chyba k.........a w Irlandi ????zarobisz od 10 - 20/h
bernard - masz 17 lat, zero zawodu a wymagasz bog wie czego. ulotki, budowa, rozwozenie pizzy. 6-7 zł za godzine, i tyle w tym temacie.
jak liczysz na cuda to skoncz najpierw szkole,
chyba k.........a w Irlandi ????zarobisz od 10 - 20/h
ale ta robota byla ciezka? czy light? ja zamierzam pracowac w piekarni przez wakacje (mam 17 lat). raz juz bylem, zaczalem o 17 i siedzialem do 4 nad ranem. wynagrodzenie: 50 zl, radosc z wlasnorecznie zarobionych pieniedzy: bezcenne ????u mnie w miescie tj. pod Warszawa, stawka 8 zł/h 10 godzin. od 7.00 do 17.00, o 11.00 przerwa pół godzinna na jedzenie :]
co ty na budowie kawe roznosił :jezora::jezora:ale ta robota byla ciezka? czy light? ja zamierzam pracowac w piekarni przez wakacje (mam 17 lat). raz juz bylem, zaczalem o 17 i siedzialem do 4 nad ranem. wynagrodzenie: 50 zl, radosc z wlasnorecznie zarobionych pieniedzy: bezcenne ????
no trzeba przyznac ze praca była ciezka... oczywiscie nie robiłem tego co ci normalni robotnicy ale i tak dali mi wcisk :] na poczatka troche tam sie smiali ze mnie (jestem dosyc chudy) i zadawali pytania typu : a przyjdziesz jutro wogole ? ale ze ja jak sie czegos podejme to juz to wykonam chocby nie wiem co to zacinalem zeby i pracowalem dalej... po 3 tygodniach jak juz chcialem odjesc (zbilzal sie rok szkolny) to byli (nie chwalac sie :]) strasznie zadowoleni.. i kierownik budowy dstrasznie chcaił zebym jeszcze poprcował i proponował prace w wekkendy (raz jeszcze przyszedłem w roku szkolnym0 ale mi sie znudziło ????ale ta robota byla ciezka? czy light? ja zamierzam pracowac w piekarni przez wakacje (mam 17 lat). raz juz bylem, zaczalem o 17 i siedzialem do 4 nad ranem. wynagrodzenie: 50 zl, radosc z wlasnorecznie zarobionych pieniedzy: bezcenne ????
kawe moze nie, ale bro ???? ja chyba jednak zostane przy piekarni ????co ty na budowie kawe roznosił :jezora::jezora:
nie opłaca sie bo jak masz płacone nie od godziny to lepiej w domu siedzieć ;p dostaniesz 1,5zł od koszyczka a zbierasz koszyk od 20min do 1h więc marna kasa ;pa zbierał ktoś truskawki lub borówke amerykańską itd. na plantacjach. Ile godzin tam sie pracuje i jaki zarobek i wogole czy tam ciezko wytrzymac jest ????
Skąd taka cena u mnie po 5.50 za kg ale i tak się opyla na luzie można wyciągnąć 100 zeta na dzień :jezora:idź na jagody.Ja dzisiaj Byłem od 8 do 13 i narwałem 7 litrów.A sprzedaje 10zł/litr.
A stąd że jest susza i nikt nie chodzi w mojej okolicy na jagody.A na targowisku jak nikogo więcej nie ma to ja mogę sobie dyktować cenę i i tak zejdą.Skąd taka cena u mnie po 5.50 za kg ale i tak się opyla na luzie można wyciągnąć 100 zeta na dzień :jezora:
chyba maszynką ????idź na jagody.Ja dzisiaj Byłem od 8 do 13 i narwałem 7 litrów.A sprzedaje 10zł/litr.