twojprzyjaciel
Użytkownik
Nie podoba mi sie to zagranie pre.. Czemu od razu rzucasz stejka na 25bb? Spoko mogles podbic za 3bb jeszcze i na flopie po cbecie goscie by zrzucali..
Fishki jak juz dostaną Asa to trzymaja do końca, nawet przy takim flopie ????Nie podoba mi sie to zagranie pre.. Czemu od razu rzucasz stejka na 25bb? Spoko mogles podbic za 3bb jeszcze i na flopie po cbecie goscie by zrzucali..
Mnie tez sie nie podoba ale bylem troszke sflustrowany ze kilka steali mi nie wyszlo i stracielm troche zetonow. Tak po zatym sytuacja sie fjanie ulozyla bo oboje mieli to samo. Wczesniej przewalilem pule 110k AK na flopie 5KJ vs set 555Nie podoba mi sie to zagranie pre.. Czemu od razu rzucasz stejka na 25bb? Spoko mogles podbic za 3bb jeszcze i na flopie po cbecie goscie by zrzucali..
Jeżdzę czasami na turnieje Live i rozmawiałem z kilkoma zawodowymi graczami jeżeli chodzi o tak dziwne rozdania gdzie mając 98 procent szans na wygraną po turnie river jest zabójczy to na PS zdarza się to wyjątkowo częściej niż na innych pooker romach czy w grze na żywo, mają takie samo zdanie.Pytam w kontekście opinii, nawet anglojęzycznych filmików na youtube, z jakimi się spotkałem odnośnie nieuczciwości np. Pokerstars, gdzie niby dochodzi do nieprawdopdobnych rozdań. Wiadomo że można przegrać rozdanie nawet z AA, ale zastanawia mnie czy są to opinie ludzi, którzy maja małe pojęcie o pokerze czy może coś jest na rzeczy?
+1W internecie rozgrywasz znacznie wiecej rozdan wiec to chyba logiczne ze dosyc czesto dostaniemy jakiegos poteznego suckouta. W Grach live tego sie tak nie odczuwa bo z powodu duzo mniejszej probki rak , tego typu rozdanie przychodzi znacznie rzadziej wiec malo kto ma pretensje do losu czy softu/kasyna ze znow zostal pokarany.
Jeżeli grasz tylko na PS to tak. Grałem na różnych pookeromach i mam jakieś porównanie, tak jak napisałem rozmawiałem z graczami którzy zawodowo zajmują się grą w Pokera i mieli dokładnie takie same uwagi i przemyślenia że na PS takie rozdania zdarzą się częściej niż w innych roomach.W internecie rozgrywasz znacznie wiecej rozdan , wiec to chyba logiczne ze dosyc czesto dostaniemy jakiegos poteznego suckouta. W Grach live tego sie tak nie odczuwa bo z powodu duzo mniejszej probki rak tego typu rozdanie przychodzi znacznie rzadziej , wiec malo kto ma pretensje do losu czy softu/kasyna ze znow zostal pokarany.
Ja również tak sądze,nie mówie tutaj o oszustwie bo w to nie wierze, ale o częstotliwosci takich rozdań, w pokera gram 8 latale zastanawia mnie czy są to opinie ludzi, którzy maja małe pojęcie o pokerze czy może coś jest na rzeczy?