>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League Snooker (03.09-29.11.2009)

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Zagrałem sobie leciutko na DW 7-5 dla Murphy&#39;ego tak aby sie jeszcze lepiej ten finał oglądało.. ;)

Dodatkowo widzę kolejny raz kusi Sportingbet, który wystawił kurs 2.00 na over 8.5 brejków powyżej 50 punktów.
Mecz na pewno nie skończy się w 7 czy 8 frejmach. Sądzę, że będzie ich przynajmniej 10, a więc ten over powinien spokojnie zostać pokryty. Dla obu brejk 50 to po prostu łatwizna i nie widzę możliwość aby nie udało im się co frejm tego osiągnąć. Owszem, może zdarzyć się, że w 1 czy nawet 2 frejmach będzie szarpana gra bez wysokich podejść, ale tak czy siak, jak wspomniałem wyżej frejmów będzie moim zdaniem sporo, a co za tym idzie będzie dużo większa szansa na pokrycie mojego typu.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Rozgrywki Premier League Snooker 2009 zostały zakończone.

Niespodziewanym zwycięzcą został Shaun Murphy, tym samym detronizując Ronniego O&#39;Sullivana po pięciu wygranych w światowej lidze snookera z rzędu.
Dla mnie zwycięstwo Shauna również było bardzo pozytywne. Nie dość, że wygrał mój ulubiony snookerzysta to jeszcze tym samym sprawił, że znów trafiłem kurs 6.00 na zwycięzce turnieju.. ????

W finale Murphy był dużo lepszy od O&#39;Sullivana zasłużenie wygrywając mecz i cały turniej.

Na uwagę zasługuje fakt, że Murphy pokonał w półfinale Higginsa, aktualnego mistrza świata i lidera rankingu prowizorycznego, a w finale mistrza świata z 2008 roku i lidera rankingu oficjalnego. Świadczy to o bardzo wysokiej formie 27-letniego Anglika przed rozpoczynającym się za kilka dni UK Championship, w kórym &quot;Magic&quot; będzie bronił tytułu.

Dziękuje wszystkim za wkład włożony w rozwój tematu PLS 2009.. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom