>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 21 Kolejka 01.01-02.01.2011

Status
Zamknięty.
dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Newcastle gra bardzo w kratkę, potrafią zagrać świetny mecz, a potrafią zagrać bardzo słabo. Dużo zależy od duetu Nolan-Carroll, jednak w defensywie Sroki mnie nie przekonują, zresztą podobnie jak Wigan obie drużyny tracą sporo bramek, nawet stracili patrzę tyle samo po 31.
Jak dla mnie no bet ten mecz ????
Właśnie ten duet nie zagra, bo Carroll jest kontuzjowany, dlatego myślę o underze. Będzie w prawdzie Nolan, ale Sroki skupią się raczej na defensywie i grze z kontry, dlatego myślę, że padnie tam mało goli ;)

buzka89 35

buzka89

Użytkownik
Stoke - Everton
Typ: Remis 3.25⛔⛔ Bet365​

Everton na obcym terenie 6 meczy z 10 zremisował. Wygrali dosyć nieoczewikanie na CoMS (1:2) i w październiku w Birmingham (0:2). Ponieśli porażke z Aston Vill&#39;a i Blackburn, oba spotkania wynikami 1:0 - to było jednak w sierpniu. Nikt o parażkach wyjazdowych nie pamięta, bo The Toffes notują serie 8 spotkań wyjazdowych bez porażki z czego jak już wyżej wspomniałem 6 meczy kończyło się podziałem punktów. Moim zdaniem nie zapowiada się aby seria ta znalazła swój koniec w konfrontacji z Stoke.

Uważam, że mecz na CoMS to był skok w bok ze strony Evertonu, potwierdza to remis w zachodnim Londynie

The Potters we wtorek przegrali drugi mecz z rzędu na własnym stadionie. Bilansy spotkań domowych 4-2-4 i wyjazdowych
3-1-5 utwierdzają zespoł w środku tabeli. Te dwie ostatnie porażki to: z Blackpool 0:1, z pogrążonym w kryzysie Fulham 0:2.
Co ciekawe między tymi konfrontacjami Stoke potrafiło wygrać wyjazdowy mecz z Blackburn (0:2), które później wynikiem 1:3 rozniosło West Brom, Myśle, że te dziwne rotacje to zasługa napiętego kalendarza.

Podsumowując. The Potters będą walczyć do upadłego, aby przerwać haniebną postawe na swoim podwórku, a The Toffes zrobią wszystko, aby pozytywnej serii wyjazdowej nie zakończyć. Moim zdaniem 2 siły wypośrodkują się, a wynikiem tego będzie remis.

Polecam także typ na ilość goli w meczu. Mianowicie poniżej 2.5 bramki.
Dodatnio na ten typ wpływa histowia spotkań obu zespołów,

3 ostatnie spotkania:
Everton - Stoke City 1:0
Stoke City - Everton 0:0
Everton - Stoke City 1:1​

a także skłonności obu drużyn do wyniików underowych:

Stoke u siebie: under 2.5 - 6/10 meczy;
Everton na wyjeździe: under 2.5 - 7/10 meczy.
Stoke - Everton
Typ: poniżej 2.5✅✅ 1.61 Bet365​

Dziś ode mnie to wszystko. Czas skupić się na sylwestrowej nocy.
Jutro natomiast będzie cięzko z myśleniem. ????

Na nowy rok 2011 życzę Wam wszystkim szczęścia, zdrowia, osiągnięcia postawionych celów, a także zwycięstw Waszych ulubionych drużyn i oczywiście jak najwięcej trafionych typów.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Może i moja argumentacja słaba ale po prostu widzę, że nie są w formie.
tu się trochę nie zgodzę. Manchester dawno nie był w takiej formie , gra się klei , sporo okazji , brakuje skuteczności , może ianczej brakuje Rooneya skutecznego. Co do tego remisu z Birmingham. Normalnie w tym meczu Anderson grałby do końca , maraton świąteczny to kombinacja jak wytrwać go kondycyjnie i po prostu zbyt lekceważąco Diabł podeszły do tego meczu. Gdzieś czytałem słowa , chyba Fergusona że w tym maratonie zadowolony będzie z 10 pkt. Plan jak najbardziej realny do zrealizowania.

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
West Bromwich - Man United

Opis spotkania i typu :

I znowu bukmacherzy faworyzuja Fergiego i spółkę. To w sumie lepiej dla nas graczy, bo kursy jakie oferowali na nich w meczu z Birmingham były piekne (do dzis zaluje 1 dnb zamiast 1x ale coz).
West Brom w kryzysie – 3 ostatnie spotkania to porazki z czego 2 ostatnie az roznica 2 goli ! Mimo to nie zniecheca mnie to do zagrania sensacji w tym spotkaniu.
Czerwone Diably graja na wyjazdach bardzo ostrożnie – na lacznie 23 bramki zdobyte i stracone tylko 6 padalo w 1 polowie ! Z zespołami defensywnymi takie granie jest warte swieczki, gdyz można kontrolowac caly mecz a majac z przodu Rooneya i Berbe (na chwile obecna można liczyc tylko na tego drugiego a to i tak nie w każdym meczu ) prędzej czy pozniej cos się strzeli – w 2 na 8 spotkan Diably nie znalazly sposobu na bramkarza rywali ( z trudnymi ekipami u siebie Man City i Sunderland ).
WBA to bardzo nieprzewidywalna ekipa, przykłady proszę bardzo :
- na rozpoczęcie sezonu baty na Stamford Bridge 6-0 z CFC a nastepna kolejka to wygrana 1-0 z Sunderlandem
- ograli AFC na Emirates 3-2 by nastepny mecz u siebie zremisowac z Boltonem 1-1
- sromotna kleska 0-3 przed wlasna publika ze Stoke a nastepnie wyjazd na Goodison Park i wygrana 4-1 z miejscowym Evertonem

To sa wyniki które mowia same za siebie, ten zespol to jakas tykajaca bomba, która nie posiada jakiegos „wzorca” jeśli tak by to można ujac. Mnie kurs na United nie przekonuje absolutnie, bo ogladam ich mecze i wiem co graja. Zawieszenia, kontuzje po stronie WBA to fakt, ale już ostatnio Fulham pokazalo ze szybko zdobyta bramka, może ustawic mecz… No i Blackpool dołożył swoje, choc Gyan i Bent robili co mogli, Pan Bog czuwal nad ich bramka. W Nowy Rok za mala stawke sensacja nie będzie zdziwieniem…

West Bromwich - Man United 1 @ 6,50

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
tu się trochę nie zgodzę. Manchester dawno nie był w takiej formie , gra się klei , sporo okazji , brakuje skuteczności , może ianczej brakuje Rooneya skutecznego. Co do tego remisu z Birmingham. Normalnie w tym meczu Anderson grałby do końca , maraton świąteczny to kombinacja jak wytrwać go kondycyjnie i po prostu zbyt lekceważąco Diabł podeszły do tego meczu. Gdzieś czytałem słowa , chyba Fergusona że w tym maratonie zadowolony będzie z 10 pkt. Plan jak najbardziej realny do zrealizowania.
Może w meczu z Sunderlandem mieli wiele okazji ale już we wtorek katastrofa moim zdaniem. Mecz był strasznie nudny. Okazji tam dla United było jak na lekarstwo. Ciężko raczej nazwać okazją to co Giggs trafił w słupek albo że kontra w której Gibson nie miał siły gonić była wynikiem dobrej gry, a raczej w obu tych sytuacjach był to przypadek. I na koniec też denerwują mnie te gierki na własnej połowie. Rozumiem, że lubią sobie popykać ale Rio czy Vida to nie są jacyś technicy wielcy by móc sobie na takie coś pozwalać, a raz mogło to się fatalnie skończyć. Ja w tym sezonie mało United oglądam ze względu braku czasu i też dlatego, że oddałem się piłce w Ameryce Południowej ale po prostu to co zobaczyłem na St.Andrews to istna katastrofa.

S 18

szymek1547

Użytkownik
Spotkanie:Tottenham-Fulham
Typ:1(0:1)
Kurs:2.15
Gamebookers

Na White Hart Lane gospodarze zmierzą się z ekipą Fulhamu.Faworytem tego spotkania są Koguty,ich forma w ostatnich spotkaniach jest ,równa i stabilna co owocuję sukcesami.Ostatnie zwycięstwo koguty odnotowali w ostatniej kolejce gdzie na własnym obiekcie pewnie pokonali Sroki 2:0,a wcześniej rónież pokonali gości Aston Villa 2:1,tracą gola w samej końcówce spotkania.Dzisiejsi gospodarze grają naprawdę dobrze,ich skład jest wyszlifowany.Jak powiedział sam piłkarz Van Der Vart,Tottenham jest gotowy zdobyć mistrzostwo.Co prawda sąto plany bardzo odległe,ponieważ w Angli jest kilka zespołó ,które mogą powalczyć o tytuł.Kadra Kogutów jest naprawdę dobra,piłkarze są w dobrej dyspozycji 14 trafięn w lidze Van Der Vart.Tottenham 5 lokata z dorobkiem 33 punktów tracąc 5 do lidera.

Fulham zajmuję 18 lokata z dorobkiem 19 oczek,faworytem nie są jednak będą chcieli urwać parę punktów gospodarzom ale to morze być trudne tym bardziej ,że teren nie jest ciekawy dla gości.

Tottenham ma szanse zbliżyć się do czołówki,tak naprawdę to oni są najlepszą drużyną Angielskiej Ekstraklasy w ostatnich kolejkach ,gdy rywal przegrywał ,lub remisowął Koguty pewnie dopisywali cenne punkty na swoję konto.Dziś piłkarze Hotsput mają cel bliski zdobycią ponieważ stołeczny,przeciętny Fulham nie jest wstatnie zagrozić piłkarzą gospodarzy.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Ale po co ryzykować pięniadze na WBA skoro wiesz że nie ma szans... :p
Bez sensu.
Pierd...... o Szopenie.Szanse zawsze są.Może czuje niespodziankę i stawia na West Brom co nie znaczy że Ty nie możesz postawić na United.
Angielska liga bywa przewrotna Man U też kiedyś przegrać musi.
Ostatnio Arsenal i United mieli gładko wygrać i co ??Dwa remisy Liverpool też miał wygrać nawet z handicapem i co??
Jutro na bank będzie jakaś niespodzianka.Ja mam nadzieje że jednak nie w tym meczu.Coś mi śmierdzi Manchester ale ten City

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Liverpool - Bolton | x2 - 2,04

Liverpool w ostatnim meczu dał ciała. Wszyscy liczyli na ich zwycięstwo, ale wyszło bardzo źle i porażka z Wilkami skompromitowała zespół z Liverpoolu. Bolton gra naprawdę solidnie. W meczu na SB prezentowali się naprawdę okazale, mieli także swoje okazje. Grali z polotem, dobrze funkcjonowała współpraca pomocników z napastnikami. Dobrze grali w destrukcji a także popełniali mało błędów własnych. Teoretycznie Liverpool gra u siebie bardzo dobrze, ale ostatnia kolejka pokazała że mają problemy w ostatnim czasie, widocznie przerwa im nie służy.

Birmingham - Arsenal | x (1.połowa) - 2,25

Birmingham potrafi grać z silnymi zespołami. W pierwszej połowie tracą mało bramek, gorzej wypadają zaś drugie odsłony meczu. Przewiduję ciężką przeprawę Kanonierów zważywszy na to że grają na wyjeździe oraz sam potencjał rywala.W ostatnim meczu defensywa Arsenalu się nie popisała i straciła aż 2 bramki z zespołem Wigan. Birmingham w tabeli jest dość nisko, tuż nad strefą spadkową, ale nie należy lekceważyć tego rywala. Myślę że do przerwy ujrzymy wynik remisowy.

lukasz80 88

lukasz80

Użytkownik
Podczas tej kolejki zabraknie powołanych do reprezenatcji Australii.
- Tim Cahill Everton
- David Carney Blackpool
- Brett Emerton Blackburn
- Brad Jones Liverpool
- Mark Schwarzer Fulham
Edit:
Faktycznie po tej kolejce wyjeżdżają na zgrupowanie kadry.Sorry za błąd

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Podczas tej kolejki zabraknie powołanych do reprezenatcji Australii.
- Tim Cahill Everton
- David Carney Blackpool
- Brett Emerton Blackburn
- Brad Jones Liverpool
- Mark Schwarzer Fulham
Coś Ci sie pomieszało. Sprawdziłem na BBC i tam widnieją takie komunikaty więc nie wiem skąd brałeś informacje.
&quot;Tim Cahill plays his last game before departing for the Asian Cup&quot;
&quot;Fulham goalkeeper Mark Schwarzer will play his last game before flying out to the Asian Cup to represent Australia.&quot;
Zatem z tego co ja rozmiem angielski to jeszdze dizsiaj zagrają ;)
Pzdr

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Asian Cup zaczyna się dopiero za 6 dni także spokojnie dziś większość będzie grała. Przecież żyjemy w erze Samolotów ???? także dotrzeć tam to nie problem. Jedynie Park nie zagra w United ponieważ dostał wolne od Sir Alexa

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Kolejnym meczem Premier League godnym uwagi jest na pewno spotkanie Tottenhamu z Fulham. Koguty ostatnio w bardzo wysokiej formie wygrali dwa ostatnie mecze z wcale nie łatwymi rywalami, bo z zawsze nieobliczalną ekipą Newcastle oraz z Aston Villą. Trzeba dodać, że oba mecze Tottenham kończył w osłabieniu. W meczu z The Villans grali w 10 od 27 minuty!, a w meczu z Newcastle przy stanie 1:0 z boiska wyleciał Kaboul. Goście z Craven Cottage w ostatnim meczu przerwali w prawdzie fatalną serię 8 meczy bez zwycięstwa, ale grali ze Stoke, które gra bardzo w kratkę. Ekipie z Craven Cottage nie udało się wygrać żadnego z 33 &quot;wyjazdowych&quot; meczy w Londynie od 2003 roku. Za to Tottenham nie przegrał w lidze od 6 listopada. Jedyne osłabienie w ekipie Srok to brak Kaboula, który będzie pauzował 3 mecze. Wszystkie argumenty przemawiają za Tottenhamem i takie są moje dwa typy, jeden nawet w handicapie -1.
Moje propozycje:
Tottenham - 1,44
Tottenham(-1) - 2,20
Robson// Tottenham to Koguty, nie Sroki.
Oczywista oczywistość, mój błąd za dużo myślałem o nich ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Ja w tym sezonie mało United oglądam ze względu braku czasu i też dlatego, że oddałem się piłce w Ameryce Południowej ale po prostu to co zobaczyłem na St.Andrews to istna katastrofa.
Fakt nie grali najlepiej piłkarze Manchesteru w tym meczu, ale duża w tym też zasługa Birmingham, które preferuje styl taki a nie inny. Zresztą przynosi on efekty i z potentatami u siebie nie przegrywają. Ja trzymam się zdania, że Manchester po prostu ma trudny kalendarz wyjazdowych gier i trafiał na zespoły kiedy miały formę, albo po prostu są trudne do pokonania na ich obiektach.
Dzisiaj nadarza się wyjątkowa okazja aby to przełamać, ponieważ trafili na rywala będącego w kryzysie, a do tego przetrzebionymi pauzami za kartki pary obrońców i kontuzją bocznego. Jeśli dzisiaj Manchester United mnie zawiedzie to nie wiem czy prędko zaufam im ponownie w meczu wyjazdowym grając na ich zwycięstwo.
Jedynie Park nie zagra w United ponieważ dostał wolne od Sir Alexa
Z tych osłabień azjatyckich warto wymienić Lee Chung-Yong pomocnika Boltonu, który był podstawowym graczem tej drużyny. W Boltonie zabraknie dzisiaj także Tamira Cohena, któremu zmarł ojciec Avi Cohen [były piłkarz Liverpoolu]. Do tego kontuzjowany Steinsson... Tutaj nie chodzi o to, że w Boltonie nie będzie komu grać, ale zwyczajowo ławka rezerwowych u Kłusaków się kurczy, a przy natężeniu spotkań moze warto wziać to pod uwagę w przyszłych typowaniach.

