>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Profesjonalne typy Cybula

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Wracam ;-)
Francja -Brazylia win 2 @ 1.42 stawka 1j
Na pewno kurs nie zachwyca, ale co tutaj dużo mówić Trojokolorowi nie powinni mieć tutaj Dużo do powiedzenia. Mają spore przestoje w grze, a Brazylia? Gra równo i solidnie. Według mnie Trójkolorowi w najlepszym przypadku ugraja jednego seta

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
BRazylia - Serbia @ 1.25 stawka 2j

Co tutaj dużo mówić stawiam po raz kolejny na Brazylię i nie widzę innego wyniku niż ich wygrana. Są znacznie mocniejszym zespołem od Serbów, którzy wczoraj dosyć szcześliwie wygrali. Owszem Serbowie mają za sobą bardzo udane tygodnie, ale na Brazylię to za mało, która obecnie znajduje się w bardzo dobrej formie. W dodatku są gospodarzami IO, więc zwycięstwo w LŚ jeszcze da im większą pewnosć siebie.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Legia Warszawa (Pol) - Zrinjski (Bih) @ 1,42 /1j
Dzisiejszego wieczoru Legia o awans do kolejnej rundy eliminacji Ligi Mistrzów powalczy Legia Warszawa, której rywalem będzie Zrinjski. Przynajmniej dla mnie faworytem tego spotkania na pewno są Wojskowi. Owszem Legia jeszcze w tym sezonie nie zanotowała wygranej, ale czas chyba najwyższy się przełamać i sięgnąć po zwycięstwo. Można mieć sporo zarzutów do dyspozycji Wojskowych na pewno nie grają na swoim poziomie. Jednak pod względem potencjału na pewno są mocniejszym zespołem od rywali. Mam nadzieję, że zagrają dobrze w ofensywie, a na pewno stać ich na takie osiągnięcie, bowiem w ofensywie mają tak naprawdę dobrych piłkarzy jak Nikolić, Guillherme, Prijović czy Kucharczyk. Każdy z nich posiada bardzo duże umiejętności, a zdecydowanym liderem jest ten pierwszy, który w poprzednim sezonie poprowadził Legię do Mistrzostwa. Węgier umie odnaleźć się w polu karnym rywala, strzelenie bramek przychodzi mu z wielką łatwością i mam nadzieję, że to potwierdzi podczas tego pojedynku. Wszystko wskazuje, że szanse od pierwszej minuty powinien dostać Moulin, który wyrasta na gwiazdę tej ligi. W każdym ze spotkań strzelali bramki i wierzę, że tutja powinni równiez strzelić bramkę. Tym bardziej, że rywale muszę tak naprawdę się otworzyć, bowiem mają niekorzystny wynik. A to wszystko sprawia, że Legia powinna mieć więcej miejsca z przodu. Chociaż z drugiej strony defensywa gospodarzy tego spotkania nie wygląda za dobrze, bowiem Wojskowi do tej pory w każdym ze spotkań stracili bramki. Chociaż trzeba przyznać, że do składu powraca Pazdan, który według mnie powinien dać większy spokój w defensywie. A od pierwszej minuty powinno jeszcze zagra Broź, Lewczuk, Hlousek , który umie w dodatku podłączyć się w akcje ofensywne. Tuż przed nimi powinien zagrać Jodłowiec, który nie tylko pracuje w defensywie, ale również i często podłącza się pod akcje ofensywne. O rywalach nie można nic tak naprawdę powiedzieć, jest to znacznie słabsza drużyna pod każdym względem. Grając u siebie zaprezentowali się słabo, więc nie daję im większych szans na dobrą grę w tym meczu.
Mój typ 2-0
Malarz - Hlousek, Lewczuk, Pazdan, Broź - Kucharczyk, Jodłowiec, Projovic, Muolin, Guilherme - Nikolic
Baric - Jakovlejvic, Katanec , Stojkic - Peko, Tomic, Biblija, Petrak, Todorović - Mesanović

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
FK Liepaja (Lat) - Salzburg (Aut) BTS - NIE @ 1.87 / Stawka 1j
Czas na mecze rewanżowe mecze eliminacji do LM. Niewątpliwie znacznie mocniejszym zespołem są tutaj Austriacy, którzy w pierwszym meczu wygrali skromnie 1-0. Chociaż trzeba przyznać, że nie zagrali zbyt dobrze w ofensywie, bowiem udało im się stworzyć sytuacje bramkowe, ale skuteczność była na niskim poziomie. Śmiem twierdzić, że dzisiaj powinni zagrać znacznie skuteczniej, a co tutaj dużo mówić spokojnie stac ich na takie osiągniecie. Tym bardziej, że w swoim zespole mają naprawdę całkiem dobrych piłkarzy, a przede wszystkim Soriano, którego stać jest na bardzo dużo. Nie ma ten piłkarz większych problemów ze strzeleniem bramek. Już w pierwszym meczu pokonał Dorosevsa i wierze, że dzisiaj będzie podobnie. A przecież nie można zapominać jeszcze o takich zawodnikach jak Laimer, Dernardo czy Dabbur. Podopieczni Dobrecovsa nie pokazali nic tak naprawdę szczególnego w pierwszym meczu, gdzie to byli od samego początku zepchnięci do defensywy. Jestem przekonany, że również podobnie będzie i teraz. W pierwszym meczu Łotysze mieli zaledwie cztery sytuacje bramkowe z czego nie oddali zaledwie żadnego celnego strzału! A co tutaj dużo mówić nie mają przecież kim straszyć rywali Mickevics, Kamess czy Strumia. A to na pewno za mało jak na tak solidny zespół Salzburg. Co tutaj dużo mówić od samego początku będą przeważać Austriacy, zaś gospodarze jedynie będą się bronić, gdzie to według mnie powinni mieć poważne problemy z wyjściem z własnej połowy.
Mój typ 0-2
Walke - Ulmer, Hinteregger, Doin, Scwegler - Berisha, Bernardo, Laimer, Lazaro - Dabbur , Soriano
Dorosevs - Ivavs, Gorkss, Klava - Kluk, Brtan, Strumia, Karklins, - Torres - Mickevics, Kamess

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Celtic - Lincoln BTS - NIE @ 1.35 stawka 1j
Co tutaj dużo mówić pierwszy mecz zakończył się ogromną niespodzianką, bowiem Celtic przegrał 0-1. Z całym szacunkiem do piłkarzy Lincoln, ale chyba nawet fani Rangersów się nie spodziewali, że The Boys tamten mecz mogą przegrać ... A jednak tak się stało, jednak spodziewam się tutaj tak naprawdę sporego pogromu. Ekipa Celticu jest podrażniona pierwszym meczem. Grają teraz u siebie i na pewno będą chcieli się zrewanżować. Co tutaj dużo mówić wszystkie atuty mają po swojej stronie i mam nadzieję, że to potwierdzą na boisku. W każdym elemencie piłkarskiego rzemiosła są przynajmniej o dwie klasy lepsi i jestem przekonany, że teraz to udowodnią. Ofensywa wygląda solidnie Griffiths, Demebele, Chrisitie. Mam nadzieję, że teraz zagrają znacznie skuteczniej, a na pewno stać ich na takie osiągniecie. Tym bardziej, że grają na własnym obiekcie. Jestem przekonany, że od pierwszego do ostatniego gwizda sędziego będą tutaj przeważać piłkarze The Boys. Ekipa Lincoln będzie tutaj zepchnięcia do defensywy od samego początku. Innego przebiegu spotkania tak naprawdę trudno sobie wyobrazić. Tym bardziej, że Celtic musi odrobić straty z pierwszego pojedynku, a w dodatku grają na własnym obiekcie, gdzie to stać ich jest na bardzo dużo. Jeżeli The Boys nie zlekceważą tutaj rywala to powinni pewnie sięgnąć po zwycięstwo i to bez straty bramki.
Mój typ 3-0
Gordon - Janko, Ambrose, Sviatchenko, Tierney - Rogic, Brown, Bilton - Griffiths, Demebele, Chrisitie
Navas - J. Chilopina, Casciaro, R. Chipolina, Garcia - K. Casciaro, Calderon, Lops, Walker, Blasco - L. Casciaro

