>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

prof (Pokerstars + FTP)

twojprzyjaciel 70

twojprzyjaciel

Użytkownik
Nie podoba mi sie to zagranie pre.. Czemu od razu rzucasz stejka na 25bb? Spoko mogles podbic za 3bb jeszcze i na flopie po cbecie goscie by zrzucali..

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Nie podoba mi sie to zagranie pre.. Czemu od razu rzucasz stejka na 25bb? Spoko mogles podbic za 3bb jeszcze i na flopie po cbecie goscie by zrzucali..
Fishki jak juz dostaną Asa to trzymaja do końca, nawet przy takim flopie ????

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Mnie tez sie nie podoba ale bylem troszke sflustrowany ze kilka steali mi nie wyszlo i stracielm troche zetonow. Tak po zatym sytuacja sie fjanie ulozyla bo oboje mieli to samo. Wczesniej przewalilem pule 110k AK na flopie 5KJ vs set 555
xD
Nawet jak bym zagral to tak jak powinenem to jeden znich zagralby 3 beta wiec pewnie i tak by sie skonczylo na stack offie ????
Co do podbicia 3x to bezsens bo odradzu zdradza to sila mojej reki.

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Przez shoty turkow za 5$ stracilem w 2 dni prawie 100$
W pierwszym dniu shotowania czyli 2 dni temu mialem szanse urwac 300$ ale odpadlem na 6 miejscu zgarniajac marne 45$ tylko i wylacznie przez wlasna glupote. Wiedzialem jak mam zagrac poprawnie na flopie ale mialem jakiegos dziwnego neiwytlumaczalnego odchyla i zagralem nie tak jak powinenem przez co odpadlem. Wczoraj mialem znow szanse dojsc na FT ale przegralem AJ na 76s runner runner strit pule ponad 20k. Przedchwila odpadlem poraz kolejny z tego turka glownie przez Bingo idiote
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/5861934
To rozdanie bylo toz przed add onem , zostalo mi wiec nieco ponad 2k zrobilem add ona. Podwoilem sie na tym idiocie A9 vs 88 po to by wpierniczyc AK vs KJo pula 20k na kolejnego idiote. Znow sie skrocilem i na 3 bb calowalem z QJo innego shrota ktory gral all ina z utg.
Rownolegle gralem w Omahe High Low za 2$ rebuyami. Oczywiscie wtopa toz strefa platna na semi ft przez nastepnego bingo idiote ktory sprawdzil mojego all ina na turnie tylko z drawem do low!!!
Ale jestem zly :x

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Omania zjebalem rozdanko i out ale w itm
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/8438266_6A76E290C0
Przeciez weidzialem ze to jest fold to czemu to wrzucilem!!? to jest chore :eek:
Nalezy mi sie solidny wpierdziel. Ktos na ochotnika ? :
Przeciez weidzialem ze to jest fold to czemu to wrzucilem!!? to jest chore :eek:
Nalezy mi sie solidny wpierdziel. Ktos na ochotnika ? :[
oczywiscie jak ja cos spierdziele to sackouta sprzedac nieda rady :[

nowicjuszz 287

nowicjuszz

Użytkownik
Grasz jeszcze coś? Chciałem zadać Ci trochę pytań bo sam zaczynam powoli przygode z pokerem a na priv nie moge Ci napisac.

nowicjuszz 287

nowicjuszz

Użytkownik
Dalej grasz na Pokerstars i FTP czy zmieniłeś pokerroom? Jakie jest Twoje zdanie na temat pokera online wogóle? Pytam w kontekście opinii, nawet anglojęzycznych filmików na youtube, z jakimi się spotkałem odnośnie nieuczciwości np. Pokerstars, gdzie niby dochodzi do nieprawdopdobnych rozdań. Wiadomo że można przegrać rozdanie nawet z AA, ale zastanawia mnie czy są to opinie ludzi, którzy maja małe pojęcie o pokerze czy może coś jest na rzeczy? Poza tym chciałbym się zapytać jakie masz doświadczenie, na jakich grasz limitach, preferujesz turnieje czy cashgame, stosujesz jakieś strategie (bss, mss)? Ja zacząłem od Pokerstars i gry na wirtualne żetony ???? aktualnie gram na 888poker na najniższych limitach.

