylo na BETTING SUMMARY bo sie dowiedzialem ostatnio że trzeba mieć pierwsze konto i jakieś środki na
betfair. Zamierzam się rejestrowac tylko chciałem sie zapytać kogoś co jeszcze trzeba wiedzieć na ten temat, goście z FB nie chcą nic mówić i próbuje sam dojść do tego, jakby ktoś wiedział ocb to piszcie w odpowiedziach.