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Göteborg (Swe) - Piast Gliwice (Pol) BTS - NIE @ 1.50 /1j
Co tutaj dużo mówić kurs może na kolana nie powala, ale jak tutaj nie zagrać. Zacznijmy od tego, że Piast zebrał ostre baty w pierwszym meczu grając w dodatku na własnym obiekcie 0-3! W weekend natomiast zostali rozjechani przez Cracovię, aż 5-1! Do tego odeszli kluczowymi piłkarze tego zespołu, zaś po pierwszej porażce trener Latal (ojciec sukcesu Piasta) odszedł z klubu. Niewątpliwie ekipa Göteborgu po pierwszym meczu czuje się znacznie pewniej. Teraz grają u siebie więc mają sporą przewagę i mam nadzieję, ze to potwierdzą. Spodziewam się już trzeciej porażki Piasta ...

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Górnik Łęczna - Lechia Kto pierwszy bramkę - Lechia @ 1.60 //bet365

Dzisiaj zakończy się druga kolejka LOTTO Ekstraklasy, dzisiejszy mecz zostanie rozegrany pomiędzy Górnikiem Łęczna z Lechią Gdańsk. Nie da się ukryć, że faworytami tego spotkania są Nafciarze, którzy co tutaj dużo mówić są znacznie lepszym zespołem. Podopieczni Nowaka czują spory niedosyt po pierwszym meczu, gdzie to przegrali z Wisłą Płock 1-2. Mecz układał się po ich myśli, gdzie to prowadzili 1-0, nagle &quot;zatrzymali&quot; się. Kadrowo wyglądają bardzo dobrze, nie ma się czemu dziwić jak wymienia się ich jako głównych faworytów do Mistrzostwo Polski. Zobaczymy najpierw na ofensywę f. Paixo, Krasić, CHrapek, WOlski, Peszko - M. Paixao. Co tutaj dużo mówić każdego z nich spokojnie stać tutaj na stwarzanie sytuacji bramkowych, a także na strzelenie bramki. Tym bardziej, że defensywa gospodarzy nie jest na wysokim poziomie, gdzie to zawodnicy mają swoje już lata. Leandro, Szmatiuk, Pruchnik oraz Sasin, jestem przekonany, że ofensywa Lechii nie będzie miała większych problemów z tymi zawodnikami. Nowak wreszcie wystawi do czwórkę obrońców, gdzie to powinni pojawić się Wojtkowiak, Maloca, Janicki, wawrzyniak. Jestem przekonany, że Nafciarze tutaj od samego początku rzucą się na bramkę gospodarzy i tym samym powinni wyjść na prowadzenie.

Prusak - Leandro, Szmatiuk, Pruchnik, Sasin - Piesio, Tymiński, Pitry, Drewniak, Bonin - SPiaczka

Savic - Wojtkowiak, Maloca, Janicki, wawrzyniak - f. Paixo, Krasić, CHrapek, WOlski, Peszko - M. Paixao

matiee 407

matiee

Użytkownik
Górnik Łęczna - Lechia Kto pierwszy bramkę - Lechia @ 1.60 //bet365

Dzisiaj zakończy się druga kolejka LOTTO Ekstraklasy, dzisiejszy mecz zostanie rozegrany pomiędzy Górnikiem Łęczna z Lechią Gdańsk. Nie da się ukryć, że faworytami tego spotkania są Nafciarze, którzy co tutaj dużo mówić są znacznie lepszym zespołem. Podopieczni Nowaka czują spory niedosyt po pierwszym meczu, gdzie to przegrali z Wisłą Płock 1-2. Mecz układał się po ich myśli, gdzie to prowadzili 1-0, nagle &quot;zatrzymali&quot; się. Kadrowo wyglądają bardzo dobrze, nie ma się czemu dziwić jak wymienia się ich jako głównych faworytów do Mistrzostwo Polski. Zobaczymy najpierw na ofensywę f. Paixo, Krasić, CHrapek, WOlski, Peszko - M. Paixao. Co tutaj dużo mówić każdego z nich spokojnie stać tutaj na stwarzanie sytuacji bramkowych, a także na strzelenie bramki. Tym bardziej, że defensywa gospodarzy nie jest na wysokim poziomie, gdzie to zawodnicy mają swoje już lata. Leandro, Szmatiuk, Pruchnik oraz Sasin, jestem przekonany, że ofensywa Lechii nie będzie miała większych problemów z tymi zawodnikami. Nowak wreszcie wystawi do czwórkę obrońców, gdzie to powinni pojawić się Wojtkowiak, Maloca, Janicki, wawrzyniak. Jestem przekonany, że Nafciarze tutaj od samego początku rzucą się na bramkę gospodarzy i tym samym powinni wyjść na prowadzenie.

Prusak - Leandro, Szmatiuk, Pruchnik, Sasin - Piesio, Tymiński, Pitry, Drewniak, Bonin - SPiaczka

Savic - Wojtkowiak, Maloca, Janicki, wawrzyniak - f. Paixo, Krasić, CHrapek, WOlski, Peszko - M. Paixao
jak można być tak wielkim ignorantem i napisać kilka razy, że Lechia Gdańsk to NAFCIARZE?!?! NO JAK?

PRZYDOMEK NAFCIARZE MA DRUŻYNA WISŁY PŁOCK!!!

Dobrze, że żaden kibic Lechii tego nie widział...

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Wrzesień ESA!!
⚽ Bayern - FK Rostov

Co tutaj dużo mowić zdecydoanym faworytem tego spotkania są gospodarze, którzy nie powinni mieć tutaj tak naprawdę żadnych problemów z zanotowaniem zwycięstwa. Bawarczycy myśląc o pewnym awansie do kolejnej rundy takie spotkanie muszą wygrywać, a w szczególności na własnym obiekcie. Potencjał, możliwosci ku temu na pewno mają muszą tylko potwierdzić to na boisku. Z całym czasunkiem do piłkarzy drużyny przejezdnych, ale to właśnie Bayern na każdej pozycji ma znacznie lepszych piłkarzy pod każdym względem. Można być pewnym, ze podopieczni Carlo od samego początku narzucą swój styl gry, gdzie to będą wyminieać dużą ilość podań, a tym samym zepchną rywala do defensywy. Lewy od począktu spisuje się bardzo dbrze, Muller ma na koncie już trzy asysty, Ribery na pewno z Vidalem będą szarpaali defensywą gości. Po drugiej stronie Thiago, który również pociągnie grę, zaś na środku Alonso, który dobrze umie rozgrywać piłkę. Obrona Bayernu od początku spisuje się bardzo dobrze, a fakt, ze nie stracili żadnej bramki w czterech meczach najlepiej to pokazuje. Nie można tak napraqwdę przyczepić się do żadnego piłkarza, a tutaj powinni zagrać od początku Alaba, Hummels, Martinez oraz Lahm, natomiast w bramce Neuer. Ekipa FK owszem ograła we wcześniejszych rundach Ajax oraz Anderlecht, ale co tutaj dużo mówić to nie są drużyny jak kilka lat temu, gdzie w Europie coś znaczyli. Na pewno gospodarze nie mogą ich tutaj zlekceważyć, ale nie chce mi się wierzyć żadną miarą, żeby podopieczni Daniliantsa byli wstanie stworzyć tutaj sobie akcje bramkowe. Owszem w początku powinni pojaiwć się Poloz czy też Bukharov, ale według mnie jest to za mało jak na gospodarzy. Patrząc na sytuację kadrową to gospodarze będą musieli poradzić sovbie bez kontuzjowanych RObbena, Boatenga, Badstubera oraz COmana, zaś Ivan Daniliants ma do dyspozycji wszystkich swoich piłkarzy. Reasumując, nie chce mi się wierzyć, żeby gospodarze mogliby mieć jakieś problemy z zanotowaniem tutaj zwycięstwa. Stawiam na pewną wygraną gospodarzy, gdzie to nawet nie powinni stracić bramki.

Typ
Brak BTSu
@ 1,53 / Unibet

Do góry Bottom