>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 4 KOLEJKA 25.08 - 26.08.2007r

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
[center:71ddce336c]
[/center:71ddce336c]
[center:71ddce336c]
25-08-07

[13:45] Sunderland AFC - Liverpool FC 5,00 3,40 1,70
[16:00] Arsenal FC - Manchester City 1,50 4,00 6,00
[16:00] Aston Villa - Fulham FC 1,80 3,30 4,50
[16:00] Bolton Wanderers - Reading FC 2,20 3,25 3,10
[16:00] Chelsea FC - Portsmouth FC 1,25 5,20 11,00
[16:00] Derby County - Birmingham City 2,30 3,20 3,00
[16:00] West Ham United - Wigan Athletic 1,85 3,30 4,15
[16:00] Everton - Blackburn Rovers 1,90 3,25 4,00

26-08-07

[14:30] Middlesbrough FC - Newcastle United 2,40 3,20 2,85
[17:00] Manchester United - Tottenham Hotspur 1,50 4,00 6,00

Kursy by BAH [/center:71ddce336c]

Zapraszam do dyskusji ;-) Autorzy suchych typów będą nagradzani.

duda 380

duda

Użytkownik
[17:00] Manchester United - Tottenham Hotspur 1,50 4,00 6,00

Manchester po bardzo nieudanym początku sezonu, Tottenham także w pierwszych meczach nie zabłysnęło. Na wyjeździe rozegrali jeden mecz z Sunderlandem który przegrali 1:0. W domu rozegrali dwa mecze, porażka 3:1 z Evertonem i ostatni ich mecz, rozgromili aż 4:0 Derby. Manchester grał u siebie jeden mecz zremisowany 0:0 z Reading. Na wyjazdach też kiepsko jak dotąd remis 1:1 z Portsmouth i porażka w derbach 1:0 z Man city. (wyobrażam sobie jak Ferguson musi być wkurzony ???? ) Wszyscy w Manchesterze zdają sobie sprawę że tracą cenne punkty głupio remisując z ligowymi średniakami. Po dwóch remisach i porażce czas na zwycięstwo, czas przerwać fatalną passę!
Dodam jeszcze że Tottenham słabo radzi sobie na wyjazdach, w poprzednim sezonie długo nie mógł wygrać na wyjeździe.
W tym meczu Manchester w najgorszym przypadku powinien wymęczyć wygraną.

Typ: 1 [1:0] ✅

Fuks bo fuks ale zwycięstwo i 3 pkt. są :grin:

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
expekt: Arsenal-Man city typ x2

Arsenal w słabej dyspozycji nie zagrał jeszcze w tym sezonie jakoś przekonywująco....na uwagę zasługuje niezbyt dobra atmosfera [gilberto silva ]...brak najlepszego gracza i kapitana [gallas] i to że rywale grają jak burza [komplet punktów ,wygrana z united]...w city zabraknie z tego co wiem tylko bojinowa....zachęca przede wszystkim kurs ,który moim zdaniem jest świetny {2,25} przy zwycięstwie [na co nie liczę] arsenalu [1,60].
Zpomniałem dopisac o tym że w środę po tym meczu arsenal gra w el Lm ;-) ...jak coś sobie jeszcze przypomne to napisze,i tak przy okazji real-atletico x2 też jest mozliwe.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
re up:
Wogole sie z tym nie zgadzam, co z tego ze Arsenal gra w LM, jesli ma zaliczke 2 bramek z Czech, do tego City tak fartownie pokonało United ze głowa mała, jak sie nie ogladalo tego meczu to wystarczy popatrzec na statystyki. Popadli pewnie w samozachwyt a teraz zlapia lekka zadyszke, mysle ze Arsenal (choc tez nie lubie) spokojnie ich pokona i pokaze gdzie ich miejsce w Premiership.

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
DO tej pory city ma komplet punktów,mimo wszystko brak gallasa może byc dotkliwy,arsenal u siebie nie jest rewelacyjny,bardziej bym się zastanawiał gdyby grali na highbury.

beau 1

beau

Forum VIP
Haha a to dobre Arsenal nie jest u siebie rewelacyjny.W tamtym sezonie przegrali tylko z West Hamem 0-1 pechowo.Po drugie nie wiem co nazywasz złą atmosferą w klubie błąd Lehmanna??Przyznam brak Gallasa jest wielki osłabieniem ale w poprzednim sezonie kanonierzy też długo sobie bez niego radzili i z Citizens wygrali 3-1.Dla Manchesteru Arsenal będzie pierwszym poważniejszym wyzwaniem bo to mecz wyjazdowy i w dodatku z Arsenal.West Ham nie zagrozili nawet ich bramce a Manchester mógł zremisować gdyby Tevez trafił z metra.Nie zamierzam sie kłócić i nie pisz że real - atletico X2 wygląda ciekawie bo to nie ta liga.Moje przemyślenia pojawią się w piątek.

