>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 16 KOLEJKA 08.12 - 09.12.2007r

Status
Zamknięty.
arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik

Pierwsza bramka
Typ: Arsenal
Kurs: 1.45
Bukmacher: Bwin

Analiza: Dziś o godzinie 14:30 odbędzie sie spotkanie 16 kolejki angielskiej
Premier League. Przeciwko sobie staną: zespół zajmujący 18 miejsce ( spadkowe ) Middlesbrough
oraz lider angielskiej Premier League Arsenal Londyn. Zdecydowanym faworytem tego spotkania są kanonierzy. Myślę ze goście poradzą sobie dziś w wyjazdowym spotkaniu tym bardziej ze mogą uciec na 4 punkty drugiemu Manchesterowi United. Obie drożyny ostatnie swoje mecze w rozgrywkach ligowych zremisowały 1:1. Middlesbrough na wyjeździe z Reading a Arsenal na wyjeździe z Newcastle. Tak wiec zapowiada sie nam bardzo emocjonujący pojedynek. Mam nadzieje ze w tym spotkaniu zobaczymy niewielka przewagę Arsenalu którą zapieczętują bramkami. Według mnie spotkanie zakończy sie wynikiem 1:2, a pierwsza bramkę zdobędzie Arsenal. To są oczywiście tylko moje spekulacje, wszystko okaże sie na boisku.
Pierwsza bramka dla
Middlesbrough ⛔⛔⛔

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik

Pierwsza polowa
Typ: X
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bwin
Analiza: Dziś o godzinie 16:00 odbędzie sie spotkanie
16 kolejki angielskiej Premier League. Przeciwko sobie staną: Tottenham Hotspur i Manchester City. Drużynie gospodarzy nie wiedzie sie najlepiej w tym sezonie w rozgrywkach ligowych. Co do gości to mamy całkiem inna sytuacje. Obie drożyny w tabeli dzieli &quot; przepaść &quot;. Oto
Tabela angielskiej Premier League

Jak widać
Tottenham Hotspur na 15 meczy zajmuje dopiero szesnaste miejsce. Jest to z pewnością bardzo mało jak na taki wielki zespół. Co do Manchesteru City to jak zarazie zajmują dobra szósta pozycje. Według mnie dzisiejsze spotkanie będzie bardzo remisowe i nie wiadomo dokładnie kto je wygra. Myślę ze najpewniejszy typ na ten mecz to to ze w pierwszej połowie meczu padnie wynik remisowy. To jest oczywiście tylko moje zdanie co do tego meczu, wszystko okaże się na boisku.
Pierwsza polowa 1:0 ⛔⛔⛔

beau 1

beau

Forum VIP
Wyniki 16 kolejki
Aston Villa - Portsmouth 1-3 Everton - Fulham 3-0
Newcastle - Birmingham 2-1 Manchester United - Derby 4-1 Chelsea - Sunderland 2-0 Reading - Liverpool 3-1 Middlesbrough - Arsenal 2-1 Bolton - Wigan 4-1
Tottenham - Manchester City 2-1 Blackburn - West Ham 0-1​

sutek 79

sutek

Forum VIP
Najwięsze rozczarowania tej kolejki to z pewnością przegrane na wyjazdach Liverpoolu i Arsenalu z ich potknięcia cieszą się symaptcy Manchasteru i Chelsea robi się ciekawie w czubie Premiership. Grac zaczyna Bolton który dziś bez problemów pokonał Wigan. Mnie osobiście zaskoczyło Derby ponieważ byłem przekonany że nie strzelą Czerwonym Diabłom gola a jednak ta sztuka im się udała...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom