>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

"premia" od buka :)

S 0

sqbone

Użytkownik
Witam. W tym temacie będę zamieszczać moje kupony, tenis, siatka, basket, nożna, czasem hokej, a może i nawet e-sport. Stawki małe na początek, kursy 2-3, gram na sts. W nawiasach typ sportu i liga/kraj. Na końcu będę podsumował dlaczego takie, a nie inne typy.
Nice - Reims @1,75 (francuska nożna) 2:0
Lubin - Radom @1,35 (polska siatkówka)✅ 3:2
Paire B. - Jaziri M. -&gt; dokładny wynik 2:0 @1.55 (Barca cegła)⛔ 2:1
Nadal R. - Fognini F. -&gt; dokładny wynik 2:0 @1.40 (Barca cegła)✅
Dolgopolov A. - Nishikori K.-&gt; dokładny wynik 0:2 @ 1.50 (Barca cegła)✅
Ako: 7.69
Stawka: 5.00 PLN⛔
Ew. wygrana: 33.83 PLN ⛔
Skuteczność kuponów: 0/1 (0%)
Skuteczność typów: 4/5 (80%)

- Nicea
w formie, walczą o puchary, a Reims na wyjazdach. Eh, lepiej nie będę tego określać. Nie mogą sobie pozwolić na stratę u siebie i to z takim rywalem.
- Lubin nie przegrał w tym sezonie z Radomiem ani razu, wygrali na wyjeździe (też miałem na kuponie po 3.0), zakończą serię w 2 meczach.
- Paire gra ostatnio świetny tenis, o mało nie wysłał na OIOM Murraya (6-3 i zaczął 3-0), ale 2-3 błędy i Murray się ocknął i uciekł mu mecz, ale Murray to klasa.
- Nadal progres, zwyżka niesamowita, dochodzi do najwyższej formy i będzie walczyć o numer 1 coś mi się wydaje.
- Nishikori tudzież Dziapan gra dobrze na cegle, ten turniej jest całkiem inny niż ten w Monte Carlo i tutaj nie przewiduje niespodzianek.
Tak, kursy 2-3, ale 1 kupon w serii to chciałem zacząć czymś większym.​

S 0

sqbone

Użytkownik
Dzięki Paire.. Miał 3-2 po przełamaniu i skończył 3-6 1 seta, ale mecz wygrał. Co za..
Nic, to był testowy, tenis to ruletka jeśli chodzi o typy 2-0 właśnie.
Na ten moment, 40-50zł tyg na czysto chciałbym wychodzić przy stawkach 5-10 zł. = 8/10 zł dziennie.
Göttingen - Ulm (Niemcy, basket, 1 liga) @1.35 ✅ 74:95
Lubin(-1.5)-Radom (Polska, siatkówka, ekstraklasa) @1.62 3:2
Nice - Reims over 1,5 @1.25 ✅ 2:0
Ako: 2.73
Stawka: 6.00 PLN ⛔
Zakładana wygrana: 14.41 PLN ⛔
Zarobek: -11.00 PLN ⛔
Skuteczność kuponów: 0/2 (0%)
Skuteczność typów: 6/8 (75%)

S 0

sqbone

Użytkownik
Eh, znowu 1 nie wszedł..
Czas odbić stratę..
#3 LIVE
Nice - Reims - kto wygra pozostałą część meczu ? od stanu 1:0 @1.75 ✅2:0
Hamburg - Werder @1.60 ✅ 2:1
BG Gottingen - Ratiopharm Ulm @1.50 ✅ 74:95
Ako: 4.20
Stawka: 4.00 PLN ✅
Zakładana wygrana: 14.78 PLN ✅
Zarobek: -0.22 PLN

