>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 17 KOLEJKA 15.12 - 16.12.2007r

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP

15-12-07

[16:00] Sunderland - Aston Villa 3.05 3.25 2.30
[16:00] Manchester City - Bolton 1.83 3.35 4.40
[16:00] West Ham - Everton 2.40 3.15 2.95
[16:00] Birmingham - Reading 2.10 3.25 3.45
[16:00] Derby - Middlesbrough 2.95 3.30 2.35
[16:00] Wigan - Blackburn 3.05 3.25 2.30
[16:00] Portsmouth - Tottenham 2.20 3.20 3.30
[18:15] Fulham - Newcastle 2.45 3.20 2.85

16-12-07
[14:30] Liverpool - Manchester United 2.55 3.05 2.85
[17:00] Arsenal - Chelsea 2.40 3.05 3.05

Kursy by Expekt

Zapraszam do pisania analiza i wypowiadania się na temat spotkań 17 kolejki.:spokodfhgfh:

oko__00 0

oko__00

Użytkownik
Mecz Derby - Middlesbrough jest bardzo dobry kurs na przyjezdnych a przecież ostatnio pokonali nie byle kogo a Arsenal (no tak sorry pomyliło mi się ???? . Uważam, że warto dać na ten mecz a co wy o tym myślicie?

beau 1

beau

Forum VIP
To nie wątp w drużynę gospodarzy.Ich gra polepszyła się od czasu zmiany trenera.Może mieli trochę szczęścia z ManU(chyba 2 słupki) ale strzelili Czerwonym Diabłom gola na wyjeździe.Derby jak i Boro to zespoły własnego boiska i sądzę,że remis nie będzie tu krzywdził nikogo.Można zagrać X2.
Wyjeżdżam dziś i wracam jutro więc nie wiem czy zdążę przeanalizować jutrzejsze mecze.Tak czy siak nikt nie gra moich typów.

fabregas 498

fabregas

Forum VIP

Arsenal Londyn - Chelsea Londyn
W 17 kolejce Premier League Arsenal podejmuje Chelsea. Takie mecze to klasyki i po protu trzeba je obejrzeć. ???? Tym razem to Chelsea przyjeżdża na Emirates, stadion na którym Arsenal w tym sezonie jeszcze nie przegrał, zaledwie raz remisując z Manchesterem United. Pomimo, że w ostatniej kolejce PL, Arsenal przegrał pierwszy mecz z Reading, to nie wydaje mi się aby miało to większy wpływ na ich dyspozycje. Zresztą podopieczni Arsena Wengera wygrali przecież mecz w LM ze Steauą, w którym nie dali gościom żadnych szans. Ale ten derbowy mecz jest nawet bardziej istotny niż spotkanie w LM. Chyba każdy Gooner chciałby dokopać Chelsea i w niedziele będą mieli do tego znakomitą okazję. ???? Tymczasem lole ze Stamford zremisowali swój ostatni mecz w LM z Valencią 1-1, ale niestety udało im się awansować do kolejnej rundy. Na wyjeździe Chelsea gra całkiem nieźle. Wygrali pięć spotkań, a przegrali zaledwie dwa. Jednak gorzej ze skutecznością, gdyż strzelili zaledwie dziesięć bramek przy sześciu straconych. Na chwilę obecną Arsenal wyprzedza Chelsea o trzy punkty, więc ewentualna wygrana gości dałaby im nawet miejsce lidera.
Na chwilę obecną jest wiele spekulacji na temat ewentualnego składu gospodarzy. Jak na razie największym zmartwieniem Arsena jest mała ilość napastników, choć możliwe, że w niedzielnym meczy zagra Robin van Persie. Holender zaczął już treningi i wiele wskazuje na to, że zagra od pierwszej minuty. Powrót Robina to bardzo duże wzmocnienie, ale większym na pewno będzie powrót Fabregasa. Hiszpan, który nie gra od meczu z Sevillą, od czwartku rozpoczął treningi z zespołem i jego występ wydaje się jeszcze bardziej prawdopodobny niż van Persiego. W składzie Arsenalu wątpliwy jest występ jedynie Hleba i Flaminiego. Z drugiej strony Chelsea zagra bez swojego podstawowego napastnika Didiera Drogby, ponadto napastnik Mchael Essien jest zawieszony.
Historia spotkań raczej faworyzuje gości, gdyż nie przegrali oni z Arsenalem od 2004 roku. Uważam jednak, że ciekawa i skuteczna piłka w wykonaniu Goonersów to klucz do zwycięstwa. Powrót do składu Fabregasa będzie ogromnym wzmocnieniem środka pola. Jeśli tam Arsenal zdobędzie przewagę to wygra mecz więc stawiam na wygraną gospodarzy. :jezora:
Typ: 1 Kurs: 2.40 || Bukmacher: Bwin

sutek 79

sutek

Forum VIP
Przed nami dwa szlagiery w Premiership. Cięzko stwierdzic w obu meczach kto okaże się zwycięzcą moim zdaniem zarówno w meczu Liverpoolu z Manchasterem United jak i meczu Arsenalu z Chelsea może byc naprawdę różnie. Moją propozycją na typowanie jakiekolwiek zdarzenia w tych spotkaniach to undery, jak wiem z doświadczenia w takich meczach &quot;na szczycie&quot; z reguły nie oglądamy dużej ilości goli. Manchester dobrze broni i nie sądze by stracił 2 czy wiecej goli, jedną Liverpool jest w stanie strzelic ale czy wiecej nie sądze, to samo działa w druga sttronę. W meczu Arsenalu z Chelsea underu jestem niemal pewien obie formacje defensywne spisują się bez zarzutów, Chelsea juz dawno nie straciła gola i w tym m,eczu jestem przekonany że bedzie mała ilośc goli.

Liverpool - Manchester United Mniej niż 2,5 7/10 ✅
Arsenal - Chelsea Mniej niż 2,5 9/10 ✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mylisz się ja zawsze jak mam coś obstawić z PL to sprawdzam twoje analizy bo są bardzo dobre i pomoce.
Hmm Michał ja jak obstawiam Premiership również czytam co tam &#39;&#39;wypocisz&#39;&#39; ???? , A co do meczu Arsenal - Chelsea myślę że to pojedynek który wygrają lepsi w tym wypadku będzie to Chelsea patrząc na dyspozycję fakt Chelsea nic wielkiego w meczu ligi mistrzów nie pokazało. Ewidętnie grali na remis chodź sytuację podbramkowe były. Kolejnym ciekawie zapowiadającym się spotkanie będzie Liverpool - Manchester United warto dodać że Liverpool na pewno zmęczony cięzkim spotkaniem będzie na lekkim minusie natomiast wypoczęci gracze United bo praktycznie tylko Rooney z tych graczy grał w lidze mistrzów mogli spokojnie odpoczywać i myśleć już o tym właśnie spotkaniu.
Arsenal - Chelsea - @ 2
Liverpool - Manchester @ x2

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
W Sobote ciekawie zapowiadają sie mecze na Upton Park oraz Portsmouth - Tottenham.
West Ham u siebie gra dobrze , a ostatni mecze może rewelacyjne nie są ale zawsze jakieś punkty wpadną. Bardzo dobra gra defensywna Młotów. Everton to grożny rywal , który bedzie chcial powalczyc o jakies puchary. Mimo ze druzyny prezentuja podobny poziom , to moim zdniem niec lepiej sie prezentuje Everton z Cahillem w roli głównej.
Mimo że ja fan Młotów to jednak sądze że bedzie X , trudno wskazac zwycięsce , Eveton jest nieco lepszy , ale Młoty tanio skóry nieodadzą , w dodatku grają u siebie i jednak mają sporą siłe w pomocy i w ataku.
Mój typ : X
Jak zdaze to napisze jutro analize do Portsmouth - Tottenham.
Moje typy na niedziele : X w Liverpool - MU i win Arsenalu

baros 12,4K

baros

Użytkownik
Vs.

Man City - Bolton
Typ: 1
Kurs: 1,80
Oczywistym jest, że Manchester City jest faworytem w tym meczu. Zawodnicy tego klubu na własnym boisku grają najlepiej w całej Premiership nie tracąc ani jednego pkt. w ośmiu meczach. Zajmując 6 miejsce w tabeli mają 8 zwycięstw oraz 13 goli strzelonych a tym samem zaledwie 3 stracone ! 3 gole stracone na własnym boisku to Najmniej goli straconych w lidze zaraz po manchesterze United oraz na równi z Chelsea. Bolton na wyjazdach gra bardzo słabo zajmując jak dotychczas 14 miejsce w tabeli oraz bilansem meczy na wyjeździe: ) zwycięstw, 2 Remisy oraz 5 Porażek! Bilans bramek strzelonych na wyjeździe to zaledwie 4, a straconych to aż 14! Jak widać Drużyna Boltonu na wyjeździe nie imponuje ani w ataku ani też w obronie! Wiadomo że Passa Man City musi się kiedyś przerwać, lecz uważam że na pewno nie nastąpi to w tym meczu. Kolejnym + który mówi mi aby stawiać na Gospodarzy to Fakt, iż Do składu Powracają Elano oraz Dietmar Hamann, ale za to nie wystąpi zawieszony za czerwoną kartkę w poprzednim meczu Stephen Ireland.
Drużyna Boltonu Najprawdopodobniej wystąpi w takim samym składzie co tydzień temu.
Mój typ na ten mecz to Łatwe zwycięstwo Gospodarzy: 2-0​

avets 0

avets

Użytkownik

Arsenal Londyn - Chelsea Londyn

W 17 kolejce Premier League Arsenal podejmuje Chelsea. Takie mecze to klasyki i po protu trzeba je obejrzeć. ???? Tym razem to Chelsea przyjeżdża na Emirates, stadion na którym Arsenal w tym sezonie jeszcze nie przegrał, zaledwie raz remisując z Manchesterem United. Pomimo, że w ostatniej kolejce PL, Arsenal przegrał pierwszy mecz z Reading, to nie wydaje mi się aby miało to większy wpływ na ich dyspozycje. Zresztą podopieczni Arsena Wengera wygrali przecież mecz w LM ze Steauą, w którym nie dali gościom żadnych szans. Ale ten derbowy mecz jest nawet bardziej istotny niż spotkanie w LM. Chyba każdy Gooner chciałby dokopać Chelsea i w niedziele będą mieli do tego znakomitą okazję. ???? Tymczasem lole ze Stamford zremisowali swój ostatni mecz w LM z Valencią 1-1, ale niestety udało im się awansować do kolejnej rundy. Na wyjeździe Chelsea gra całkiem nieźle. Wygrali pięć spotkań, a przegrali zaledwie dwa. Jednak gorzej ze skutecznością, gdyż strzelili zaledwie dziesięć bramek przy sześciu straconych. Na chwilę obecną Arsenal wyprzedza Chelsea o trzy punkty, więc ewentualna wygrana gości dałaby im nawet miejsce lidera.

Na chwilę obecną jest wiele spekulacji na temat ewentualnego składu gospodarzy. Jak na razie największym zmartwieniem Arsena jest mała ilość napastników, choć możliwe, że w niedzielnym meczy zagra Robin van Persie. Holender zaczął już treningi i wiele wskazuje na to, że zagra od pierwszej minuty. Powrót Robina to bardzo duże wzmocnienie, ale większym na pewno będzie powrót Fabregasa. Hiszpan, który nie gra od meczu z Sevillą, od czwartku rozpoczął treningi z zespołem i jego występ wydaje się jeszcze bardziej prawdopodobny niż van Persiego. W składzie Arsenalu wątpliwy jest występ jedynie Hleba i Flaminiego. Z drugiej strony Chelsea zagra bez swojego podstawowego napastnika Didiera Drogby, ponadto napastnik Mchael Essien jest zawieszony.

Historia spotkań raczej faworyzuje gości, gdyż nie przegrali oni z Arsenalem od 2004 roku. Uważam jednak, że ciekawa i skuteczna piłka w wykonaniu Goonersów to klucz do zwycięstwa. Powrót do składu Fabregasa będzie ogromnym wzmocnieniem środka pola. Jeśli tam Arsenal zdobędzie przewagę to wygra mecz więc stawiam na wygraną gospodarzy. :jezora:
Typ: 1 Kurs: 2.40 || Bukmacher: Bwin
To Robin van Persi jest już włączony do kadry na ten mecz, a występ Cesca Fabregasa jest mało prawdopodobny nie mówiąc już o Hlebie czy Flaminim.

C 0

czekott

Użytkownik
Arsenalowi jakos kiepsko (według mnie) idzie. Może sie zwyczajnie opierdzielają ale wątpie. przegrana w premierszip poźniej malutka wygrana z pożal się Boże drużyną w lm. jak dla mnie albo remis albo czelsi. ale nie &quot;czuje&quot; tego meczu wiec nie obstawiłem. a co do liverpul-menczester to X2. inaczej być nie może;p

gusto 695

gusto

Forum VIP
Z Premier league wybrałem dzisiaj 4 zwycięstwa gości: Aston Villi, Blackburn, Boltonu i Tottenhamu. Kursy ładne gdyż nie sugeruję się nimi przy typowaniu spotkań. A teraz kilka zdań o każdym z typów.

Man City - Bolton 2 4.3
Wiele osób typuje gładkie zwycięstwo gospodarzy jednak ja myślę wręcz przeciwnie. Bolton to mocny angielski średniak. Jakis czas temu zagubili gdzieś formę jednak ostatnio widać, że zaczęli grać lepiej. Sprężyli się w Uefa i jeśli Bayern wygra z Arisem w środę (w co nie wątpię) to Bolton ma awans. Teraz pozostaje skupić sie na lidze. Patrząc na statystyki murowanym faworytem są gospodarze (8 meczy, 8 zwycięstw). Bolton jak dotąd bez zwycięstwa na wyjeździe w lidze. Każda passa, dobra czy zła kiedyś sie kończy, dlatego myślę, że City dzisiaj polegnie.

Portsmouth - Tottenham 2 3.2
Londyńczycy zawodzą w tym sezonie i tutaj faworytem mogą wydawać się gospodarze, którzy jednak lepiej grają na wyjazdach dlatego typ n agości wcale nie jest takim szaleństwem.

Sunderland - Aston Villa 2 2.35
Wigan - Blackburn 2 2.2
Te typy opisze razem gdyż podobne szanse im daję. Obydwi ekipy to solidni średniacy Premier League. Obie dobrze graja na wyjazdach, Aston 3 zwycięstwa w 3 ostatnich meczach wyjazdowych, Blackburn natomiast pokonali na wyjeździe np. Tottenham, poza tym z Wiagan na wyjeździe jeszcze nie przegrali.

kursy z betgun

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Man City - Bolton 2 4.3
Wiele osób typuje gładkie zwycięstwo gospodarzy jednak ja myślę wręcz przeciwnie. Bolton to mocny angielski średniak. Jakis czas temu zagubili gdzieś formę jednak ostatnio widać, że zaczęli grać lepiej
Warto przypomniec że z Boltonu do Newcastle odszedł trener Sam Alerdice

beau 1

beau

Forum VIP
Gusto popieram typ na Bolton ale kompletnie nie rozumiem czemu typujesz Tottenham.Portsmouth na Fratton Park jest piekielnie mocne i z Tottenhamem na pewno nie przegrają.Portsmouth straci niedługo wielu piłkarzy bo wyjadą na PNA więc będą zdeterminowani zgromadzić jak najwięcej punktów.
Bolton po zmianie trenera przeistoczył się w naprawdę solidny zespół ale dziś do składu City wraca Elano i zapowiada sie remis,który jeszcze nigdy nie padł w meczu między tymi zespołami na City of Manchester Stadium.

oko__00 0

oko__00

Użytkownik
Spotkanie: Liverpool-Manchester UTD
Typ: 2 (+1.0)
Kurs: 1.45
Bukmacher: Expekt
Analiza: Będzie bardzo ekscytujący mecz. Ostatnio obie drużyny grały w LM i w drużynie Manch. odpoczywali najważniejsi gracze, natomiast w Liverpoolu grała najmocniejsza 11 ponieważ Liverpool jeszcze nie miał zapewnionego awansu z grupy ale ostatecznie udało im się go wywalczyć. W obu zespołach nie ma poważniejszych urazów, Liverpool: nie wystąpi Daniel Agger, a pod znakiem zapytania stoi występ Steve&#39;a Finnana, natomiast w Manchesterze: lekki uraz ma John O&#39;Shea, ale powinien być gotowy do gry. Jak widać Liverpool ma kłopoty z obroną. Ilość bramek strzelonych z straconych w tegorocznych rozgrywkach jest bardzo podobna. Obie drużyny preferują ofensywną piłkę. Ostatnio Liverpool w lidze nie prezentuje się dobrze, w przeciwieństwie do Manch. Uważam, że Manch. grają na wyjeździe może mieć małe kłopoty w odniesieniu zwycięstwa i dlatego daje handicap na Manch. Sądzę że jest to bardzo pewny typ w jutrzejszym dniu.

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
Mam prośbę, kto wie gdzie mogę zobaczyć skrót spotkania Wigan vs Blackburn? Szukałem i nie mogę znaleźć. Najlepiej jak ktoś zna stronę z wszystkimi spotkaniami z Premiership, a że są tu maniacy tej ligi liczę na odzew, z góry dziękuje :]
W obu zespołach nie ma poważniejszych urazów, Liverpool: nie wystąpi Daniel Agger, a pod znakiem zapytania stoi występ Steve&#39;a Finnana
Jeśli wg Ciebie uraz Aggera (w tym przypadku to już długi okres) i Finnana, nie należy do poważnych absencji to pozdrawiam. Arbeloa - Carragher - Hyppia - Riise dadzą radę. Wraca Xabi.
Ilość bramek strzelonych z straconych w tegorocznych rozgrywkach jest bardzo podobna.
Polish plz, no Bahama - gratulacje dla człowieka, który to rozszyfruje. Domyśleć się można, ale pisz po ludzku.
Ostatnio Liverpool w lidze nie prezentuje się dobrze, w przeciwieństwie do Manch.

Liverpool przegrał jedno spotkanie z Reading i już wg Ciebie nie prezentuje się dobrze? no rotfled. Man U także miał wpadkę z Boltonem lecz o tym nie wspomnisz zapewne.

kwiat 0

kwiat

Użytkownik
DERBY LONDYNU

Arsenal - Chelsea
Wielkie derby Londynu. Arsenal jak wiadomo gra w tym sezonie doskonale - na Emirates jak dotąd ma bilans 7-1-0 w 8 meczach. Co prawda ostatnia porażka na wyjeździe z Boro nie napawa pewnie co niektórych optymizmem, jednak twierdzę, że taki mecz dobrze zrobi podopiecznym Wengera. Bo czego jest wart student bez poprawki ???? Ale do rzeczy. Dwie najważniejsze przedmeczowe informacje to brak dwóch piłkarzy: Drogby i Fabregasa. Drogba jest motorem napędowym ofensywy The Blues i jego bram może być bardzo widoczny. Fabregas również jest ważnym członkiem zespołu, jednak ławka Kanonierów jest bardzo obszerna i mimo wszystko uważam, że jego brak nie będzie aż tak widoczny jak w w/w przypadku. Ponadto w Chelsea nie zobaczymy Michael Essiena i prawdopodobnie Florienta Maloudy. Zapewne będziemy świadkami siłowej walki w środku pola i myślę, że to Arsenal będzie nadawał tempo spotkaniu. Na koniec dobra informacja: prawopodobny jest występ van Persie&#39;go, który powraca do zespołu po kontuzji. Myślę, że 3 pkt zostaną na The Emirates ale czasami warto podeprzeć typ remisem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom