pozwolę sobie odnieść się do powyższegoTypy z kursem ponad @4 z reguły cechuje 1X lub X2 ponad @2. Zamiast grać kurs 4 można by zwiększyć stawkę do 2j i grać 1X/X2. W Twoich typach z dziś dałoby to zysk gdyż mecze z kursem @4 skończyły się remisem.
Jest to tylko luźna sugestia
A gdybyś grał 1X/ X2 inną większą stawką? Tak osobiście sugerowałem.pozwolę sobie odnieść się do powyższego
Z mojego punktu widzenia to nie jest to prawda (delikatnie mówiąc)
Robiłem swego czasu przeliczenia wszystkich typów które podawałem w wątku HA dla 1X2, DNB, X2, AH.
Najlepsze wynik finansowy był dla 1X2, potem DNB, X2 i na końcu AH (obliczenia wykonane dla ponad 500 typów, nie pamietam teraz dokładnie dokładnie)
faktem jest, że grałem kursy znacznie wyższe niż 4 (średnia zagrane była powyżej 7). Być może dla kursów 4<k<7 bardziej się to będzie opłacać, ale osobiście w to wątpię.
Prowadzę aktualnie kilka algorytmów w których generowane typy są z tego przedziału kursowego i wstępne wyniki potwierdzają to co napisałem wcześniej. Dla 1X2 jest plus i to spory, ale dla 1X/X2 jest też plus, ale dużo mniejszy.
można, ale ten zysk był duuuuuuużo mniejszy niż dla 1X2A gdybyś grał 1X/ X2 inną większą stawką? Tak osobiście sugerowałem.
Witam, nie bedzie wiecej spotkan?34) Spotkanie: Elche - Sociedad
Typ: 1
Prawdopodobieństwo: 54%
Kurs: 2,73
Wynik : ??
35) Spotkanie: Shafhaussen- Winterthur
Typ: 2
Prawdopodobieństwo: 55%
Kurs: 3,60
Wynik: ??
chciałem tylko o coś zapytać na przykładzie tych meczy i ich %Dzisiejsza Szkocka liga , niestety nic powyżej 50% więc wszystko z podpórkami
Peterhead - Stranraer 41% na gospodarzy więc 1x
Hibernian - Livingston 38% na gospoadzry więc 1x