Skuteczność kuponów: 1/3 (33%)
Skuteczność typów: 9/11 (82%)
Podsumowanie, dzień 1.
Dzień zakończony w sumie na 0, było bardzo blisko trafnego 1 kuponu, Paire przełamał na 3-2, a potem 4 kolejne gemy w .. A nawet 5 albo 6, bo 2 seta też słabo zaczął. Radom też nieco zaskoczył, typowałem 3-1 a tutaj ugrali 2 sety. Ulm zaczął niemrawo, ale +21 więc bez większych nerwów, Nicea 2 typy pewnie, zastanawiałem się nawet nad handicapem, ale bałem się 2-1. W Barcelonie nadal bez niespodzianek, awansował ten co miał awansować (po mniejszych lub większych problemach - Paire ????????).
Jutro o wiele więcej meczy, będzie w czym wybierać - oby chciwość mnie znów nie pociągnęła &quot;a bo wejdzie, wygram więcej&quot;. Powinny wpaść 2 kupony, odpowiednio AKO ~2.3-2.5 + ~3-3.5

S 0

sqbone

Użytkownik
#4 BUNDESLIGA

Ingolstadt- Hannover 1X @1.27 ✅ 2:2
Stuttgart - Dortmund @ 1.7 ✅ 0:3
Hertha - Bayern @ 1.4 ✅ 0:2
Ako: 3.02
Stawka: 4.78 PLN ✅
Ew. wygrana: 12.70 PLN ✅

Zarobek: 7,70 PLN✅
Skuteczność kuponów: 2/4 (50%)
Skuteczność typów: 12/14 (85%)

Ingolstadt -
atut własnego boiska, walczą o puchary.. Hannover już się raczej pogodził ze spadkiem, stawiam 2-0.
BVB - wciąż mogą powalczyć o mistrza, odpadli z LM, został puchar i liga, a Stuttgart bardzo słaba defensywa.
Bayern -X2 byłby tutaj pewnym typem, ale śmieszny kurs. Hertha gra dobrze u siebie, ale myślę, że Bayern na pewne 0 z tyłu i coś w przodach jednak wciśnie.​

S 0

sqbone

Użytkownik
Rayo 2-0 Real w 15&#39; hahahahahha, stawiam 2-1 max.
#5 LIVE
AFC Bournemouth - Chelsea @1.32 ✅ 1:4
Aston Villa - Southampton - czy obie drużyny strzelą gola ? NIE @1.76 ⛔ 2:4
Liverpool - Newcastle - czy obie drużyny strzelą gola ? NIE @2.02 ⛔ 2:2
Rayo Vallecano - Real M. @
2.17 2:3

Ako: 10.18
Stawka: 2.00 PLN ⛔
Ew. wygrana: 17.91 PLN ⛔

Zarobek: 5,70 PLN

Skuteczność kuponów: 2/5 (40%)
Skuteczność typów: 13/18 (72%)

Kupon &quot;z nudów/a nóż, widelec&quot;. Ale że Aston strzeliło, to eh.. Garbaty też się czasem wyprostuje.. Kopiące się po czołach Newcastle wcisnęło Liverpoolowi.. A Rayo nie dociągnęło. Chelsea z udanym powrotem Edena, 2 bramki Belga, ale bałem się grać przed meczem, bo The Blues ostatnio strasznie. Bałem się 1-1/2-2, ale jednak 3 punkty dla gości.

S 0

sqbone

Użytkownik
Atl. Madryt - Malaga - 2 drużyna strzeli gola NIE @1.5 ✅ 1:0
Podbeskidzie - Śląsk X2 @1.33 ✅ 1:2
Dijon(-7.5)-Paris @
1.55 ✅ 71:63 ????

Ako: 3.09
Stawka: 5.70 PLN ✅
Ew. wygrana: 15.49 PLN ✅

Zarobek: 15.49 PLN✅
Skuteczność kuponów: 3/6 (50%)
Skuteczność typów:16/21 (76%)
Atletico -
grają u siebie, mało tracą, Malaga mało strzela. Będą chcieli zagrać jak Bayern, na 0 z tyłu, bezpiecznie i bez szarż z możliwością kontuzji, bo zaraz LM.
Śląsk - w gazie, bielsko widoczny spadek formy, przewiduje 2 bramki Śląska, a Bielsko od 0-2.
Dijon - grają o playoffy, u siebie bardzo mocni, a grający o pietruszkę Paryżanie są słabi na wyjeździe.

Podsumowanie, dzień 2.
Bundesliga zgodnie z przewidywaniami, Ingolstadt z czerwem od 10&#39;, siedziałem na szpilkach, ale w 20&#39; 2:0 i trochę się uspokoiłem. Dowieźli remis do końca, bałem się go, stąd 1X. Bayern na spokojnie na 0 z tyłu i coś z przodu na podmęczeniu Herthy ustrzelili. To samo Atletico, a BVB spokojne 3-0, chodź był moment przy 1-0 w którym Stuttgart napierał dosyć solidnie, ale brakowało tego ostatniego podania. W Śląsku znowu Mervo i Dziapan, strzelili 2 jak przewidywałem, a Bielsko 0-2, też się zmieścili w zakresie, tu ciężko było mi wytypować dokładną ilość bramek. No i na koniec, Dijon. 1 kwarta przegrana 23:17, potem mozolnie odrabiali i wygrywali już nawet 55-42, pomyślałem, że w szatni była solidna rozmowa. Nic bardziej mylnego, seria Paryżan i nerwy do samego końca, ale +8 jest, więc typ na styku, ale jest!
Za 2 dni na ✅ w sumie tyle, ile przewidywałem (8-10 dziennie, a jest 15.50).
Jutro znów dużo meczy i znów będzie w czym wybierać, ale chyba odpuszczę live&#39;a.

PS. Jeśli macie jakieś uwagi co do prowadzenia tego wątku itd, proszę o komentarze i ew. &quot;+&quot; jeśli skorzystaliście z moich typów.

S 0

sqbone

Użytkownik
St. Etienne - Lorient @1.47 ✅ 2:0
Usak - Trabzon @1.40 ✅ 94:86

Ako: 2.06
Stawka: 10.49 PLN ✅
Ew. wygrana: 19.01 PLN ✅

Zarobek: 24.01 PLN

Skuteczność kuponów: 4/7 (57%)
Skuteczność typów:18/23 (78%)

St. Etienne -
walczą o puchary, u siebie, są w gazie, ani razu się na nich nie zawiodłem jak na nich stawiałem i czekam na ciąg serii. Lorient w środku tabeli, mecz o pietruszkę.
Usak - i jedni i drudzy walczą o playoffy, aktualnie Usak na 8 miejscu, Trabzon trochę dalej, ale mają 1 mecz mniej od dzisiejszych rywali. Natomiast Usak przegrywali u siebie tylko z czołówką tabeli, no i kolejne 2 wyjazdy, to bardzo ciężkie mecze z wyżej notowanymi rywalami. Muszą ugrać u siebie, jeśli chcą pograć jeszcze po sezonie zasadniczym.​

S 0

sqbone

Użytkownik
Houston - Golden State @1.37 ✅ 94:121
Latina - Piacenza @1.57 ⛔ :zoltakartka:
Nadal R. - Nishikori K. @1.37 ✅ 2:0
M Gladbach - Hoffenheim - wynik meczu/obie drużyny strzelą 1/tak @2.65 ✅ 3:1 :cool:

Ako: 7.81
Stawka: 3.00 PLN ⛔
Ew. wygrana: 20.61 PLN ⛔

Zarobek: 21.01 PLN✅
Skuteczność kuponów: 4/8 (50%)
Skuteczność typów: 21/27 (77%)

Golden State -
Curry wraca po urazie kostki. Widzieliście reakcje ławki Rockets po game-winnerze Hardena? 0 teamspiritu, oni już wykupili bilety na Bahama.
Latina - Piacenza słaby sezon zasadniczy, chodź ciekawa końcówka - byli na ostatnim miejscu, grają o 5, ale to Latina wygrała z mocną Veroną na wyjeździe. Przewiduje 3:2/3:1
Nadal - jest w gazie, cały czas doszlifowuje formę, chociaż Japończykowi również nie można ująć, to oczekuje 2:1.
Gladbach - walczą o puchary, u siebie bardzo mocni. Hoffenheim walczy o utrzymanie, ostatnio strzelają raz po raz, oczekuje 3:1.

Podsumowanie, dzień 3.
Usak bez większych problemów, St Etiennie również (ciekawostka, chyba 3 mecz z rzędu strzelają w okolicach ~75 minuty). Warriors na równi w 1 połowie, 3 kwarta 41-20 i wynik ustawiony. Nishikori dobrze zaczął 2 seta, przełamał Rafę, ale Hiszpan odpowiedział mu tym samym i 2-0. Gladbach jak przewidywałem, nawet wynik trafiłem 3-1. A Latina dostała srogie lanie od Piacenzy 0-3 ????​

S 0

sqbone

Użytkownik
Tottenham(-1.0) - WBA @1.57 (Anglia, nożna, BPL) ⛔
Wisła - Nieciecza @1.62 (Polska, nożna, ekstraklasa) ⛔

Ako: 2.54
Stawka: 18.56 PLN ⛔
Ew. wygrana: 41.48 PLN ⛔
Zarobek: 2.45 PLN

Skuteczność kuponów: 4/9 (44%)
Skuteczność typów: 21/29 (72%)
Tottenham -
wciąż walczą o mistrza, gdy wygrają będą mieli stratę 5 punktów do Lisów, ale Lisy mają 3 ciężkie mecze. 2 wyjazdy (Utd + Chelsea) i 1 domowy mecz (z lubiącym remisy Evertonem). Ostrogi mają łatwiej, bo wyjazdowe derby na Stamford Bridge, ostatni mecz sezonu z Newcastle i 2 domowe, dzisiejsze z WBA i Southampton. Boję się, że WBA strzeli bramkę, stąd -1, bo chciałem 1/obie nie strzelą. Typuje 3-0/3-1.
Wisła - ostatnio w formie, zmiana trenera im służy. Grają na Reymonta, a Termalica ostatnio w dołku. 2-0​

S 0

sqbone

Użytkownik
Trentino Volley - Modena @1.70 (Włochy, siatkówka, 1liga) ⛔
Verona - Milan under 3,5 @1.35 (Włochy, nożna, 1 liga) ✅
Mayer L. - Sousa P. @1.27 (tenis, Estori) ✅
Ako: 2.91
Stawka: 5.00 PLN ⛔
Ew. wygrana: 12.80 PLN ⛔
Zarobek: -2.55 PLN ⛔
Skuteczność kuponów: 4/10 (40%)
Skuteczność typów: 23/32 (72%)
Trentino -
już po Lidze Mistrzów, przegrali z Zenitem niestety, teraz została im tylko liga. 3-1.
Milan - zagrają na 0 z tyłu, ale Verona gra o życie, jak to przegrają to już 99% 2 liga i mogą coś dziabnąć. 0-2/1-2
Mayer - co tu dużo pisać, nie powinien mieć większych problemów. Ale wiemy, jak to w tenisie bywa. :]
Charlotte - Miami @1.80 ✅ 89:85
Portland - LA Clippers @2.14 ✅ 98:84

Ako:3.85
Stawka: 3.00 PLN ✅
Ew. wygrana: 10.16 PLN ✅
Zarobek: 4.61 PLN ✅
Skuteczność kuponów: 5/11 (45%)
Skuteczność typów: 25/34 (73%)

Podsumowanie, dzień 4.
Ehh.. Cały budowany kapitał psu w ... Faworyci w gazie, o coś walczący - zawiedli. Verona under 3.5 weszło na styk, ale bramka w 90+5&#39;. Mayer bez żadnych problemów, a Trentino.. Cóż, wygrywali 1 seta 3 punktami, sprawdzam wynik, 25-27. Potem wygrali, mogli mieć 2-0 i przewagę psychiczną, a Modena odrabiając na dobrą sprawę już przegranego seta- zgnietli w głowach Trentino. Dobrze, że się odbiłem o te parę zł na NBA. Tutaj warto grać 1, playoffy rządzą się swoimi prawami.​

S 0

sqbone

Użytkownik
Kubań - Barcelona @1.70 (euroliga, koszykówka) ✅ 81:67
Rouen - Nanterre @1.35 (Francja, koszykówka, 1 liga)
✅ 70:80
Ako: 2.30
Stawka: 14.16 PLN ✅
Ew. wygrana: 28.65 PLN ✅

Zarobek: 19.10 PLN

Skuteczność kuponów: 6/12 (50%)
Skuteczność typów: 27/36 (75%)
Kubań -
podbudowani zwycięstwem w Barcelonie, mieli łatwy mecz z Rygą 2 dni temu, natomiast Barcelona biła się z Realem i przegrywają ostatnio wszystko co mogą.
Nanterre - Rouen na dobrą sprawę już spadł, a Nanterre chcąc grać w playoffach, muszą wygrywać z dużo niżej notowanymi rywalami.​

