janusz_tracz
Użytkownik
jak wygląda obecnie prawo u naszych sąsiadów? blisko której granicy ewentualnie warto zamieszkać?
a jak to wygląda na Słowacji?Chyba tylko słowacka sensowna. W Niemczech jest 5% obrotowego i u niektórych buków płaci go gracz. Nie wiem jak sytuacja na Litwie.
a masz coś do dodania w temacie?Ciekawe czy hazardzistów stać na bojkot firm legalnych w myśl litery prawa... Myślę że nie, więc i za zbędne uważam dyskusje na ten temat.
W trosce o zdrowie psychiczne i społeczne uważam za słuszne delegalizację gier hazardowych w Polsce całkiem - niech jegomość Juroszek weźmie się za prawdziwą pracę a nie żeruje na ludzkich marzeniach.
Postawę rządów i lobbystów kwituję jednym słowem sukrwysynstwo.
Ty wal do Donieckiej Republiki Ludowej ????Mamy wielu ukraińców ostatnio w polszy. To nie powinien być duży problem znaleźć kogoś kto załatwi nowe konto z adresem ukraińskim
Nie chcę wyjść na nietolerancyjnego ale Ukraińcy to fałszywy naród i w życiu bym nie załatwiał u któregoś konta.Mamy wielu ukraińców ostatnio w polszy. To nie powinien być duży problem znaleźć kogoś kto załatwi nowe konto z adresem ukraińskim
są jakieś nieoficjalne przecieki, że będzie pare firm powiedzmy z tych TOP10 które będą próbować działać na "krzywy ryj" bo o koncesje nie stara się NIKTCiekawe ilu zagranicznych buków się jednak ostanie. Od większości nie ma żadnych informacji, że jednak zostają, tylko po prostu nie podali jeszcze informacji, że się wynoszą od nas..
Zdziwisz się za w najbliższym czasie. Nawet dwa razy ????bo o koncesje nie stara się NIKT
W Holandii dozwolone saA kto mi powie co bedzie jak np bede grał sobie w Holandii badz Anglii i wypłacał na skrill a nastepnie na polskie konto bankowe. Czy tez wtedy Polski urzad moze sie doczepić? Teoretycznie nie gram na terytorium Polski ...
A propos jak wyglada sytuacja w Holandii ktoś sie orientuje? Wiem ze hazard internetowy miałbyc tam legalny....
Mołdawia.
Cześć mógłbyś napisać coś więcej, jakieś linki.Słowacja wkrótce także bedzie zbanowana, nie polecam tego kierunku, chyba ze na krótki czas.