sylwek2012
Użytkownik
Uploaded with ImageShack.comod tego momentu daj mi max 15 min wywołam kolejna serie, do 15 min edytuje posta ????
???? Według Ciebie w ciągu jednej nocy mółbym zostac milionerem. Podobnie wykonałem około 100 spinów
Uploaded with ImageShack.comod tego momentu daj mi max 15 min wywołam kolejna serie, do 15 min edytuje posta ????
He? Niby dlaczego?
...Skoro tak łatwo wywołać serię 10 kolorów, stawiaj w ciemno 1j na czarne/czerwone i kładź dalej. Tak, jak mówiłem, 10 even chances da Ci 512j. ????
Dzieki, przyda się,pozdrozycze powodzenia.
O chlopie, wiedziales komu napisac ze sie nie zna na rulecie ???? jak ty nie wiedziales co to hazard to wiekszosc piszaca w tym temacie przerabiala boty na RNG po utopieniu masy siana, nie mowiac o powstawaniu kasyna live. Takze moze dobrze przeczytaj o co Sylwkowi chodzilo.Rozumiesz ironie? RNG, gdzie sto spinow robisz w 3 minuty, nie masz pojecia o rulecie, graj sobie dalej, zycze powodzenia.
I to jest właśnie sedno. Nawet jeśli dałbyś tutaj sposób w jaki grasz i dzięki niemu zyskujesz to znajdzie się zaraz pełno osób które wyleją na Ciebie pomyje że przegrały. Dlaczego ? Bo nie są nastawieni psychicznie i wyrobieni w tym jak grać. Dlatego daj sobie spokój na pisanie tutaj, bo to jest Twoja strata czasu. Zawsze przyjdą krzykacze którzy będą w kółko powtarzać to samo "nie da sie, bo nie".Czas, jaki spędziło się przy analizie spraw związanych z ruletą nie jest odzwierciedleniem wiedzy na ten temat, jak widać.
Zobacz na te dwa screeny. Ruletka to ruletka RNG czy Live to i to "powinno" działać na takiej samej zasadzie.Napisał Sylwek2012W dalszym ciągu nie otrzymałem odpowiedzi, które z moich wyliczeń są bzdurą. Właśnie widzę, jak zna się na rulecie.
Ja Ci moge dać sposób jaki gram a właściwie grałem bo teraz to gram raczej dla rozrywki. System jest bardzo prosty i gwarantuje Ci że zyskasz, ja potrafiłem w ciągu jednego dnia z wpłaconych 10 euro zrobić 1000. Mam na to screeny z wypłat i z zakładów. Grałem i wygrywałem do momentu kiedy mnie poniosło i postawiłem cała swoją wygraną z dwóch tyg na jeden kolor i niestety szczescie się odwróciło. Moja największa przegrana 2K euro na kolor od tamtej pory zrozumiałem pare rzeczy. Systemów jest tak dużo jak osób grających. Wpisz w google jak zarabiać 500 euro dziennie czy podobne, nie chce tutaj podawać tych stron bo odrazu zostaną usunięte pozatym wkurzają mnie własciciele tych stron którzy próbują zarabiać na niewiedzy innych, i osobach które myślą że można w prosty i szybki sposób legalnie zarobić duże pieniądze grając w ruletkę. Przyznam się szczerze sam kiedyś dałem się nabrać gosciowi z XXXX XXXX. W każdym razie życze powodzenia napisz za pół roku, rok czy już się dorobiłeś willi z basenem czego Ci naprawdę życze. Pamiętaj jedno ludzi naiwnych jest tak wiele jak systemów w ruletkę. Jeżeli ktoś uwierzy że twój system działa już jesteś wygrany.I to jest właśnie sedno. Nawet jeśli dałbyś tutaj sposób w jaki grasz i dzięki niemu zyskujesz to znajdzie się zaraz pełno osób które wyleją na Ciebie pomyje że przegrały. Dlaczego ? Bo nie są nastawieni psychicznie i wyrobieni w tym jak grać. Dlatego daj sobie spokój na pisanie tutaj, bo to jest Twoja strata czasu. Zawsze przyjdą krzykacze którzy będą w kółko powtarzać to samo "nie da sie, bo nie".
Nie jesteś pierwszy i nie ostatni, próbuj może będziesz pierwszy któremu się uda zarobić na grze w ruletkę bo przy pomocy samej ruletki już są ludzie którzy zarabiają i to nie żadni własciciele kasyn czy ruletki.Rejestrując się i wyrażając swoje zdanie liczyłem na to, że znajdzie się kilka osób, które "siedzą w temacie", mają pojęcie o alternatywnych sposobach gry, ale dochodzę do wniosku, że faktycznie - strata czasu. Skupiam się na dotychczasowej pracy, a jeśli ktoś będzie zainteresowany - trafi do skrzynki przez PW.
Może zacznę od tego że nie jestem świeżakiem w kwestii grania a z Twojej wypowiedzi wynika że za takiego mnie masz. Twoja sprawa że grałeś agresywnie i że złamałeś swoje zasady. Strony typu 100, 500 czy 1000 euro dziennie w ruletce, kasynie, czy forexie itp mnie nie interesują bo wiem po co istnieją. Willa z basenem powiadasz ? to tłumaczy dlaczego postawiłeś 2000 euro na kolor. I nie żebym się śmiał, to co napisałeś pokazuje słabość wobec pieniędzy.Ja Ci moge dać sposób jaki gram a właściwie grałem bo teraz to gram raczej dla rozrywki. System jest bardzo prosty i gwarantuje Ci że zyskasz, ja potrafiłem w ciągu jednego dnia z wpłaconych 10 euro zrobić 1000. Mam na to screeny z wypłat i z zakładów. Grałem i wygrywałem do momentu kiedy mnie poniosło i postawiłem cała swoją wygraną z dwóch tyg na jeden kolor i niestety szczescie się odwróciło. Moja największa przegrana 2K euro na kolor od tamtej pory zrozumiałem pare rzeczy. Systemów jest tak dużo jak osób grających. Wpisz w google jak zarabiać 500 euro dziennie czy podobne, nie chce tutaj podawać tych stron bo odrazu zostaną usunięte pozatym wkurzają mnie własciciele tych stron którzy próbują zarabiać na niewiedzy innych, i osobach które myślą że można w prosty i szybki sposób legalnie zarobić duże pieniądze grając w ruletkę. Przyznam się szczerze sam kiedyś dałem się nabrać gosciowi z XXXX XXXX. W każdym razie życze powodzenia napisz za pół roku, rok czy już się dorobiłeś willi z basenem czego Ci naprawdę życze. Pamiętaj jedno ludzi naiwnych jest tak wiele jak systemów w ruletkę. Jeżeli ktoś uwierzy że twój system działa już jesteś wygrany.
Jeśli chodzi o limit stołu w przypadku rulety automatycznej, można w pewnym stopniu go obejść. Wystarczy, że masz kilka stand'ów/ekranów do gry przy jednym kole i grasz na kilku z nich.Co do progresji to progresja to jedyny udowodniony 100% sytem gry, jedyną przeszkodą w osiągnieciu celu są limity stołu.