>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

praca za granica

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
no brutto ale dużo nie potrącają =P bo na czarnucha robie ???? jak się będzie chciało iść do jakiejś bardziej poważnej firmy ???? to już będę miał doświadczenie jakieś ????
mam 18 lat:p dla mnie to fajna kasa ???? zbierać na mieszkanie ???? trzeba bo nie bede cały czas z rodzicami mieszkał :p

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
bede pracowal na budowie co do stawki jeszcze nie jestem pewny , ale mam dostawac 250 funtow na tydzien, a ty nikifor ile dostajesz kasy i przy czym pracujesz jesli moge wiedziec_
Zalezy tez, ile dni i godzin w tygodniu bedziesz pracowal. Jak na początek to nie jest zle. Chyba ze masz doswiadczenie w branzy, wtedy mozesz starac sie znalezc prace z o wiele wyzszym wynagrodzeniem.

Ja sam w Londynie maluje mieszkania. Co do zarobkow, to nie lubie sie chwalic ;). Powiem tylko ze jestem w pelni zadowolony ;).

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
nikifor w ilu osobowym pokuju mieszkasz? bo ja bede mieszal w 3 osobowym
i od ktorej zaczynasz prace ?
Mieszkam w 4 pokowym mieszkaniu ;). Razem z 2 osobami z rodziny.

Pracę zaczynam różnie. Przeważnie koło 9-10.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ja ostatnio byłem na stażu w GB i wykonywałem prace biurowe w &quot;Blue Arrow&quot; (biuro pośrednictwa pracy:-D) i ofert pracy było nawet sporo, ale jakiś oszałamiających stawek nie było. Według mnie nie opłaca się tam jechać aby &quot;zapierniczać&quot; fizycznie za kase nieco większą niż w Polsce (jak to robi 90% Polaków), ja raczej będę się starał znaleźć jakąś pracę w biurze albo związaną z informatyką (zarobki o niebo lepsze), ktoś może pracuje tam jako &quot;umysłowy&quot;?

Do góry Bottom