Oficjalne info z Facebooka.Szanowni państwo,
Informujemy że pracujemy nad rozwiązaniem problemów z dostępem do naszego serwisu.
Na chwilę obecną wiemy, że problem jest związany z wymiana ruchu między operatorami internetowymi.
W związku z czym część klientów może się połączyć z naszą stroną, a cześć niestety nie. Same serwery firmy STS działają prawidłowo i wszystkie zakłady rozliczane są na bieżąco.
Jednocześnie informujemy że stacjonarne punkty przyjmowania zakładów pracują bez żadnych problemów.
Śmiało zagadaj na gg jakoś poradzimy. Wyczyść ciasteczka itd.Mam problem probuje sie zarejestrowac wpisuje wszystkie dane wszystko w porzadku biore rejestruj sie strona sie odswieza i nic sie nie dzieje nie ma zadnego potwierdzenia ani nic na e-mail tez nic nie przychodzi mógłby mi ktoś pomóc?
Informowali na stronie głównej że będzie niedostępna. Następne wyłączenie dzisiaj o 21:00, do 7:00.Mój staż w bukmacherce jest krótki, ale po raz kolejny drażni mnie niedostępna strona ;/ często im sie to przytrafia ?
No i w czym problem? Skoro przerwa techniczna tzn. że coś robiącytat z dnia 5 kwietnia 2020 13:31 przez willy1972Nie mogę się zalogować w aplikacji STS cały czas wyskakuje komunikat że jest przerwa techniczna proszę spróbować później w piątek wszystko działało a od wczoraj nic