>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 28 Kolejka 26.02-28.02 2011

Status
Zamknięty.
niccolo7 3,6K

niccolo7

Użytkownik
Obie strzelą w dzisiejszym meczu wygląda obiecująco, ale ja poszedłem bardziej w stronę gospodarzy, którzy jak słusznie zauważył Konrad140 u siebie są bardzo groźni skuteczni. Wyjazdy wyraźnie im nie służą, stąd tyle porażek w ostatnich meczach. Dziś jednak mają wielką okazję podreperować swoje konto punktowe, bo na Brittania Stadium przyjeżdża słaby West Bromwich. Goście na obcych boiskach grają jeszcze gorzej niż Stoke i przede wszystkim tracą masę goli, średnio ponad 2 na mecz. Dlatego też wybrałem w tym spotkanie over 1,5 gola drużyny gospodarzy, którzy powinni wykorzystać niewątpliwą słabość rywala i wbić mu przynajmniej dwie bramki. Co prawda miejscowi nie należą do super ofensywnych ekip, ale w obliczu takiej mizerii w tyłach rywala, strzelenie dwóch goli jest moim zdaniem bardzo prawdopodobne i warte zagrania po takim kursie. Również historia pojedynków pomiędzy tymi zespołami przemawia zdecydowanie na korzyść gospodarzy, którym WBA wyraźnie &quot;leży&quot;, o czym świadczyć może chociażby wynik z listopada zeszłego roku, kiedy to roznieśli ich 3:0 i to na wyjeździe. Choć goście już teraz grają praktycznie z nożem na gardle, to nie sądzę, by byli w stanie wywieźć więcej niż jeden punkt z Brittania Stadium. Bardziej mi się widzi jakieś zwycięstwo Stoke w rozmiarach 2:0 lub 2:1.
Stoke City - West Bromwich Albion - Drużyna 1. Ponad (+1.5) goli # 2,05 Sportingbet ⛔ (1:1)

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Obie strzelą nie jest takie pewne. Stoke nie jest drużyną overową na swoim stadionie, WBA wprawdzie sporo strzela i traci, ale z 35 zdobytych bramek tylko 13 strzelili na wyjazdach, dodatkowo WBA nie strzeliło na wyjeździe już 4 ligowe mecze z rzędu. Doliczając do tego puchar mamy 5 meczy wyjazdowych bez gola. Nie jestem przekonany, czy Stoke, które straciło u siebie 14 goli w 13 spotkaniach było dobre na przełamanie. Optymistą jestem za to co do tego, że Stoke strzeli. Świetne stałe fragmenty, które są zmorą dzisiejszych gości. Dochodzi do tego dziurawa defensywa WBA na wyjazdach i genialny bilans Stoke z WBA. Od roku 1989 dzisiejsi gospodarze z WBA przegrali tylko raz zwyciężając aż 18-krotnie. Problemem w tym meczu może być czynnik psychologiczny, bo WBA jest w strefie spadkowej i nie mogą już liczyć na pkt tylko u siebie, aby utrzymać się muszą zdobywać pkt na wyjeździe. Jednak jakakolwiek zdobycz pkt dzisiaj pozwoli im opuścić strefę spadkowa choć na moment. Z drugiej strony Stoke mimo 11 pozycji nie może pozwolić sobie na rozluźnienie, bo może się to dla nich tragicznie skończyć. Mają tylko 5 pkt przewagi nad 19 WBA, więc jak widać tabela jest naprawdę &quot;płaska&quot; i jeszcze wiele w dolnej strefie może się wydarzyć, a WBA wydaje się idealne do zarobienia na nich 3 pkt.
Moja propozycja: Stoke DNB 1,40

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ja to trochę z dystansem podchodzę do tych meczów poniedziałkowych w EPL , często lubią padać niespodzianki itp. Zdecydowałem się na BTS bo jak pisałem wyżej , dziś starcie drużyn lubiących otwarty z grą do przodu futbol. Mających również problemy w obronie co może się przełożyć na bramki. Stoke z tego co widzę , robi się spora masówka , więc szukam opcji rezerwowej choć wcale nie twierdzę , że nie wygrają;) Ja tylko liczę na dobry mecz z obu stron. Zresztą jak zawsze ;)

S 0

sew

Użytkownik
Konrad, tam gdzieś napisałeś &quot;ekipa Di Matteo&quot; - Włoch już trenerem &quot;The Baggies&quot; nie jest od jakiegoś czasu - zastąpił go Roy Hodgson, o ile mnie pamięć nie myli ;)
Na pierwszy rzut oka BTS wydaje się ciekawym rozwiązaniem - ale po chwilowym zagłębieniu można dojść do wniosku, że strzelanie goli ostatnio beniaminkowi coś nie wychodzi. Nawet u siebie ledwo ugrali ten remis rzutem na taśmę w końcówce.
1x
over 1.5
Dokładnie tak ;) dzięki za poprawkę. Napisałem to z przyzwyczajenia , 1 w nocy więc poniekąd się usprawiedliwiam ;) Tydzień temu pisałem wszytko git było ;) elo // Konrad

grubas 397

grubas

Użytkownik
Przy meczu Stoke - WBA rzuca mi się w oczy fakt, że Stoke nie wygrało u siebie w tym sezonie w lidze ani jednego meczu będąc zdecydowanym faworytem. Patrzyłem na BetExplorerze na wszystkie mecze ligowe u siebie, w których kurs na Stoke był niższy niż 2,00. Oto i one:

Stoke West Ham 1:1 1.88 3.35 4.17
Stoke Blackpool 0:1 1.59 3.89 5.47
Stoke Fulham 0:2 1.89 3.27 4.25

Spotkałem się z opiniami, że Stoke to &quot;drewniana&quot; drużyna. Może i na Britannia Stadium straciły punkty Man City, Everton i Liverpool, ale te wyniki pokazują, iż dzisiejsi gospodarze lepiej grają z kontry niż w ataku pozycyjnym (a z WBA będą musieli raczej atakować niż nastawiać się na kontrę). Nie oglądałem żadnego meczu Stoke w tym sezonie, ale po rywalach dedukuję jak mogła wyglądać gra.

WBA na wyjeździe ostatnio przegrało 8 meczy z rzędu. Pod wodzą Hodgsona narazie tylko remisuje. Za to Stoke u siebie prawie wszystko wygrywa dlatego wstrzymam się z typem 1x2.

Wg mnie warto grać live na sposób zdobycia następnego gola - głowa (kurs ok. 5,00). Gospodarze mają w składzie wysokiego Carewa i Hutha, który zdobył już 6 goli. WBA po stałych fragmentach gry straciło już 24 bramki w tym sezonie w lidze.

EDIT\\
No i 1 gol strzelony głową ✅ Stoke jednak ma kompleks dużo słabszych drużyn u siebie ????

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Stoke City-West Bromwich Albion
typ: 1
1.85⛔
Bet At Home
Analiza
Dziś w spotkaniu konczacym 28 kolejke angielskiej premiership stoke city na wlasnym stadionie podejmie druzyne west bromwich albion. Druzyna gospodarzy dzisiejszego pojedynku, a mianowicie stoke city po 27 rozegranych pojedynkach zgromadzila na swoim koncie 33 punkty co pozwala jej aktualnie zajmowac 11 pozycje w ligowej tabeli. Nieco gorzej wiedzie sie West Bromwich, ktorzy zdobyli jak do tej pory 28 punktow i zajmuja przedostatnie, 19 miejsce. Druzyna Stoke szczegolnie dobrze spisuje sie w spotkaniach u siebie. Trzy ostatnie spotkania przed wlasna publicznoscia rozstrzygneli oni na swoja korzysc.
19/02-11 FA Cup Stoke vs. Brighton 3:0
05/02-11 Premier League Stoke vs. Sunderland 3:2
15/01-11 Premier League Stoke vs. Bolton 2:0
Natomiast od 5 spotkan na wlasnym stadionie sa druzyna niepokonana. Stoke City w calym sezonie premierleague ma bardzo dobry bilans spotkan u siebie. Stoke z 13 spotkan u siebie wygralo 7, dwa remisujac i cztery przegrywajac. Dzisiejszy przeciwnik stoke, a mianowicie west bromwich albion na wyjezdzie radzi sobie natomiast slabo. Ostatnie 6 spotkan West Brom grajac na boisku przeciwnika przegrywalo.
05/02-11 Premier League Man City vs. West Bromwich 3:0
23/01-11 Premier League Blackburn vs. West Bromwich 2:0
08/01-11 FA Cup Reading vs. West Bromwich 1:0
04/01-11 Premier League Fulham vs. West Bromwich 3:0
26/12-10 Premier League Bolton vs. West Bromwich 2:0
11/12-10 Premier League Aston Villa vs. West Bromwich 2:1
Od pieciu spotkan West Brom nie strzelilo bramki na wyjezdzie! Rowniez ogolny bilans spotkan jako gosc w calym sezonie nie wypada imponujaco. West Brom wygralo zaledwie 2 spotkania , dwa zremisowalo i az dziewiecio krotnie przegrywalo. West Brom bedzie w tym sezonie heroicznie bic sie o utrzymanie w lidze. Stoke natomiast napewno by chcialo zapewnic sobie ligowy byt duzo wczesniej, dlatego musi wygrywac przede wszystkim przed wlasna publicznoscia.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Trzeba jeszcze dodać, że ze spalonego. Swoją drogą dziwi fakt, że Hodgson nie stawia na Carlosa Vele od pierwszej minuty. Meksykanin wnosi sporo ożywienia do gry, niestety często dostaje zaledwie kilka-kilkanaście minut, aby zaprezentować swoje umiejętności piłkarskie. Dwukrotnie wywalczył punkt dla WBA wchodząc z ławki, dzisiaj mógł zapewnić nawet trzy, niestety zabrakło szczęścia. Bardzo ciekawe spotkanie na Britannia, co do tego nie ma wątpliwości. Z przebiegu gry goście zasłużyli na tę bramkę, szkoda tylko, że to liniowy wypaczył wynik spotkania. West Bromwich już ponad kreską.

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Prawda, Ci co stawiali BTS muszą podziękować liniowemu, którzy zwyczajnie nie wyłapał spalonego, bo Vela był zasłonięty przez innego The Baggies. Zgadzam się z Kanonierem odnośnie gry Meksykanina. Końcówka należała do niego w 94&#39; miał dwie świetne okazje na trzy punkty dla przyjezdnych, jednak świetnie spisywał się w bramce Begovic, który nie dał się pokonać po raz drugi. Wg mnie Vela również powinien w następnym meczu grać od pierwszego gwizdka. Dzisiaj grał od 84&#39;, a ile namieszał w szykach obronnych gospodarzy każdy kto oglądał mecz wie.

grubas 397

grubas

Użytkownik
Wg mnie to jest dobra taktyka, żeby wprowadzać tak dynamicznego gracza na ostatnie minuty. Wtedy już obrona rywala trochę ciężej biega, a taki zawodnik jak Vela wnosi bardzo dużo ożywienia jak wchodzi z ławki i dzięki temu WBA zdobywa punkty. Myślę, że Meksykanin będzie jeszcze przez kilka meczów takim jokerem, który wchodzi w 80 min. i stwarza 2-3 szanse na gola. Jakby grał od początku to trudniej byłoby mu robić taką &quot;zadymę&quot; w obronie rywali.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom