>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 17 KOLEJKA 15.12 - 16.12.2007r

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP
Arsenal - Chelsea 1X under 2,5✅✅1-0
Kilka słów ode mnie:pDziś na Emirates wielka szansa dla Arsenalu aby wygrać z Chelsea po 4 latach.Kiedy Jose Mourinho był trenerem Kanonierzy nie zwyciężyli The Blues ani razy.5 razy padał remis i 5 razy wygrywała Chelsea ale dziś Avram Grant jest trenerem i to stwarza ogromną szansę dla Kanonierów.Ostatnie 2 spotkania Arsenal przegrywał bądź remisował bo gole strzelał Essien.Dziś nie zagra bo jest zawieszony.Najlepszy napastnik The Blues Didier Drogba także nie wybiegnie na boisko.Pod znakiem zapytania stoi gra Maloudy i Carvalho ale raczej wystąpią w tym prestiżowym spotkaniu.W zespole Arsene Wengera lista kontuzjowanych topnieje.W końcu świetny Adebayor będzie miał obok siebie równie dobrego Robina Van Persiego.Na 100% nie wystąpi także najlepszy piłkarz Arsenalu:Cesc Fabregas.Zabraknie Hleba i Flaminiego.Czołówka ligi jest bardzo wyrównana ale nie sądzę,że ten mecz będzie decydował już o tytule mistrzowskim.Jeśli ManU nie zdobędzie 3 punktów na Anfield(co jest bardzo możliwe) Arsenal zagra na luzie i pokaże pełen polotu futbol.Fakt,że gdy gra się przeciwko Chelsea zdarzają się różne rzeczy i przeciwności losu proponuje podeprzeć 1 x-em.Zastanawiałem się z kilkoma osobami nad underem i wydaje mi się,że w tym meczu jest pewny jak żadnym innym.Derby Londynu obfitują w walkę i emocje ale nie obfitują w bramki.
Liverpool - Manchester United X⛔ under 2,5✅ 0-1 Mimo przewagi w 2 połowie The Reds nie doprowadzili do wyrównania
The Reds zaprezentowali się bardzo dobrze w LM ale piłkarze Fergusona mogli odpocząć.Od 4 latach na Anfield w meczach pomiędzy tymi drużynami padała tylko jedna bramka, która decydowała o zwycięstwie.Wydaje mi się,że jako zespół Liverpool prezentuje się zdecydowanie lepiej.Carlos Tevez mnie nie przekonuje mimo,że strzela dużo goli ale w takim meczu nie będzie to łatwe.Na Anfield nie zobaczymy wielu goli✅ a faworyta zdecydowanego nie ma.Mecz zakończy się podziałem punktów.

mich-1910 6

mich-1910

Użytkownik
⚽⚽⚽
Liverpool- Manchester United
Dzisiaj o godzinie 14:30 rozpocznie się jedno z bardzo ciekawych meczy w lidze angielskiej. Naprzeciw siebie staną Liverpool i Manchester United. W tym meczu nie ma określonego faworyta. W tak ważnym i ciekawym meczu może paść każdy wynik. Ale w moim przekonaniu dziś padnie remis, jednak dla bardziej pewnych proponuję grać under 2,5. Miejscowy Liverpool zajmuje czwarte miejsce w ligowej tabeli. Mają 30 punktów i do lidera tracą siedem punktów. Na własnym stadionie nie ponieśli jeszcze porażki a wygrali trzy spotkania i cztery zremisowali. W bilansie bramek też jest dobrze bo gospodarze strzelali szesnaście bramek i tylko cztery stracili. Ja tutaj gram remis bo Liverpool na własnym stadionie właśnie remisował z mocnymi drużynami takimi jak Chelsea (1:1) czy z Arsenalem (1:1). W ostatnim spotkaniu &quot;The Reds&quot; przegrali niespodziewanie z Reading 1:3. Do Liverpoolu wraca do składu po dwóch miesiącach Xabi Alonso. Jednak kontuzjowany jest Daniel Agger, a pod znakiem zapytania stoi występ Steve&#39;a Finnana. Teraz trochę zdań o gościach. Manchester United zajmuje drugie miejsce z 36 punktami. &quot;Czerwone Diabły&quot; na własnym stadionie i na wyjazdach to dwie inne drużyny. U siebie zdobyli 25 punktów a na wyjazdach tylko jedenaście. Poza swoim stadionem wygrali trzy mecze, dwa zremisowali i dwa przegrali a więc nie jest to dobry wynik. Bilans bramkowy też jest słaby bo udało się strzelić tylko dziewięć bramek a stracili sześć. Ostatnio na wyjazdach strzelali mało bramek a więc dziś też może być poniżej 3 bramek. Ostatnio Manu wygrali u siebie 4:1 z Derby. W ekipie gości drobnego urazu doznał John O&#39;Shea, ale powinien być gotowy do gry. Również dobrą wiadomością jest to że po kontuzji powraca Owen Hargreaves. Na pewno ciekawe widowisko i jak dla mnie powinien tu paść remis oraz under 2,5 bramek. W moim przekonaniu wynik 1:1.

roy. 187

roy.

Forum VIP
No i Cesc wystapil. Nie wiem Beau gdzie wyczytales, ze na 100% nie wystapi. Jesli Wenger mowi, ze jest dobrej mysli to znaczy bardzo duzo. Na poczatku spotkania Chelsea probowala wiecej grac przy pilce i to sie im udawalo w 1polowie. W 1czesci spotkania gra byla wyrownana, sporo fauli, sporo zoltych kartek. Ale to przeciez nikogo nie dziwi w tak waznym meczu. Obie druzyny czujnie w defensywie. Arsenal poraz kolejny pokazal kto najlepiej gra z &quot;klepki&quot;. Bardzo dobrze, ze Gallas strzelil gola do szatni. W 2 polowie juz dominowali gospodarze, a goscie tylko kontraatakowali, chyba zapomnieli, ze przegrywaja bo zaczeli atakowac dopiero pod koniec. Taki bylem szczesliwy po golach by potem wkurzyc sie bo sedzia ich nie uznal. Mecz calkiem ciekawy, ale 2polowa zdecydowanie lepsza od 1wszej. Mecz wart uwagi ale tylko pod wzgledem gry Kanonierow. Naprawde staram sie byc obiektywny, Chelsea nie pokazala kompletnie nic i wynik jest krzywdzacy ale dla gospodarzy! Powinno byc spokojnie 2,3 - 0. Taki maly komentarz :]

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Wg mnie w Liverpoolu jak zwykle zamulanie.
Mecz Arsenalu - na takie mecze czeka sie zawsze , 2-3 czerowne powinny poleciec , a bramke Adebayora neiwiem czemu nieuznał sedzia , niby faul a lepszych rzeczy nieodgwizdywał , wiec troche sedzia lama nieco.
Cech w niekotrych momentach to normalnie akrobatyka nad ziemią , jakby nie on to 3-0 pewne w plecy. Almunia lepszy kilka razy od Lehmana po dzisieszjym meczu.
A za tydzien derby północnego Londynu na Emirates. Van Persie powrócił to bedzie ladny meczyk.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Wyniki 17 kolejki :
Birmingham 1:1 Reading
Derby 0:2 Middlesbrough
Manchester City 4:2 Bolton
Portsmouth 0:1 Tottenham
Sunderland 1:1 Aston Villa
West Ham United 0:2 Everton
Wigan 5:3 Blackburn
Fulham 0:1 Newcastle