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
Haha a to dobre Arsenal nie jest u siebie rewelacyjny.W tamtym sezonie przegrali tylko z West Hamem 0-1 pechowo.Po drugie nie wiem co nazywasz złą atmosferą w klubie błąd Lehmanna??Przyznam brak Gallasa jest wielki osłabieniem ale w poprzednim sezonie kanonierzy też długo sobie bez niego radzili i z Citizens wygrali 3-1.Dla Manchesteru Arsenal będzie pierwszym poważniejszym wyzwaniem bo to mecz wyjazdowy i w dodatku z Arsenal.West Ham nie zagrozili nawet ich bramce a Manchester mógł zremisować gdyby Tevez trafił z metra.Nie zamierzam sie kłócić i nie pisz że real - atletico X2 wygląda ciekawie bo to nie ta liga.Moje przemyślenia pojawią się w piątek.

Może wypadałoby zamiast mieszac mnie z błotem,zajrzec na stronkę arsenalu..jest tam o niezadowoleniu silvybłędzie lehamanna...chyba takie wydarzenia nie wpływają dobrze ,Gallas to kapitan i najlepszy obrońca,arsenal ponadto szuka nadal nowych zawodników i nie jest to jeszcze tak klasowa drużyna jak pod koniec zeszłego sezonu .

duda 380

duda

Użytkownik
Man City też nie jest klasową drużyną, a już na pewno nie są na tyle dobrzy żeby wygrać z Arsenalem. Co do wygranej z Man Utd to były derby a z moich obserwacji w derbach klubów częściej wygrywa słabsza drużyna. Na Twoim miejscu zastanowiłbym się dwa razy zanim zagrał ten mecz.

jaro1910 0

jaro1910

Użytkownik
Ja stawiam na zwycięstwo z podpórką na Manchester City. Goście mają w swoim składzie naprawdę bardzo dobrego obrońce. Chodzi mi tutaj o Micah Richardsa. W derbach Manchesteru praktycznie przecinał wszystkie podania przechodzące koło niego, był szybszy od napastników United. W Arsenalu nie zagra Jens Lehmann, więc Wenger najprawdopodobniej zdecyduje się postawić na Almunie.

Arsenal- Man.City X2

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Expekt: Arsenal-Man city typ x2

Arsenal w słabej dyspozycji nie zagrał jeszcze w tym sezonie jakoś przekonywująco....na uwagę zasługuje niezbyt dobra atmosfera [gilberto silva ]...brak najlepszego gracza i kapitana [gallas] i to że rywale grają jak burza [komplet punktów ,wygrana z united]...w city zabraknie z tego co wiem tylko bojinowa....zachęca przede wszystkim kurs ,który moim zdaniem jest świetny {2,25} przy zwycięstwie [na co nie liczę] arsenalu [1,60].
Zpomniałem dopisac o tym że w środę po tym meczu arsenal gra w el Lm ;-) ...jak coś sobie jeszcze przypomne to napisze,i tak przy okazji real-atletico x2 też jest mozliwe.
Też będę bronił swoich ulubieńców. :jezora: Po pierwsze Gallas nie jest niezastąpiony. Arsene nie będzie chyba wiele kombinował. Wystawi oczywiście Toure, Sagne, na skrzydle może zagrać Eboue lub Diaby. A kto może zastąpić Gallasa? Chyba wszyscy słyszeli o Senderosie. :jezora: Nie słyszałem o żadnej jego kontuzji więc pewnie zagra. Co więcej? Gilberto Silvy nie było również we wcześniejszych spotkaniach Arsenalu. Akurat o środek pomocy bym się nie martwił. Fabregas, który częściej gra ofensywnego pomocnika może śmiało grać też na pozycji Gilberto Silvy. Zresztą za Brazylijczyka bardzo często grał też Mathieu Flamini. Myślę, że Wenger już wystarczająco zgrał swoich młodych zawodników i dzięki temu (mam nadzieję) Arsenal będzie w tym sezonie jeszcze mocniejszy.
Pozdro ;-)

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Neiwem czemu wiekszosc gada ze MC wygra bo maja zaj**** forme w 3 meczach LOL , ludzie 3 kolejki grali a na pocztaku sa zawsze dziwne wyniki , kazda liga o tym świadczy. Z kim grali ?? WHU i Derby , MU u siebie [derby] , Arsenal ma w skłądzie sporo młodych , osttanie soeny idą im średnio , ledwie utrzymuja to 4 miesjce , MU z pocztku soenu tez nienajlepiej sie prezentuje. Dla mnie w tym meczu Under i 1X , Henrego niema i co z tego , maja wielu dopbrych zawodnikow w ofensywie - Van Persie , Rosicky , Walcott , Adebayor , Fabregas , Hleb , Gilberto Silva [ten od karnych ,ale ile strzelal , a ile nietszrelil ?? , napewno kilka goli nabil soebie w ten sposob]. MC niesztrcilo gola jeszce , wiec czas strcic , Eriskon bedzie mial pierwszA drużyne w formie , MU ograli w derbach , a mgolo sie na remisie skonczyc. MC jak dla mnei niewygra. U sieie w last seon Arsenal przegral na nowej murawie 1 mecz z WHU ktory wtedy potzrebowal punktow na gwały by niespaść z premierhip , a Arsenal grał tylko po to by niestracić 4 miesjca. MC też nielepsze - najlepszy strzelec Barton w last seonie mial 6 goli , odszedł , wiec najlepszym strzelcem wychodzi kto? Samarasz z uwaga 4 golami za zeszly sezon. a anwwet jakby niegral Lemhan to co ?? Ileon kartek mahnął w zeszlym soenie , wyzywal sie i prowokowal i stary na dodatek :]

Co do kolejki zastanwialbym sie nad Fulham i WHU , ci pierwsi graja z AV na wyjezdzie a ci drdzy z Wigan

arturo888 0

arturo888

Użytkownik
Neiwem czemu wiekszosc gada ze MC wygra bo maja zaj**** forme w 3 meczach LOL , ludzie 3 kolejki grali a na pocztaku sa zawsze dziwne wyniki , kazda liga o tym świadczy. Z kim grali ?? WHU i Derby , MU u siebie [derby] , Arsenal ma w skłądzie sporo młodych , osttanie soeny idą im średnio , ledwie utrzymuja to 4 miesjce , MU z pocztku soenu tez nienajlepiej sie prezentuje. Dla mnie w tym meczu Under i 1X , Henrego niema i co z tego , maja wielu dopbrych zawodnikow w ofensywie - Van Persie , Rosicky , Walcott , Adebayor , Fabregas , Hleb , Gilberto Silva [ten od karnych ,ale ile strzelal , a ile nietszrelil ?? , napewno kilka goli nabil soebie w ten sposob]. MC niesztrcilo gola jeszce , wiec czas strcic , Eriskon bedzie mial pierwszA drużyne w formie , MU ograli w derbach , a mgolo sie na remisie skonczyc. MC jak dla mnei niewygra. U sieie w last seon Arsenal przegral na nowej murawie 1 mecz z WHU ktory wtedy potzrebowal punktow na gwały by niespaść z premierhip , a Arsenal grał tylko po to by niestracić 4 miesjca. MC też nielepsze - najlepszy strzelec Barton w last seonie mial 6 goli , odszedł , wiec najlepszym strzelcem wychodzi kto? Samarasz z uwaga 4 golami za zeszly sezon. a anwwet jakby niegral Lemhan to co ?? Ileon kartek mahnął w zeszlym soenie , wyzywal sie i prowokowal i stary na dodatek :]

Co do kolejki zastanwialbym sie nad Fulham i WHU , ci pierwsi graja z AV na wyjezdzie a ci drdzy z Wigan
Zastanow sie o czym Ty wogole piszesz ? Co ma na celu porownywanie zeszlego sezonu w wykonaniu Man.City ? Po co piszesz o tym kto byl najlepszym strzelcem w zeszlym sezonie ? Nie wiem co to ma na celu ? Dla Twojej informacji do Manchesteru City przyszlo kilku nowych zawodnikow, glownie w formacji ofensywnej...wiec co z tego ze w tamtym sezonie najlepszy strzelec mial 6 goli a drugi 4 ? To miala byc analiza do tego meczu czy wspomnienia z historii ? A Manchester nie wygrywa przypadkowo, maja co by nie mowic dobrego trenera noo i zawodnikow tez niezlych...wystarczy wymienic Bojinova (ktory nie zagra akurat), Elano, Geovaniego, Bianchiego. Ja osobiscie tego meczu nie stawiam wogole, bo roznie moze byc.

duda 380

duda

Użytkownik
ArturO888, analizy z poprzedniego sezonu też mogą wiele powiedzieć o aktualnej formie drużyny. Wyniki, strzelcy, kartki, zdobyte i stracone gole, to też jest ważne. I jeśli ktoś robi naprawde dobrą analizę to wzoruje sie też na poprzednim sezonie. I nie gadaj głupot że to jest niepotrzebne ;]

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Ta niepotrezbne :] Najmniej strzelonych goli u sieibie w histori prez MC też jest nieważne , co ?? Wiem chyba że sie wzmocinili , MC i tak spadnie ze stołka lidera i tak , początek soenu i wszytko jest mozliwe , 2 lata temu beniaminek Wigan po pierwszych kolejkach bylo 2 za Chelsea , przyszlo grac z czolowka najlepszych i co ?? przegrane i spadek o kilka miejsc. Każda liga pokazuje , za kilka kolejek liderem bedzie kto inny.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Sunderland – Liverpool
Po znaczących wzmocnieniach w letnim okienku transferowym w Liverpoolu myślą w tym sezonie o włączeniu się do walki o mistrzostwo Premiership. W jednej z wypowiedzi nowy nabytek The Reds – Fernando Torres wspomniał, ze przychodził do Liverpoolu z myślą o Lidze Mistrzów, ale w tej drużynie wszyscy myślą przede wszystkim o zdobyciu mistrzostwa kraju, a dopiero w dalszej kolejności o triumfie w Champions League. Jednocześnie piłkarz tym się oczywiście nie zmartwił i zapowiedział, że da z siebie wszystko i będzie się starał pomóc The Reds w odnoszeniu sukcesów. W sobotę piłkarze Liverpoolu w swojej drodze do mistrzostwa kraju w meczu wyjazdowym zmierzą się z beniaminkiem – Sunderlandem. Siłą tej drużyny jest przede wszystkim charyzmatyczny Roy Keane, dzięki któremu Czarne Koty dosyć niespodziewanie powróciły do Premier League. Beniaminek po udanym starcie jakim niewątpliwie było zwycięstwo 1-0 z faworyzowanym Tottenhamem nieco obniżył swoje loty i w kolejnych meczach zremisował 2-2 z Birmingham a w ubiegłą sobotę wysoko przegrał z Wigan. Uważam, że tym razem może być podobnie jak w ostatnim meczu i ambitni piłkarze Sunderlandu przegrają w pojedynku ze zdecydowanie silniejszym Liverpoolem. Co prawda w składzie The Reds prawdopodobnie zabraknie Stevena Gerrarda, ale trener Benitez ma go kim zastąpić i w ten sposób na grę mogą liczyć m.in Sissoko bądź też Mascherano. Choć uważam, że kurs na zwycięstwo gości jest nieco zbyt niski, to mimo wszystko nie wydaje mi się aby gospodarze byli w stanie sprawić niespodziankę. Stawiam na zwycięstwo Liverpoolu.
Mój typ: Liverpool – 1,57 w Unibet

beau 1

beau

Forum VIP
[center:47686e7120]
[/center:47686e7120]
Aston Villa - Fulham Londyn
Typ:1
Kurs: 1,80
Buk: Betgun
Stawka: 8/10

Z moimi analizami na początku sezonu nie było najlepiej ale Premier League rozkręciła sie do tego stopnia,że nie powinna mnie już zaskakiwać.Jutro o godzinie 16 polskiego czasu na Villa Park dojdzie do konfrontacji Aston Villi z Fulham.Tydzień temu analizowałem spotkanie Fulham - Boro i stawiałem na gospodarzy ale sie nie udało.Lońdyńczycy przegrali ze słabym Middlsbrough 1-2 i utwierdzili mnie w przekonaniu,że są zespołem słabszym niż rok temu.Fulham to najgorsza drużyna na wyjazdach ich bilans 1-8-10 z zeszłego sezonu pokazuje jak tej drużynie ciężko gra sie na wyjazdach.Skład na jutrzejszy mecz będzie mocno osłabiony w szczególności rzuca sie w oczy brak kapitana i McBride&#39;a,który wystąpił we wszystkich meczach poprzedniego sezonu.Lawrie Sanchez ponadto nie będzie mógł skorzystać z Bouazza,bramkarza Niemiego i Aarona Hughesa.Villa Park nigdy nie zostało zdobyte przez Fulham z 6 spotkań Cottagers zremisowali 2 a 4 mecze wygrali gospodarze.Teraz właśnie o nich kilka faktów.Martin O&#39;Neill ciągle nie może skorzystać usług Sorensena i Patricka Bergera ale to sie ma nijak do gry Villans.W pierwszym meczu postawili dużo opór Liverpoolowi i przegrali z Gerrardem i jego geniuszem.Drugie spotkań z Newcastle zakończyło się wynikiem 0-0 a stroną przeważającą byli o dziwo goście.Optymizmem napawa także dobra forma norweskiego napastnika Johna Carewu,który w środę strzelił 2 gole w towarzyskim spotkaniu Norwegia-Argentyna.W poprzednim sezonie Aston Villa miała bilans 7-8-4 potrafiła zremisować z Chelsea i Liverpoolem ale zdarzyła im sie jedna wpadka z Manchesterem City.Z Fulham zremisowali 1-1.Brak dobrych napastników był największą ich bolonczką nie potrafili wygrywać spotkań mimo, że byli lepsi mam nadzieje.W tym sezonie walczą na pewno o puchar UEFA i z takimi cieniasami jak Fulham muszą wygrywać.Przewidywane składy:
Aston Villa : Carson, Taylor, Gardner, Mellberg, Laursen, Bouma, Barry, Reo-Coker, Petrov, Agbonlahor, Carew, Young, Moore, Harewood, Cahill, Maloney.

Fulham :Warner, Keller, Volz, Baird, Knight, Bocanegra, Davis, Smertin, Diop, Davies, Healy, Dempsey, Rosenior, Konchesky, Kamara, John.

M 0

mikecfc

Użytkownik
Aston Villa - Fulham

Analiza: Aston Villa rozegrała dotychczas tylko dwa spotkania ligowe, natomiast Fulham rozegrał ich juz trzy. Fulham przegrało na własnym stadionie z Middlesbrough 1-2, wygrało z Bolton 2-1 i przegrało na wyjeździe z Arsenalem 1-2. Aston Villa może być zadowolona z drugiego spotkania, gdy zremisowali 0-0 z wzmocnionym Newcastle. Pierwszy mecz troszke zawalili, ale przed nimi jeszcze cały sezon. Przegrali na inauguracje z LFC 1-2 tracąc bramkę w ostatniej minucie meczu. Pojedynek Fulham z Boro to z pewnością nie tylko zły wynik, ale także nowo powstałe kontuzje w zespole. Mowa o dwóch napastnikach-Bouazzie i McBride. Dziś nie zobaczymy ich na boisku. Aston Villa przed sezonem nie wzmocniła się zbyt okazale, jednak w tym sezonie ma nadzieję popsuć szyki kilku zespołom. Tak jak wspomaniłem, rozegrali dobre spotkanie w Newcastle. Prezentowali solidny i dobrze zorganizowany futbol. Warto dodać, że Fulham nie za dobrze spisuje się w meczach wyjazdowych (szczególnie na Villa Park). Mecze obu drużyn w przeszłości kończyły się większości remisami. Dziś jednak moim zdaniem, górą będą gospodarze.

Typ: Aston Villa ✅
Kurs: 1.67
Szanse: 7/10

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
ARSENAL-MANCHESTER CITY TYP 2 draw no bet

Napewno szlagier dzisiejszego dnia w Premiership.Arsenal dotychczas zagrał 2 mecze w których zdobył 4 pkt.W pierwszy inauguracyjnym meczu wygrali 2-1 z Fulham po dobrej końcówce bo Fulham prowadziło prze 80 min meczu.Potem zremisowali 1-1 na wyjeździe z Blackburn 1-1 po błędzie Lahmana który dzisiaj nie zagra,zastąpi go 30 letni Włoch Almunia który bedzie chciał udowodnić Wegnerowi że potrafi dobrze bronić.Jak to wpłynie na tego mimo wszystko nieogranego gracza?Mobilizująco czy paraliżująco?zobaczymy.Nie zagra Eboute i kapitan Gallas.Widać Arsenal ma spore osłabienia w formacjii defensywnej.Zagra Silva co daje im troszke wiecej szans w środku pola.W ataku wystąpi Adebayor i Van Persie ,nie są to wybitni snajperzy zwłaszcza Adebayor który nie przekonuje mnie.Van Persie bezie raczej wchodził z Głębi pola i starał sie strzelać z dalszej odległośći.Jest Hleb jest Fabregas ale czy oni wystarczą&gt;?City jak narazie idzie szczesliwie 2-0 z West Hamem na wyjeździe,1-0 z Derby u siebie i Wygrana w derby na City Stadion Z Man UTD 1-0.Ericsson składa w kolektyw tych zawodników których pozyskał.Fachowiec z niego dobry napewno bo pracował już z jeszcze większymi gwaizdami i napewno zna sie na rzeczy i strannie rozpracuje Arsenal.Napewno Arsenal bedzie atakował ale siłą MANCHESTERU są kontry i strzały z daleko co pokazały dotychczasowe mecz.

Wegner :

&quot;Corluka, Elano i Patrov to wg mnie bardzo utalentowani gracze. Nie można jednak zapominać o takich zawodnikach jak Michael Johnson, Micah Richards czy Richard Dunne. Oni także byli wybitni, mimo, że nie należą do tych pozyskanych w tym sezonie. Największe wrażenie robi jednak na mnie gra Richards&#39;a. To wielki gracz, gdy oglądasz go i widzisz jak w tym wieku radzi sobie na boisku. Nie ma może wielkiej siły, ale ma ogromny potencjał.&quot;

Typ jest bardzo ryzykowny wiec gram zakład bez remisu po kursie 4.25 na betsson

beau 1

beau

Forum VIP
Erikkson o Arsenalu też wypowiada sie pochlebnie:
&#39;Spotkanie z Arsenalem będzie tak samo trudne, jak z Manchesterem United.&#39;&#39;

&#39;&#39;Mamy tak ustalony terminarz, że w ciągu 7 dni będziemy grali z dwiema znakomitymi drużynami, które grają naprawdę piękny futbol.&#39;&#39;

&#39;&#39;Oni grają bardzo szybką piłkę, więc kiedy grasz z nimi musisz się nieustannie bronić. Jednak my bronimy się świetnie i pokazaliśmy to już w spotkaniu z United. Trzeba mieć też trochę szczęścia i wierzę, że szczęście nam dopisze.&#39;&#39;

City imponuje mi tylko grą w obronie jak narzazie.Nie mówię, że nie będą grali coraz lepiej w ofensywie ale jest jeszcze za wcześnie.Arsenal jest mistrzem w stwarzaniu sytuacji bramkowych i jeśli nie zabraknie skuteczności na pewno coś strzelą.W zeszłym sezonie tylko w jednym meczu nie strzelili gola.Kanonierzy nie przegrali nigdy z Citizens na swoim stadionie(16 wygranych, 6 remisów) a City od 14 lat traci przynajmniej jednego gola z Arsenalem.Obawiam sie trochę Petrova,któy nie pograł sobie z ManU.Arsenal wygrywa 2-0 :jezora: Magia Emirates zadziała :!:

majestic 0

majestic

Forum VIP
Arsenal - Manchester City ✅
Dla mnie ten mecz gladko lub nie ale wygra Arsenal... widzialem ich 2 mecze i graja dobrze, nie maja problemow z konstruowaniem akcji ofensywnych a brmki tracili po indywidualnych bledach Lechmana ktory dzis nie zagra. Manchester City wygral jak narazie wszystkie mecze i jest 1 w tebeli ale stylem gry mi nie zaimponowali, szczelulnie slabo wypadli w ostatnim meczu z ManU, wygrali ale co z tego jesli stac ich bylo tylko na ta jedna, jedyna akcje w ofensywie po kturej padl gol... gdyby Tevez i spolka byli bardziej skuteczni to wygrali by ten mecz przewaga 5-6 goli. mysle, ze dzis Richards nie poradzi sobie z Van Persie tak latwo i goscie wyjada z Emirates Stadium bez punktow.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom