Nie miałem pomysłu do kogo się zwrócić , napisze więc tutaj . Sytuacja wyglada tak : Mam 2 konta na skrillu jedno na swoja dziewczyne i drugie na siebie . Konto na mnie ma Status Vipa , wiec i nie place nic za depozyty. Wplacilem wiec pieniadze na tym koncie i wyslalem na konto dziewczyny. I co nastepuje . Wplacilem środki do bet365 . Wygralem dużo pieniędzy i nagle nie mogę się zalogować na konto Skrill dziewczyny. Konto zamknięte. Powód : podejrzenie prania pieniedzy. Wykonałem 1 przelew i to z mojego osbistego konta. Na maile nie odpisują . Przez telefon nie chcą rozmawiać tłumacząć ,że w mailu wyjaśnili. To akurat nie jest problemem . Problemem jest to ,że nie ma jak wypłacić pieniedzy z Bet365 bo metoda wpłaty była skrill i tylko na skrilla mogą wypłacić , a boje się ,że jak wyślą pieniądze na to zamknięte konto to już ich nigdy nie zobacze a kwota przekracza 10tyś i drugie pytanie czy nawet jak Skrill odrzuci ten przelew od Beta to czy Bet mi konta nie zablokuje i nie ukradnie moich wlasnych prawidlowo wygranych środków. Jak to ominąć ? Może mi ktoś pomóc ?Wpłaciłem równowartość depzoytu skrillowego za pomoca karty Mastercard i zlecając wypłate bet dalej wybiera metode na skrilla