S 0

sqbone

Użytkownik
Rzeszów - Kędzierzyn @1.85 (Polska, siatkówka, plusliga) ✅ 0:3
Dzumhur D. - Gabashvili T. @1.70 (Istanbuł, tenis) ✅ 2:0
Manch. City - Real Madryt under 2,5 @2.10 (Liga Mistrzów, nożna) ✅ 0:0
Dynamo Moskwa(-1.5) - Uralochka NTMK @1.30 (Rosja, siatkówka, 1 liga kobiet) ✅ 3:0

Ako: 8.59
Stawka: 3.00 PLN ✅
Ew. wygrana: 22.67 PLN ✅

Zarobek: 38.77 PLN

Skuteczność kuponów: 7/13 (54%)
Skuteczność typów:31/40 (77%)

Kupon na ryzyku, oprócz Dynama, same wysokie kursy gdzie wszystko może się wydarzyć.
Kędzierzyn - Resovia może dobrze zacząć zagrywką, ale set może 2 to max co ugrają. Kurek zbyt mocno eksploatowany przez Drzyzgę, a po drugiej siatce Toniutti, który daje jakość.
Dzumhur - ostatnio gra bardzo dobrze, cały czas robi mi kupony, także... #TeamDzumhur
City - obydwie drużyny zagrają na 0 z tyłu i żeby coś użądlić z przodu jak się da. Przewiduje max 1-1.
Dynamo - klepią wszystkich raz po raz. Została im tylko liga, 3-0/3-1. Oby siatkówka mnie znów nie zawiodła. :-|
Podsumowanie, dzień 5.
Dzień idealny. Wszystko tak jak powinno być, żadnej niespodzianki.
Kubań 50-39 do przerwy, pomyślałem, że gładko. Przegrana srogo 3 kwarta i uznałem, że Barcelona nie pozwoli im wrócić do meczu. Myliłem się. +14 po lekkich problemach. Nanterre bez problemu, od początku przejęli inicjatywę, 22-11, potem pozwolili się zbliżyć na 1 kosz 24-23 chyba i potem znowu do przodu, więc bez nerwów. Zaksa - chciałem grać 0-3, ale na Podpromiu bałem się, że Sovia ugra seta, tego pierwszego. Jak z Kazaniem, zagrywka, Kurek skończy parę ataków i 1-0, a potem Zaksa jak nic. Zaczęli 4-1, potem Kędzierzyn wziął wszystko w swoje ręce, gładkie 3-0. #TeamDzumhur nadal nie zawodzi, szybkie 3-0. City z Realem na 0 z tyłu, Real prawie użądlił, ale prawie robi wielką różnicę. Dynamo 3-0, każdy set do 23 więc każdy set po walce, ale koniec końców do 0 i siatkówka nie zepsuła dzisiaj kuponu.:cool:

S 0

sqbone

Użytkownik
#14 LIVE
Sportivo Luqueño - Rubio Ñú - Obie drużyny strzelą NIE @1.72 (Paragwaj, nożna, primera division) ✅ 0:2
Toronto Raptors(-2,5) - Indiana Pacers 1 kwarta @1.85 (USA, koszykówka, NBA) ⛔ 20:35

Ako: 3.18
Stawka: 16.77 PLN ⛔
Ew. wygrana:46,93 PLN ⛔
Zarobek: 22.00 PLN

Skuteczność kuponów: 7/14 (50%)
Skuteczność typów:32/42 (76%)

S 0

sqbone

Użytkownik
Kielce - Flensburg @1.57 (Liga Mistrzów, piłka ręczna) ✅ 29:28
Nantes - Cesson @1.30 (Francja, piłka ręczna, 1 liga) ✅ 25:17
Vesely J. - Carballes Baena R. @1.30 (Istanbuł, tenis) ✅ 2:1

Ako: 2.65
Stawka: 22.00 PLN ✅
Ew. wygrana: 51.30 PLN ✅
Kielce
- zremisowali w Niemczech, a w Hali Legionów są bardzo mocni, pokonali m.in. PSG. Myślę, że wygrają 2-3 bramkami.
Nantes - również mocni u siebie. Grają o lige mistrzów, Cesson gra o puchary, ale Nantes musi wygrać z niżej notowanym rywalem.
Vesely - dobra forma, wygrał nawet ostatnio z Djokoviciem. Raczej 2-0 bez większych problemów.
Zarobek: 51.30 PLN

Skuteczność kuponów: 8/15 (53%)
Skuteczność typów: 35/45 (77%)

S 0

sqbone

Użytkownik
Atl. Madryt - Bayern - 2 drużyna strzeli gola NIE @2.90 (Liga Mistrzów, piłka nożna) ✅ 1:0
Trikala - AE Larisa X2 @1.50 (Grecja, piłka nożna, 2 liga) ⛔ 3:0
Paire Benoit - Edmund K. @1.47 (Estori, tenis, k. ziemne) ✅ 2:1
Verdasco F. - Carreno-Busta P. @1.80 (Estori, tenis, k. ziemne) ⛔ 0:2
Ako: 11.51
Stawka: 3.00 PLN ⛔
Ew. wygrana: 30.38 PLN ⛔

Zarobek: 48.30 PLN ✅
Skuteczność kuponów: 8/16 (50%)
Skuteczność typów: 37/49 (75%)
Atletico - w gazie, fenomenalna obrona. Bayern ostatnio wygrywał, ale bez fajerwerków. Piłkarze z Madrytu na 0 z tyłu, a może Torres/Griezmann coś wrzucą do siatki. Chciałem -2,5/X, ale ten remis mnie nie pokoi.
AE Larisa - na wyjazdach grają zachowawczo, tylko 1 przegrana, ale 0-0/1-1 wchodzi w grę, stąd nie ma &quot;obie strzelą&quot;.
Paire - to samo co Dzumhur. W ostatnich tygodniach to moi ulubieńcy, Paire na 2 miejscu. #TeamPaire
Verdasco -
2 dni temu wygrał turniej, w gazie, duża szansa na przedłużenie serii zwycięstw.

Podsumowanie, dzień 6.
Doskoczyłem do granicy 50 zł na tydzień, a dopiero 6 dzień. :grin:
Atletico ze słabym bądź co bądź Bayernem 1-0, under 2.5 tutaj był pewny, ale jak zauważyliście, 2 kupon za mniejszą stawkę robię z większym AKO i szukam jakiś brylantów na podbicie kursu. 2.90, śliczny kursik, siadło. Mogłem zrobić z Vive jak na poczatku chciałem, ale się lekko przestraszyłem. Kielce do końca i po wielkich nerwach zwycięstwo i awans. Nantes raczej bez problemu, strasznie mało bramek, po 8 minutach gry było bodaj 2-0. Vesely - kolejny obok Kielc, który dostarczył mi dzisiaj emocji, tych złych i dobrych. Najpierw zaczął od przegranego gema serwisowego, potem nie przełamał i 0-2. Następnie odrobił straconego gema, w tie breaku miał 5-4 i .. 3 przegrane piłki z rzędu. 5-7, i 0-1 w meczu. Ale potem już z górki 6-2, 6-2. Larisa straciła szybko bramkę, myślę, że wrzucili by na 1-1, ale czerwona kartka przesądziła mecz. Paire jak Verdasco, 1 set na lekkim nerwie, potem z górki i znów &quot;dziubnął&quot; mi &quot;ptaszka&quot; (haha) na moim kuponie, pasja trwa! No i nieszczęśliwy Verdasco, który dostał straszne lanie. Dobrze, że nie weszła Larika, bo Verdasco dorzuciłem z myślą dobicia kursu i z nadzieją, że wygra, a wytypowanie tutaj było ciężkie.
Dzień oczywiście na ✅, oby tak dalej! Chyba zejdę z 2 kuponów wysoki kurs-&gt; niska stawka + niski kurs -&gt; wysoka stawka na 2/3 kupony niski kurs -&gt; &quot;wysoka&quot; stawka + średnie -&gt; średnie.
PS. Jeśli czytasz podsumowanie, masz jakieś zastrzeżenia, nie wstydź się i udziel się w tym wątku! ;)

S 0

sqbone

Użytkownik
#17 NBA
LA Clippers - Portland under 197,5 @1.70 ⛔ 98:108
GSW - HOU:Harden J. (HOU) under 28,5 @1.85 ⛔ 35 pkt
Miami - Charlotte over 99,5(Miami) @
1.80 ⛔ 88:90

Ako: 5.66
Stawka: 3.30 PLN ⛔
Ew. wygrana: 16.43 PLN ⛔
Kupon &quot;sprawdzeniowy&quot; na ile można liczyć na NBA itd.
Clippers - bez 2 kluczowych graczy, Chrisa Paula i Blake&#39;a Griffina. Boję się gołej 2, bo Reddick z Crawfordem mogą pociągnąć zespół do zwycięstwa, ale under powinien wpaść.
GSW - Harden jak i całe Houston w tym roku bez formy. Rzuca na bardzo niskiej skuteczności. Warriors będą chcieli to dzisiaj skończyć, Curry nie gra, więc w 1 wyjdzie Livingston, który jest wyższy i lepsza pomoc na Hardena powinna być.
Miami - mocne u siebie Heat powinno rzucić 100 bez problemu, chyba, że Hornetsy będą przedłużać akcje, jak to często im się zdarza robić.
Zarobek: 45.00 PLN

Skuteczność kuponów: 8/17 (47%)
Skuteczność typów: 37/52 (71%)
Cóż, jednak NBA to ruletka. Miami zaczęło od 10-2 w ciągu bodaj 90 sekund a potem sahara. Harden 35 pkt, ale gdy był na boisku to Houston -27, także widać jego % + obronę. Portlandy dały radę, wygrali mecz ostatnią kwartą. Mimo starań Reddicka i Crawforda, 19 i 17 punktów odpowiednio to za mało.

S 0

sqbone

Użytkownik
Sz. Donieck - Sevilla 1/X @1.41 (Liga Europejska, piłka nożna) ✅ 2:2
Sopot(+2,5)-Police @1.50 (Orlen Liga, siatkówka, Polska) ⛔ 0:3
Toruń - Słupsk @1.52 (TBL, koszykówka, Polska) ⛔ 87:90
Ako: 3.21
Stawka: 13.00 PLN ⛔
Ew. wygrana: 36.72 PLN ⛔

Zarobek: 32.00 PLN

Skuteczność kuponów: 8/18 (44%)
Skuteczność typów: 38/55 (69%)

Szakhtar -
Szakhtar u siebie mocny, Sevilla ostatnio gra straszną padakę, bałem się zagrać &quot;obie strzelą&quot;. Szakhtar powinien ze 2 wcisnąć, Sevilla 0-2
Sopot - w Szczecinie wygrały seta, potem znów były blisko. Teraz przed własną publicznością pokażą maksimum, ale to może nei wystarczyć. 1-3/2-3
Toruń - już pokazali na co ich stać wygrywając u siebie z mistrzem, Zieloną Górą. Słupsk średnio na wyjazdach, myślę, że 1 mecz będzie pokazem trójek Torunian.
Podsumowanie, dzień 7.
Szakhtar 2-2, przewidywalny wynik. Sopot bliski wygrania w secie 1 i 3, ale licznik się zamknął na 23. Toruń słabo wyszedł na mecz, potem odrabiali, nietrafione rzuty w koncówce zdecydowały o przegranej. Szkoda.​

S 0

sqbone

Użytkownik
Fenerbahce - Eczacibasi (Turcja, siatkówka, 1 liga kobiet) @1.30
G. Zabrze - Śląsk X2 (Polska, piłka nożna, ekstraklasa) @1.38
Włoclawek - Szczecin (Polska, koszykówka, TBL) @1.25

Ako: 2.24
Stawka: 35.00 PLN
Ew. wygrana: 68.99 PLN
Fenerbahce -
w lidze nie przegrały meczu u siebie, gorący teren, może być tie-break.
Śląsk - są w gazie, Górnik przesłaby, ale śmieszny remis po 1 wchodzi w grę.
Włocławek - mają paru strzelców, w Szczecinie wystarczy zatrzymać Kikowskiego.

Do góry Bottom