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Dalej gram na tych 2 wymienionych pokeroomach bo sa najlepsze. Na Pokerstars niema zadnych ustawek a o rigged softach pisza w szczegolnosci najslabsi gracze lub flustraci. Jakiekolwiek przekrety im nie oplacaja Oni maja tak duzo graczy ze nic kombinowac nie musza a karuzela z dolarami sama sie kreci. Co jakis czas wprowadzaja jakies dodatki , zmiany jak ten caly spin sit n go ktory przyciaga wiecej gamblerow ????
Przekretow juz predzej szukac na jakims ipokerze czy i kilku innych gowno roomach.
Doswiadczenie mam juz dosc duze aczkolwiek nigdy na powaznie z pelnym impetem sie za to nie bralem robiac czeste przerwy i laczac pokera z bukmacherka co nie zawsze na dobre wychodzilo.
Gram MTT 1-5$ choc czasami dokladam jakiegos za 10$. Na unibecie czesciej gram mtt over 10 euro bo poziom jest tam tragiczny i bardzo duzo niedzielnych graczy.
Gram rowniez turnieje sit n goes 0.50$ 180 , 0.50$ 360 bo na nich jest dosc spora kasa przy multitablingu aczkolwiek w turniejach turbo mam ostatnio cos problem z gra heads up.
Smieszne to jest ze czasami wiem jak rozegrac reke , kiedy dobrze spasowac , kiedy zrobic jakis poprawny ruch ale niepotrafie sam siebie posluchac i i robie jakas glupote. Musze to wyeliminowac co nie jest takie proste bo to bardziej kwestia minstedu. po 4 wygranych heads upa zrzedu na sitkach , przyszly 2 porazki zrzedu gdzie moglem spokojnie wygrac.
Wczoraj naprzyklad heads up:
Ja 20 bb przeciwnik o kilka bb wiecej
Typ podbija miniraisem do 10k ja call z K8s. FLOP KJ6 mam wiec top pare i prawie nutsowego flush drawa. Mam 2 opcje albo gram call albo gram check raise (ta druga opcje moga zastowoac naprzyklad dopiero na turnie).
Zaczekalem , przeciwnik rowniez. KJ6 turn: 2 , zagralem donkbeta za 10k do puli 21-22~k i dosatlem mini3beta do 20k. Wyglada mi to na blef. Moge mu odpowiedziec all inem i najczesciej wyrzucic go z rozdania oraz przejac prowadzneie w heads upie ale zagralem call bo skoro blefuje to moze blefowac tez river i zarobie dodatkowe zetony. Na River spada 6 , pot w granicach 50-60k i typ wtedy kontynuowal agresje z turna i zagral bardzo duzy zaklad. I to mi juz przestalo wygladac na blef bo to byl reg i raczej nie ryzykowal by tak duzym sizingiem na river wiedzac ze moga nie spasowac bo jego rozegranie bylo troche dziwne. Mozg mi padl i sprawdzilem skracajac sie do 5-6 bb hah.
Okazalo sie ze mialem racje. Typ blefowal turna z 76o czyli mial 3 pare z flopa ktorej nie cbetowal. na river trafil 6 co dalo mu 2 pary
I to byla klasyczna kontuzja mozgu jakie miewaja kobiety w tenisie :confused:
W drugim heads upie mialem slabszego przeciwnika ktorego po kilkunastu rozdaniach tak ograbilem z zetonow ze stawialem go juz na all inie pre flop (200k do 60k) , K8 vs QJs podwoil sie i stakci sie wyrownaly. Bardzo duzo stealowalem z powodzeniem az w koncu po tym podwojeniu dostalem 2 3bety zrzedu i zamaist spasowac ATo za drugim razem to zagralem4bet shove jak debil. Mialem latwego przeciwnika ktory w ogole wczesniej nie 3betowal. Skoro zrobil to 2 raz zrzedu to sa 2 opcje. Albo w koncu sie zorientowal ze zaudzo zetonow traci na odpuszczaniu albo poprostu 2 razy zzredu trafil mocna reke. Patrzac na przebieg gry spokojnie moglem stwierdzic ze to druga opcja jest zdecydowanei bardziej prawpodobna i powinenem spasowac.
W obu przypadkach czulem jakie sa dobre decyzje ale mindstet do dupy flustracja i kontuzja mózgu w pokerze powoduje ze czasami niegram poprawnie ????
Moglbym juz dawno grac 180 za 2.5$ gdzie przy solidnej grze i duzym volume mozna fajne pieniadze na miesiac robic ale dopoki nie przestanie robic glupich spazzow w heads up to tam nie wchodze.
Ostatnio mialem troche deepow w turniejach turbo
The Hot 4.40 - 45 miejsce (2.6k$ za 1)
The Hot 2.20 - 22 i 18 miejsce (1k$ i 1.6k$ za 1)
Turbo Knockout 2.75 - 35~ miejsce (1.4k$ za 1 )
Brakuje troszke szczescia w koncowkach zeby wygrac rozdanie ktore da szanse na finalowy stol.
Cash games nie lubie i nie gram.
Ogolnie ograniczam bukmacherke a (praktycznie juz nie stawiam) na rzecz pokera.
Uwazam ze poker ma wiecej plus od buka gdzie nikt cie nie zlimituje itp. Jest barzdiej rozwojowy i latwiej jest ugrac jakies pieniadze. Glownie tu chodzi o podejscie i zangazowanie do pracy i rozwoju swoich umiejetnosci.
Bron Boze nikogo nie naklaniam do zaprzestania typowania. Taki Szef z HP sadzac po zachowaniu codziennie zarabia maje i nie zdarzylo mu sie chyba miec dnia na ⛔ ( ???? )

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Pytam w kontekście opinii, nawet anglojęzycznych filmików na youtube, z jakimi się spotkałem odnośnie nieuczciwości np. Pokerstars, gdzie niby dochodzi do nieprawdopdobnych rozdań. Wiadomo że można przegrać rozdanie nawet z AA, ale zastanawia mnie czy są to opinie ludzi, którzy maja małe pojęcie o pokerze czy może coś jest na rzeczy?
Jeżdzę czasami na turnieje Live i rozmawiałem z kilkoma zawodowymi graczami jeżeli chodzi o tak dziwne rozdania gdzie mając 98 procent szans na wygraną po turnie river jest zabójczy to na PS zdarza się to wyjątkowo częściej niż na innych pooker romach czy w grze na żywo, mają takie samo zdanie.
Daleki jednak bym był od stwierdzenia że PS oszukuje, też gram na PS i nie ma dnia żebym nie trafił na przynajmniej jedno takie rozdanie w ciągu turnieju czy sesji na Cash.

prof 62,3K

prof

Użytkownik
W internecie rozgrywasz znacznie wiecej rozdan , wiec to chyba logiczne ze dosyc czesto dostaniemy jakiegos poteznego suckouta. W Grach live tego sie tak nie odczuwa bo z powodu duzo mniejszej probki rak tego typu rozdanie przychodzi znacznie rzadziej , wiec malo kto ma pretensje do losu czy softu/kasyna ze znow zostal pokarany.

wincent 150

wincent

Użytkownik
W internecie rozgrywasz znacznie wiecej rozdan wiec to chyba logiczne ze dosyc czesto dostaniemy jakiegos poteznego suckouta. W Grach live tego sie tak nie odczuwa bo z powodu duzo mniejszej probki rak , tego typu rozdanie przychodzi znacznie rzadziej wiec malo kto ma pretensje do losu czy softu/kasyna ze znow zostal pokarany.
+1
Męczy mnie kwilenie debili którzy nie rozumieją że 98% to nie 100% i zawsze można dostać suckouta.
W turnieju live kiedyś na flopie 99x mając AKo pokonałem K9. Mając całe 0,3% szans ale łapiąc A A. Dealer rigged? No ale jak się gra po 20-30 rozdań na godzinę (dla porównania w tym roku mam rozegrane online ponad 300k rozdań a i tak jakoś strasznie dużo nie grałem)live to się uważa potem że &quot;w internetach oszukujo&quot; ????

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
W internecie rozgrywasz znacznie wiecej rozdan , wiec to chyba logiczne ze dosyc czesto dostaniemy jakiegos poteznego suckouta. W Grach live tego sie tak nie odczuwa bo z powodu duzo mniejszej probki rak tego typu rozdanie przychodzi znacznie rzadziej , wiec malo kto ma pretensje do losu czy softu/kasyna ze znow zostal pokarany.
Jeżeli grasz tylko na PS to tak. Grałem na różnych pookeromach i mam jakieś porównanie, tak jak napisałem rozmawiałem z graczami którzy zawodowo zajmują się grą w Pokera i mieli dokładnie takie same uwagi i przemyślenia że na PS takie rozdania zdarzą się częściej niż w innych roomach.
ale zastanawia mnie czy są to opinie ludzi, którzy maja małe pojęcie o pokerze czy może coś jest na rzeczy?
Ja również tak sądze,nie mówie tutaj o oszustwie bo w to nie wierze, ale o częstotliwosci takich rozdań, w pokera gram 8 lat

nowicjuszz 287

nowicjuszz

Użytkownik
Dzięki za odpowiedzi. Ja aktualnie mam mała przerwe od bukmacherki, koniec sezonu tenisowego, w której i tak nie szło najlepiej, więc może poker będzie dla mnie jakąś alternatywą, może wciągne się w to bardziej. Jak narazie wole grać cash games, ale w niedługim czasie napewno pogram troche turnieji, wykorzystując promocje dla nowych graczy w 888poker.

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Skoro temat sie troszke odswiezyl to wkleje
nie gardze taka kaska tym bardziej ze poziom marny w omaha8
Zmiazdzylem rywali na finalowym stole elimnujac prawie wszystkich graczy.

Otrzymane punkty reputacji: +9
nowicjuszz 287

nowicjuszz

Użytkownik
Gratulacje za wynik. A jaka odmiana pokera najbardziej Ci odpowiada? Ja zabrałem się za holdema NL i chyba będę szedł w strone turnieji sit and go zamiast cash games. Na tych drugich człowiek jednak bardziej ostrożny jest a w turniejach jest więcej frajdy z gry.
I jeszcze jedno grasz turnieje regularne, turbo czy hiper turbo?

Do góry Bottom