Witam. W tym temacie będę zamieszczać moje kupony, tenis, siatka, basket, nożna, czasem hokej, a może i nawet e-sport. Stawki małe na początek, kursy 2-3, gram na sts. W nawiasach typ sportu i liga/kraj. Na końcu będę podsumował dlaczego takie, a nie inne typy.
Nice - Reims @1,75 (francuska nożna) 2:0
Lubin - Radom @1,35 (polska siatkówka) 3:2
Paire B. - Jaziri M. -> dokładny wynik 2:0 @1.55 (Barca cegła) 2:1
Nadal R. - Fognini F. -> dokładny wynik 2:0 @1.40 (Barca cegła)
Dolgopolov A. - Nishikori K.-> dokładny wynik 0:2 @ 1.50 (Barca cegła)
Ako: 7.69
Stawka: 5.00 PLN
Ew. wygrana: 33.83 PLN
Skuteczność kuponów: 0/1 (0%)
Skuteczność typów: 4/5 (80%)
- Nicea w formie, walczą o puchary, a Reims na wyjazdach. Eh, lepiej nie będę tego określać. Nie mogą sobie pozwolić na stratę u siebie i to z takim rywalem.
- Lubin nie przegrał w tym sezonie z Radomiem ani razu, wygrali na wyjeździe (też miałem na kuponie po 3.0), zakończą serię w 2 meczach.
- Paire gra ostatnio świetny tenis, o mało nie wysłał na OIOM Murraya (6-3 i zaczął 3-0), ale 2-3 błędy i Murray się ocknął i uciekł mu mecz, ale Murray to klasa.
- Nadal progres, zwyżka niesamowita, dochodzi do najwyższej formy i będzie walczyć o numer 1 coś mi się wydaje.
- Nishikori tudzież Dziapan gra dobrze na cegle, ten turniej jest całkiem inny niż ten w Monte Carlo i tutaj nie przewiduje niespodzianek.
Tak, kursy 2-3, ale 1 kupon w serii to chciałem zacząć czymś większym.
Nice - Reims @1,75 (francuska nożna) 2:0
Lubin - Radom @1,35 (polska siatkówka) 3:2
Paire B. - Jaziri M. -> dokładny wynik 2:0 @1.55 (Barca cegła) 2:1
Nadal R. - Fognini F. -> dokładny wynik 2:0 @1.40 (Barca cegła)
Dolgopolov A. - Nishikori K.-> dokładny wynik 0:2 @ 1.50 (Barca cegła)
Ako: 7.69
Stawka: 5.00 PLN
Ew. wygrana: 33.83 PLN
Skuteczność kuponów: 0/1 (0%)
Skuteczność typów: 4/5 (80%)
- Nicea w formie, walczą o puchary, a Reims na wyjazdach. Eh, lepiej nie będę tego określać. Nie mogą sobie pozwolić na stratę u siebie i to z takim rywalem.
- Lubin nie przegrał w tym sezonie z Radomiem ani razu, wygrali na wyjeździe (też miałem na kuponie po 3.0), zakończą serię w 2 meczach.
- Paire gra ostatnio świetny tenis, o mało nie wysłał na OIOM Murraya (6-3 i zaczął 3-0), ale 2-3 błędy i Murray się ocknął i uciekł mu mecz, ale Murray to klasa.
- Nadal progres, zwyżka niesamowita, dochodzi do najwyższej formy i będzie walczyć o numer 1 coś mi się wydaje.
- Nishikori tudzież Dziapan gra dobrze na cegle, ten turniej jest całkiem inny niż ten w Monte Carlo i tutaj nie przewiduje niespodzianek.
Tak, kursy 2-3, ale 1 kupon w serii to chciałem zacząć czymś większym.