>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

prawo hazardowe w krajach sąsiadujących z Polską

M 78

michal89216

Użytkownik
Chyba tylko słowacka sensowna. W Niemczech jest 5% obrotowego i u niektórych buków płaci go gracz. Nie wiem jak sytuacja na Litwie.

cock 756

cock

Użytkownik
Ciekawe czy hazardzistów stać na bojkot firm legalnych w myśl litery prawa... Myślę że nie, więc i za zbędne uważam dyskusje na ten temat.
W trosce o zdrowie psychiczne i społeczne uważam za słuszne delegalizację gier hazardowych w Polsce całkiem - niech jegomość Juroszek weźmie się za prawdziwą pracę a nie żeruje na ludzkich marzeniach.
Postawę rządów i lobbystów kwituję jednym słowem sukrwysynstwo.

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
Ciekawe czy hazardzistów stać na bojkot firm legalnych w myśl litery prawa... Myślę że nie, więc i za zbędne uważam dyskusje na ten temat.

W trosce o zdrowie psychiczne i społeczne uważam za słuszne delegalizację gier hazardowych w Polsce całkiem - niech jegomość Juroszek weźmie się za prawdziwą pracę a nie żeruje na ludzkich marzeniach.

Postawę rządów i lobbystów kwituję jednym słowem sukrwysynstwo.
a masz coś do dodania w temacie? :cool:
ps. gdybyś mieszkał przy wschodniej granicy, kupowałbyś papierosy czy alkohol w sklepie płacąc dwa razy drożej mając tańszą i wcale nie gorszą alternatywę?

kuite 1

kuite

Użytkownik
Mamy wielu ukraińców ostatnio w polszy. To nie powinien być duży problem znaleźć kogoś kto załatwi nowe konto z adresem ukraińskim

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Mamy wielu ukraińców ostatnio w polszy. To nie powinien być duży problem znaleźć kogoś kto załatwi nowe konto z adresem ukraińskim
Nie chcę wyjść na nietolerancyjnego ale Ukraińcy to fałszywy naród i w życiu bym nie załatwiał u któregoś konta.

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 1

arsenewenger

Użytkownik
Ciekawe ilu zagranicznych buków się jednak ostanie. Od większości nie ma żadnych informacji, że jednak zostają, tylko po prostu nie podali jeszcze informacji, że się wynoszą od nas..

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
Ciekawe ilu zagranicznych buków się jednak ostanie. Od większości nie ma żadnych informacji, że jednak zostają, tylko po prostu nie podali jeszcze informacji, że się wynoszą od nas..
są jakieś nieoficjalne przecieki, że będzie pare firm powiedzmy z tych TOP10 które będą próbować działać na &quot;krzywy ryj&quot; bo o koncesje nie stara się NIKT

V 1,1K

viren

Użytkownik
Chcecie zeby cos sie zmienilo na normalne musicie zlikwidowac te mordke albo przemowic jej do rozumu
https://www.google.co.uk/search?q=schetyna&amp;amp;espv=2&amp;amp;source=lnms&amp;amp;tbm=isch&amp;amp;sa=X&amp;amp;ved=0ahUKEwjqk8K_nvDSAhWhKsAKHe6LBgsQ_AUIBygC&amp;amp;biw=1920&amp;amp;bih=974
i niewazne ze on nie rzadzi, weplywy ma takie ze nie wolno go ruszyc. Jest caly uklad wroclawski i ustawy mafijne sa przepychane niezaleznie jaki bylby rzad. Ta obecna idzie jeszcze dalej niz zamysl PO nie przypadkiem mimo ze teraz mialo byc dobrze, inaczej, normalnie
Macie w prezencie ode mnie na tacy wyslannika mafii hazardowej wyslanej przez naziemnych operatorow i wlascicieli kasyn a co z tym fantem zrobicie to juz wasza sprawa.
Ostatnio tego lisa w kurniku nawet media i sondaze oplacone na premiera lansuja hehe funkcjonariusze sluzb specjalnych typu Marek Belka czy Bartlomiej Sienkiewicz przy Grzesiu to wzorowi p
i niewazne ze on nie rzadzi, weplywy ma takie ze nie wolno go ruszyc. Jest caly uklad wroclawski i ustawy mafijne sa przepychane niezaleznie jaki bylby rzad. Ta obecna idzie jeszcze dalej niz zamysl PO nie przypadkiem mimo ze teraz mialo byc dobrze, inaczej, normalnie
Macie w prezencie ode mnie na tacy wyslannika mafii hazardowej wyslanej przez naziemnych operatorow i wlascicieli kasyn a co z tym fantem zrobicie to juz wasza sprawa.
Ostatnio tego lisa w kurniku nawet media i sondaze oplacone na premiera lansuja hehe funkcjonariusze sluzb specjalnych typu Marek Belka czy Bartlomiej Sienkiewicz przy Grzesiu to wzorowi p[atrioci kierujacy sie interesem spolecznym

Otrzymane punkty reputacji: +14
M 0

mareczekmareck

Użytkownik
A kto mi powie co bedzie jak np bede grał sobie w Holandii badz Anglii i wypłacał na skrill a nastepnie na polskie konto bankowe. Czy tez wtedy Polski urzad moze sie doczepić? Teoretycznie nie gram na terytorium Polski ...
A propos jak wyglada sytuacja w Holandii ktoś sie orientuje? Wiem ze hazard internetowy miałbyc tam legalny....

V 1,1K

viren

Użytkownik
A kto mi powie co bedzie jak np bede grał sobie w Holandii badz Anglii i wypłacał na skrill a nastepnie na polskie konto bankowe. Czy tez wtedy Polski urzad moze sie doczepić? Teoretycznie nie gram na terytorium Polski ...

A propos jak wyglada sytuacja w Holandii ktoś sie orientuje? Wiem ze hazard internetowy miałbyc tam legalny....
W Holandii dozwolone sa

- malzenstwa homo
- narkotyki
-aborcja
-eutanazja
- i co tam tylko moze chory umysl wymyslic

Ale zapomnij o graniu w sieci o co to to nie najgorsze przestepstwo mozliwe, juz pedofilia nawet jest traktowana bardzo ulgowo

Nie pytaj czemu, taki liberalny kraj a jak przychodzi do pieniedzy pokazuja pazurky liberaly

Tak jak zreszta w Polsce

Bo takie oni liberaly jak krzeslo elektryczne krzeslem

Otrzymane punkty reputacji: +10
R 0

ridge1

Użytkownik
większość na forum widzę poleca Słowację

Co zrobić żeby emigracja wyszła jak najtaniej ?
Przypuśćmy że wynajmuje mieszkanie za jakieś 300 euro na miesiąc, w jakimś małym mieście, wszystko ładnie pięknie, ale kto wynajmie tylko na ten 1 miesiąc, zazwyczaj jak ktoś wynajmuje mieszkanie to na wiele miesięcy, a nie interesuje mnie przeprowadzka na stałe, tylko raczej taka krótka emigracja potrzebna do uzyskania dokumentów, czy otworzenia rachunku w banku. Może macie jakieś pomysły ?

0 0

0123

Użytkownik
Słowacja wkrótce także bedzie zbanowana, nie polecam tego kierunku, chyba ze na krótki czas.
Cześć mógłbyś napisać coś więcej, jakieś linki.
Od kiedy zmiany na Słowacji prowadzące do wyjścia buków jak w Czechach? Od początku 2018?

Do góry Bottom