haftus 140

haftus

Użytkownik
Pierd...... o Szopenie.Szanse zawsze są.Może czuje niespodziankę i stawia na West Brom co nie znaczy że Ty nie możesz postawić na United.
Angielska liga bywa przewrotna Man U też kiedyś przegrać musi.
Ostatnio Arsenal i United mieli gładko wygrać i co ??Dwa remisy Liverpool też miał wygrać nawet z handicapem i co??
Jutro na bank będzie jakaś niespodzianka.Ja mam nadzieje że jednak nie w tym meczu.Coś mi śmierdzi Manchester ale ten City
Nie chodzi mi o samo stawianie na WBA ale o powód dla którego sie stawia - bo na United mały kurs haha.
Ale z drugiej strony wasz kesz wasza sprawa.

Ja mam City -1 i zaczynam się bać, bo Blackpool ostatnio niezły.

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
vs

West Bromwich Albion - Manchester United​

Premiership nie ustępuje. Już dzisiaj kolejna kolejka angielskiej ekstraklasy. O 13:30 na The Hawthorns, piłkarze West Bromwich Albion podejmą Czerwone Diabły. Faworytem tego spotkania są oczywiście goście, ale nie wolno tak od razu skreślać gospodarzy. Beniaminek Premier League ostatnio jest bez formy. Trzy porażki pod rząd nie stawiają na wygranej pozycji The Baggies. Pierwszy mecz na Old Trafford zakończył się sensacją. Dzisiejsi gospodarze jako jedyni w tym sezonie wywieźli punkt z Manchesteru remisując z United 2:2. Jednak dzisiaj na The Hawthorns przyjadą podrażnione Diabły. W meczu z Birmingham, gospodarze &quot;ukradli&quot; dwa oczka podopiecznym Fergusona w kontrowersyjnych okolicznościach. Ferguson zwyciężając na The Hawthorns, będzie chciał sobie sprawdzić prezent na urodziny, które co ciekawe obchodził wczoraj. Di Matteo będzie miał spory problem z ustawieniem linii defensywnej w swojej ekipy. Z powodu kartek pauzują Gabriel Tamas i Gonzalo Jara. Z powodu choroby nie zobaczymy również Paula Scharnera. Do składu The Baggies powraca Brunt. Czerwone Diabły dzisiaj powinni już wystąpić z Nanim, który powraca po kontuzji biodra. Tak jak w poprzednim meczu, nie obejrzymy Parka, który wyjechał na Asian Cup do Kataru. Niepokonane w tym sezonie Czerwone Diabły stoją przed świetną okazją przełamania meczy wyjazdowych bez zwycięstwa. Podopieczni Di Matteo znajdują się w kryzysie. Z ostatnich dziesięciu spotkań przegrali aż 7. Jednak gra United na wyjazdach jest zgoła inna aniżeli na Old Trafford. Sir Alex lubi zaskakiwać nagłymi zmianami w składzie (Darron Gibson). Taktyka United w meczach na terenie rywala wygląda tak: strzelić bramkę i cofnąć się maksymalnie do tył i bronić wyniku. W tym sezonie to nie skutkuje. Widać to po statystykach wyjazdowych Czerwonych Diabłów. Jednak co ciekawe,dwa lata temu na The Hawthorns podopieczni Fergusona rozgromili West Bromwich aż 5:0. Bramki strzelali Berbatov, Tevez, Vidic i dwukrotnie Ronaldo. Zapewne nie każdy wie, że jeśli Nani i Brunt wyjdą w pierwszych składach swoich ekip to zobaczymy dzisiaj starcie dwóch najlepszych asystentów Premier League w tym sezonie. Obaj panowie byli autorami &quot;ostatniego podania&quot; dziesięciokrotnie w tym sezonie. Można pisać w kółko, ale przypomnę jeszcze raz, że Wayne Rooney nie strzelił gola z gry od marca, a Dymitr Berbatow strzelił osiem goli w trzech ostatnich meczach ligowych. Piłkarz West Bromwich Albion liderują w zdobyciu największej ilości czerwonych kartek w tym sezonie (aż 6) oraz The Baggies stracili najwięcej bramek spośród wszystkich ekip Premier League w tym sezonie, bo aż 34. Uważam, że Czerwone Diabły poradzą sobie z będącym w kryzysie rywalem oraz liczę na to, że trochę sobie dzisiaj postrzelają.
Prawdopodobne składy:
WBA (probable, 4-1-4-1): Carson; Shorey, Scharner, Pablo, Cech; Mulumbu; Tchoyi, Dorrans, Morrison, Thomas; Odemwingie.
United (probable, 4-3-2-1): Van der Sar; Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra; Carrick, Anderson, Giggs; Nani, Rooney; Berbatov.
Moje propozycje:
Manchester United wygra @ 1.61 Bet365 ✅
Powyżej 2.5 goli @ 1.80 Bet365 ✅
Rooney strzeli gola @ 2.20 Bet365 ✅
Berbatov strzeli gola @ 2.20 Bet365
⛔

Kiedy ten Rooney się wreszcie przełamie...​

-----------------------------------------------------------------​

Dorzucam się filmik z wizyty United u The Baggies w 2009 roku...
http://www.youtube.com/watch?v=KF5SWckVfEg&amp;amp;feature=player_embedded

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Dobra , to ja tradycyjnie od meczu Diabłów. Fakt , ostatnio dali ciała ale mi się to widzi jako taki typowy wypadek pryz pracy , jak już pisałem wcześniej chcieli wygrać ten mecz jak najmniejszym nakładem sił co się zemściło na koniec nie prawidłowo zdobytą bramkę przez Birmingham. Może w całym meczu nie było jakoś przygniatającej przewagi Diabłów ale jakby nie było byli lepszą ekipą. Dziś mecz analogicznie podobny do tego Birmingham , podobny teren , podobna sytuacja drużyny która walczy jakby nie było o utrzymanie. Fakt , że nie są na miejscu spadkowym ale nie wiele mają przewagi punktowej. Tak więc bardzo szybko mogą się tam znaleźć. Di Matteo dziś ma spory problem , jak już wcześniej pisano nie zagrają dwa podstawowi obrońcy czyli Jara i Tomas. Takie osłabienie musi się odbić na grze defensywnej WBA. Nie zagra także inny podstawowy obrońca - Jonsson ale on już półtora miesiąca jest kontuzjowany. O problemach United nie ma co pisać bo ciągle są te same. Dziś zagram tak jak grałem 2 poprzednie mecze Diabłów. Czyli wygraną do zera. Z Brimingham obrońcy nie ustrzegli się błędów, ale jednak nie były tragiczne w skutkach. Nie da się grać mecz w mecz bezbłędnie. Dziś spodziewam się znowu żelaznej czwórki i dobrego ich występu. Sądzę , że Czerwone Diabły dziś już nie zlekceważą rywala i zagrają od początku do końca zmobilizowani na 100% a w obliczu problemów WBA z zawieszeniami sądzę , że odniosą dziś pewne zwycięstwo.
⚽ WBA - MU Drużyna 2 wygra do 0 Tak 2.30 Sportingbet ⛔
⚽ West Brom - Manchester Utd 2 1.65 Pinnacle ✅
West Brom: Carson - Reid, Scharner, Pablo, Cech - Mululmbu, Dorrans, Brunt, Morrison, Thomas, Odemwingie.
Rezerwowi: Myhill, Tchoyi, Miller, Shorey, Zuiverloon, Fortune, Cox.
Man Utd: Kuszczak - Neville, Ferdinand, Vidić, Evra - Fletcher, Carrick, Anderson, Obertan - Rooney, Berbatow.
Rezerwowi: Amos, Fabio, Evans, Gibson, Bebe, Owen, Hernandez.

⚽ WBA - MU -1.5 gola 2 2.60 Bet365 ⛔
Widzę sporo osób gra na to iż Berbatov zdobędzie gola. Ja dziś liczę po raz kolejny na przełamanie Rooneya. ;)
⚽ WBA - MU Rooney strzeli TAK - 2 ✅

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kurde za późno wstałem a zaraz mecz United i nie mam za bardzo jak napisać analiz do innych meczów. Więc na krótko albo na sucho.
⚽ Liverpool - Bolton 1 1.72 ✅ Liverpool strasznie dał ciała z Wilkami ostatnio. A dziś na Anfield przyjeżdża bardzo dobrze spisujący się Bolton. Liverpool moim zdaniem stać na wygraną z każdym , ale czegoś im brakuje. Anfield cięzki teren w tym roku dla każdego , Boltonowi opornie idą mecze wyjazdowe więc sądzę że The Redds dziś wygrają.
⚽ Man City - Blackpool Goście strzelą gola TAK - ⛔ Mandarynki w tym sezonie cuda wyprawiają. Fakt , że mają ogrom szczęscia w tych swoich meczach ale fakt jest faktem że są jednym z lepszych zespołów wyjazdowych w tym sezonie. Sądzę , że stać ich na bramkę na CoMS tymabrdziej , że City jak udowodniło w najmniej spodziewanym momencie mogą przegrać.
Tottenham - Fulham +1.5 gola 2 1.65 ✅ Betgun. Koguty ostatnie dwa mecz grali w osłabieniach. W sumie wyszło 90 minut gry w osłabieniu. Moim zdaniem dziś może być to dobitnie widoczne. Nie zagrają zawieszeni Kaboul i Defoe. Duże osłabienia. W meczu z Newcastle Koguty w cale nie pokazali jakiegoś pięknego futbolu , ciężkie zadanie mieli ale wygrali. Fulham musi wrzucić drugi bieg jeżeli chce opuścić strefę spadkową. Do tego dochodzi osobny czynnik jakim jest mecz derbowy. Co za tym idzie spodziewam się ostrego meczu. Później wpiszę typy kartkowe na ten mecz.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Na początek, mecz Premier League który zostanie rozegrany o 13,45 -West Brom Vs Manchester United.
Gospodarze to drużyna zajmująca obecnie 14miejsce w tabeli, jednak ich defensywa plasuje ich na pierwszym miejscu jeśli chodzi o liczbę straconych bramek (tylko Aston Villa ma tyle samo straconych bramek - 34 w 19 meczach). Goście to lider tabeli oraz, dla odmiany, drużyna która strzeliła jak dotąd najwięcej bramek w lidze (39 w 18 spotkaniach). West Brom zanotował ostatnio 3 porażki z rzędu i nie będzie niespodzianką jeśli dzisiaj polegną po raz 4. Mimo tego że Czerwone Diabły na wyjeździe radzą sobie dosyć kiepsko (1-7-0, bramki 12-11), to na pewno w dzisiejszym meczu będą mieli wyraźną przewagę nad rywalami. I jeśli tylko odrobinę poprawią skuteczność w porównaniu do ostatniego ligowego spotkania, z wywiezieniem 3 pkt nie powinno być problemu.
Z ciekawostek można dodać że Sir Ale Ferguson obchodził wczoraj swoje 69 urodziny, tak więc dzisiejsze zwycięstwo będzie bardzo dobrym prezentem.
Stawiam na to spotkanie HC azjatycki - 1, tak więc w przypadku zwycięstwa MU 2:1 będzie zwrot.

West Brom Vs Manchester United. (Wynik 1:2)
Typ: MU (-1) azjan (zwrot)

Kurs: 2
Buk: Betsson
O dziwo kurs na MU rośnie...

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Widzę dzisiaj popularny stał się dubel United+City.
I teraz to się już zastanawiam poważnie w którym spotkaniu będzie remis.Coś mi od początku śmierdzi ten City.City wygrało dwa poprzednie spotkania Blackpool niepokonany od 10 listopada kiedy to przegrali z Aston Villą.5,30 na remis myślę że można próbować za drobne
No ale Rooneya to Wam muszę pogratulować przymierzył tą dynką juz w 3 minucie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom