Wg. mnie nie ma co typować spotkania Chelsea- Newcastle, Everton - Arsenal (no może Under jako jedyne dobre rozwiązanie), czy na Man City - Liverpool. Jedyne fajne do typowania spotkania to West Ham - Man U i Sunderland - Bolton.
Co do pierwszego (West Ham - Manchester United) to wiadomo - Man U wreszcie na fotelu lidera, nie sądzę, żeby tak szybko go stracił, tymbardziej, że przeciwnik jest raczej średni. Mocna paka, walka o mistrza, słabo spisujący się przeciwnik, fajny kurs (1,55 w toto-mix) - jestem za :spokodfhgfh:. Jedyna obawa to taka, że Man U coś nie radzi sobie tak dobrze w meczach wyjazdowych z West Hamem. Najwięcej było remisów (7), a ostatni mecz to nawet zwycięstwo gospodarzy, zresztą jedyne, bo wcześniej West Ham jako gospodarz nie wygrał z Manchesterem. Jednak ten typ uważam za najpewniejszy
Drugi ciekawy mecz to wg mnie Sunderland - Bolton, i warto postawić na gości. Dlaczego? Bo wyraźnie widać, że Bolton odzyskuje formę, gra coraz lepiej. Początek sezonu to wielka klapa, stąd Bolton tak nisko w tabeli, ale to nawet dobrze, bo teraz kursy na tą drużynę są naprawdę wysokie. Co prawda Sunderland ogrywa Bolton u siebie (4 zwycięstwa, 2 remisy, i tylko jedno zwycięstwo Boltonu), jednak można puścić singiel na Bolton, bo coś zaskoczyło w tym zespole, naprawdę widać postępy i coraz lepszą grę. Ja chyba się skuszę i walnę singielek na Bolton.