karollo03
Użytkownik
Arsenal - Manchester City
Dla mnie ten mecz gladko lub nie ale wygra Arsenal... widzialem ich 2 mecze i graja dobrze, nie maja problemow z konstruowaniem akcji ofensywnych a brmki tracili po indywidualnych bledach Lechmana ktory dzis nie zagra. Manchester City wygral jak narazie wszystkie mecze i jest 1 w tebeli ale stylem gry mi nie zaimponowali, szczelulnie slabo wypadli w ostatnim meczu z ManU, wygrali ale co z tego jesli stac ich bylo tylko na ta jedna, jedyna akcje w ofensywie po kturej padl gol... gdyby Tevez i spolka byli bardziej skuteczni to wygrali by ten mecz przewaga 5-6 goli. mysle, ze dzis Richards nie poradzi sobie z Van Persie tak latwo i goscie wyjada z Emirates Stadium bez punktow.
Sam stawiam man city lub remis ale po obejrzeniu wczoraj retransmisji meczu z blackburn postanowiłem skontrowac lekko ten typ....arsenal gra naprawdę świetnie i gdyby drwale z żałosnego blackburnu nie faulowali przy każdej dobrej akcji a lehmann nie popełnił by błędu mielibyśmy 2 lub 3 bramkowe zwycięstwo ...ja jednak licze na city :jezora: