>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prison Break sezon IV

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Już jutro w USA mają sie pojawić dwa pierwsze odcinki czwartego sezonu. Tak więc Prison Break mania powraca :-D Od razu wrzucajcie linki do pierwszych odcinków. Wypowiadajcie swoje opinie na temat nowego sezonu i czego się spodziewacie po nim. Jak dla mnie najlepszy serial jaki oglądałem i z niecierpliwością czekałem te kilka miesięcy na kolejny odcinek.

P.S. poprzedni temat był o PB sezon III wiec jako że jutro wychodzi nowy to i zakładam nowy temat. ????

jabol 0

jabol

Użytkownik
Mi osobiście też bardziej pasują &quot;Zagubieni&quot; ;) Prison Break jest dość prostym serialem, a Zagubieni mają dużo tajemniczości, zagadek i to właśnie lubię :jezora: Poza tym obsada aktorka + retrospekcje - poezja ;)

snajper 322

snajper

Forum VIP
Ted pozwol ze jeszcze ja cos dodam do Lostów. Pierwsze dwa sezony byly super. Trzeci sezon wygladal juz jakby zabraklo im pomyslow i zaczela sie fantastyka. Co do PB mam nadzieje ze tez na tej serii sie skonczy

sibrejk 3

sibrejk

Użytkownik
Szkoda, że już tak jakby na siłę jest robiony ten serial. No ale 3 serie już widziałem i głupio byłoby nie oglądać następnej :p

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
&quot;Heroes&quot; (Herosi) to jest serial realizm w 100%. :-D Nie sądzicie ???
24 rzadzi a nie jakies zmyslone prosony czy anormalni zagubieni
Mi osobiście też bardziej pasują &quot;Zagubieni&quot; ;) Prison Break jest dość prostym serialem, a Zagubieni mają dużo tajemniczości, zagadek i to właśnie lubię :jezora: Poza tym obsada aktorka + retrospekcje - poezja ;)
Zagubieni są o 200 razy lepsi
Zakładając ten temat miałem na celu pogawędkę o PRISON BREAK sezon IV, a nie o tym że jakieś zagubione czy inne odnalezione są lepsze. Ale widać niektórzy czytać nie umieją. Wracajac do serialu to już w pierwszym odcinku mają zostać zabite dwie postacie które podobno często przewijały sie pod koniec III serii. No już sie nie moge doczekać jeszcze &quot;tylko&quot; jakieś 5 godzin :/

P.S.
&quot;Heroes&quot; (Herosi) to jest serial realizm w 100%. :-D Nie sądzicie ???
Sory ale nie wytrzymałem ???? ???? ????

tmkmzo 2

tmkmzo

Użytkownik
No czekamy, czekamy, mimo że serial na siłę przeciągany to jednak wciąga i 4 sezon też obejrzę, jak dla mnie minusem jest powrót Sary, wiem że wszyscy na to czekali ale jak komuś obcinają głowę to chyba już powinien nie żyć a nie jakaś ściema i nagle powraca, no ale zobaczymy jak to zostanie wyjaśnione, a co do Lostów i reszty to każdy serial jest inny i raczej nie da się ich porównać w kategorii lepszy/gorszy

Do góry Bottom