>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Próbujemy ograć buka

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie:
Tottenham- Nottingham
Typ: Kane strzeli minimum 2 gole
Kurs: 4.60

Bukmacher: Superbet
Analiza:

Ostatnio fajnie wszedł mi typ na strzelca w lidze niemieckiej, to spróbuje raz jeszcze tylko tym razem liga angielska i Hary Kane .
Tottenham ostatnio nie rozpieszcza swoich kibiców . Odpadli z ligi mistrzów, a w lidze angielskiej doznali porażek z Wolves i Scheffield. W żadnym z tych Kaneowi nie udało się strzelić bramki i ogólnie z tego co zauważyłem to rzadko kiedy Tottenham wygrywa kiedy Harry nie strzela . Jest on czołowym zawodnikiem tego zespołu od którego często zależy wynik meczu. Jest na 2 miejscu za Hallandem w tabeli strzelców ligi angielskiej i ma na koncie 18 trafień .
Myślę że po sobotnim meczu dobije do 20 trafień . Tottenhamowi została już tylko gra na krajowym podwórku. Uważam, że w tym meczu będą chcieli zrehabilitować się swoim kibicom za ostatnie mecze i wyjdą na boisko mocno naładowani . Muszą wygrywać bo Liverpool ich goni i liga mistrzów w przyszłym sezonie może im przejść koło nosa jak w takich meczach jak ten nie będą inkasować 3 punktów. Zwycięstwo w tym meczu jest ich obowiązkiem zwłaszcza wobec tego że rywal raczej słaby, dodatkowo nękany kontuzjami i tracący dużo bramek . Liczę, że lider Harry Kane przełamie się w tym meczu i strzeli 2 bramki kiepskimi Nottingham a kurs naprawdę atrakcyjny .

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, 1 liga
Godzina: 08:00
Spotkanie: Melbourne Victory - Western United
Typ: powyżej 7.5 kartek
Kurs: 4.60
Analiza:

Znowu decyduje się na over kartek w lidze australijskiej mimo tego, że ostatnio gdy zagrałem over to kartek było jak na lekarstwo. Mam nadzieję, że dziś będzie inaczej .
Sytuacja w tabeli sprzyja kartkom, bo obie drużyny rozczarowują i są w dole tabeli . Melbourne jest ostatnie w tabeli a goście tylko 2 pozycje wyżej . Gospodarze mogą przy dzisiejszym zwycięstwie mocno zbliżyć się do gości . Dlatego też liczę tu na ostrą bezpardonową grę.
Sędzia jeśli chodzi o kartki jest takim średniakiem ze średnią lekko powyżej 4 kartek na mecz. Liczę jednak na to, że dziś swoją średnia poprawi.
Sytuacja w tabeli sprzyja tu kartkom i głównie z tego powodu je gram.

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Radomiak Radom - Legia Warszawa
Typ: Superbets: Radomiak otrzyma powyżej 2.5 kartek, Legia otrzyma powyżej 2.5 kartek
Kurs: 3.30
Analiza:

Początkowo myślałem o graniu innego superbetsa na piątek z ekstraklasy a mianowicie takiego że w meczu górnika obie drużyny wykonają powyżej 3.5 rożnych i otrzymają powyżej 2.5 kartek, ale jednak wybieram derby Mazowsza.
Proponuję też pograć tu ogólne overy kartkowe nawet i te największe, ale do konkursu wybieram nieco bezpieczniejszy według mnie typ w tym meczu .
Legia ostatnio jest w dość dobrej formie, próbuje gonić Raków, ale sądzę, że może im się w końcu przydarzyć wpadka i to właśnie w tym meczu . Radomiak pod formą, 2 porażki ostatnio, a wcale nie może być bezpieczny jeszcze bo parę kolejek zostało a przewaga nad strefą spadkowa to 7 punktów.
Uważam, że to będzie brzydki mecz z wieloma faulami. Takie brzydkie mecze między tymi drużynami już bywały choćby w 2021 roku kiedy w meczu były aż 3 czerwone kartki.
Radomiak kartki zbiera i to dość regularnie. Legia jak nie będzie szło po jej myśli ( a tego właśnie się spodziewam ) to też te kartki będzie łapała .
Sędzia niby taki średni do kartek, dlatego właśnie do konkursu daje taki typ, a nie najwyższy over kartek, ale myślę że kartki w tym meczu będą pokazywane dość często .

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Eliminacje EURO 2024
Godzina: 20:45
Spotkanie: Walia - Łotwa
Typ: Superbets: powyżej 3.5 gola i powyżej 4.5 kartek
Kurs: 5.25
Analiza:

Na wstępie zaznaczę, że typ jest ryzykowny, dobrany bardziej na potrzeby konkursu, ale wcale też nie jakiś abstrakcyjny.
Pisał już jeden kolega, o tym, że Walia traci prawie co mecz bramkę. Nie wiem czy Łotwa bedzie im w stanie strzelić bramkę ( mam nadzieję, że tak bo wyrównane spotkanie bardziej sprzyjałoby kartkom) ale Walia sama ten over bramkowy może pokryć. Skoro Irlandia która cenie jednak półkę niżej niż Walię była w stanie strzelić 3 bramki Łotwie w ich ostatnim spotkaniu to i Walia jest to w stanie zrobić. Łotwa traci bramki regularnie to też trzeba zaznaczyć. Kończąc już rozważania na temat bramek uważam, że ten mecz nie skończy się na 1-2 bramkach. Myślę że gdy stają naprzeciw siebie 2 drużyny które regularnie bramki tracą, to tu będzie overovo.

Jeśli chodzi o kartki to Walia zawsze mi się kojarzyła z ekipą grająca ostro. Może ostatnio trochę z tymi kartkami szału u nich nie było to jednak myślę, że te 2-3 kartki mogą wyłapać, bo sędzia dzisiejszego spotkania lubi po kartoniki sięgac . Pokazał 68 kartek w 14 meczach, co więcej widzę że nawet w jakimś towarzyskim spotkaniu pokazał 6 kartek, co w meczach towarzyskich się rzadko kiedy zdarza.
Łotwa z kartkami była dla mnie niewiadomą, zasięgnąłem natomiast do statystyk z ostatnich spotkań i widzę, że jest tu potencjał na sporą ilość kartek po ich stronie. 13 kartek w ostatnich 5 meczach które nie były o taka stawkę jak ten tylko towarzyskie i jakiś Baltic Cup to dobry wynik . Sądzę, że tu gdy jest to mecz już o coś będzie tylko lepiej pod tym względem .

Podsumowując uważam, że mecz będzie otwarty i te bramki będą padać . Mam też nadzieję, że Łotwa też coś postraszy Walię i strzeli bramkę, to by dostarczyło tu więcej emocji, dzięki czemu łatwiej byłoby o pokrycie tych kartek. Choć i bez tego mogą zostać pokryte .

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania Primera Division
Godzina: 21:00
Spotkania: Elche- Barcelona
Typ: Lewandowski strzeli minimum 2 bramki
Kurs: 3.50
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Szczerze, to szedłbym nawet i w 3 bramki na co betfan proponuje kosmiczny kurs 12, ale tu do konkursu podam typ na bramki 2 bo jest to nieco bezpieczniejsze.
Po pierwsze Barcelona gra z Elche. Elche już jest w zasadzie pewne spadku . Zawodnicy pewnie już jak najszybciej chcą skończyć ten sezon. Wielu pewnie myśli już o zmianie klubu. Nie widzę szans na to, żeby się postawili jakkolwiek Barcelonie, która pewnie zmierza po mistrza, dużo strzela i mało traci. Barcelona powinna im zaaplikować kilka goli gdyż Elche bramek traci ogrom.
Po drugie Lewandowski jest na pewno głodny bramek . W 2 meczach reprezentacji ich nie zdobył . Wcześniej w 2 kolejkach ligowych również nic nie strzelił . 4 mecze Lewego bez bramki ? To zdecydowanie za dużo . Zwłaszcza że w tabeli strzelców rywale go gonią i w końcu mogę dogonić.
Po trzecie, jak to zwykle po meczach reprezentacji wylewa się na niego fala hejtu Januszy, że Lewandowski nic nie gra, żeby go nie wystawiać w składzie i takie tam. Polak z pewnością będzie chciał zamknąc usta tym osobom grając dobry mecz i strzelając .
Jedyne co może martwić to to czy spędzi na boisku pełny wymiar czasu, bo chyba ze 4 dni później Barca gra w pucharze króla z Realem, ale myślę, że nawet w ciągu jednej połowy jest w stanie te 2 bramki strzelić.
Proponuję też na to spotkanie następujące typy.
Lewandowski strzeli minimum 3 bramki 12.00 betfan
Barcelona wygra minimum trzema bramkami
3.50
Barcelona wygra minimum 4 bramkami 7.00.

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska
Spotkanie: Piast Gliwice - Górnik Zabrze
Typ: Superbets: powyżej 2.5 gola i powyżej 10.5 rzutów rożnych
Kurs: 5.25
Analiza:

Miałem grać zupełnie co innego, a mianowicie mecz Sandencji w pierwszej lidze i over kartek, albo czerwień . Oferty na kartki nie ma, jest tylko czerwień po kursie 4.20. Na koniec miesiąca jednak muszę zagrać maksymalnie duży kurs żeby w typach dnia jeszcze mieć na coś szansę, dlatego gram ten typ.
Typ wcale nie jest bez szans. W Górniku nowy trener Urban i mam nadzieję, że zadziała efekt nowej miotły i wyjdą na to spotkanie ofensywnie ustawieni. Dla obu ekip ten mecz jest bardzo ważny jeśli chcą uniknąć spadku, górnik w tabeli jest niżej i to on musi się otworzyć. Piast tylko 2 punkty więcej niż rywal.

Ja osobiście widzę to tak, że jeżeli ktoś szybko wyjdzie na prowadzenie to będą bramki i będą rogi, bo ekipa przegrywająca zrobi wszystko żeby strzelić bramkę. Sytuacja w tabeli jest taka, a nie inna i tu będzie walka. Przy takim gonieniu wyniku rogi powinny siadać.
Problemem Górnika jest defensywa, tracą bramek sporo, nie sądzę żeby trener tak szybko ten problem rozwiązał . To też bramkom sprzyja.
Linia rogów która proponuje padała w 4 z 5 ostatnich męczy Górnika w lidze. Sam górnik rogów nabija sporo i pozwala też na to rywalom.
Piast u siebie strzela regularnie, uważam że górnik też strzeli więc już są 2 bramki. Remis tu nie zadowoli nikogo raczej więc liczę że poza tymi 2 bramkami jeszcze coś wpadnie .

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka nozna- Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Schalke- Hertha
Typ: powyżej 5.5 kartki w meczu ( czerwona=2)
Kurs: 3.00
Bukmacher: Forbet

Analiza:

Pomysłow na ten mecz miałem kilka : bramka lukebabio po kursie 3.25, ssuperbets: powyżej 2.5 gola i obie drużyny+1.5 kartki i ogólnie można poskładać fajne superbetsy za drobne z bramkami, tym że lukebababio strzeli i kartkami.
Jednak tutaj do konkursu wybiorę jednak kartki. Kusiła mnie wyższa linia u innego buka, ale niestety na ten moment nie znalazłem informacji kto to spotkanie sędziuje, więc zostanę przy tej linii. .
Zacznę od tego, że dla obu drużyn jest to jedno z najważniejszych spotkań w sezonie jak nie najważniejsze... Obie drużyny zamykają tabele niemieckiej bundesligi. Hertha jest przedostatnia, a Schalke z punktem mniej ostatnie. Do bezpiecznej pozycji tracą odpowiednio 4 i 5 oczek ( choć nie nazywałbym 15 pozycji pozycja bezpieczna, ale mniejsza o większą ... ) .
Kto wygra ma jeszcze szansę wygrzebać się z dna tabeli, a kto przegra to moim zdaniem już może się żegnać z Bundesliga . Ja wiem, że kolejek jeszcze jest 7, ale mimo wszystko myślę, że strata punktów w tym meczu będzie kogoś kosztowała spadek.
O Ile Hertha ma jeszcze mecze później z Bochum czy Stuggart, o tyle Schalke tak łatwych rywali już miało nie będzie.
Stawka meczu jest zatem bardzo duża. Tu nie powinno zabraknąć ani emocji, ani fauli ani kartek . Nikogo nie satysfakcjonuje remis więc myślę, że emocje tu będą od początku do końca a sędzia będzie miał sporo pracy.
Kości powinny zatrzeszczec .
Nie wiem kto sedziujez gdybym wiedział to być może szedlbym w wyższa linie kartek. Wspomnę jeszcze tylko, że w ostatnich 2 meczach bezpośrednich ten over był pokrywany .
Post automatycznie złączony:

Dyscyplina: Piłka nozna- Liga Europy
Godzina: 21:00
Spotkanie: Juventus - Sporting Lizbona
Typ: Betarchitekt : Juventus powyżej 4.5 rożnych w meczu, powyżej 59.5 punktów kartkowych w meczu
Kurs: 3.57
Bukmacher: Forbet

Analiza:

Nie grałem jeszcze betarchitekta, ale no spróbujemy tym razem .
Zacznę od rogów Juventusu. Uważam, że Juventus będzie chciał w pierwszym meczu u siebie osiągnąć dobry wynik przed rewanżem i zrobi wszystko żeby ta sztuka się udała. Spodziewam się wielu ich ataków przez cały mecz. Rogi przy takich atakach powinny być i liczę na minimum 5 . Juventus ostatnie 5 meczy to 24 rogi czyli no prawie 5 na mecz. Tu liczę na dużą ilość ich ataków gdyż LE jest dla nich teraz priorytetem .
Jeśli chodzi o te punkty kartkowe, to zazwyczaj grałem zwykłe overy kartek ale w sumie to może i te punkty okażą się lepsze ( 10 pkt- żółtko, 25 punktów - drugie zółtko lub czerwień ) . Myślę, że mimo tego, że to pierwszy mecz to zobaczymy parę kartek . Myślę, że od 6 wzwyż. Juventus w ostatnich meczach dużo kartkuje bo na ostatnie 5 męczy zdobyli kartek 14 czyli sporo. Jeśli chodzi zaś o Sporting to kartek łapali ostatnio mało, ale myślę że trochę to też wynika z tego, że na krajowym podwórku nie mają zbyt wielu rywali zbliżonych do siebie. W każdym razie mi ta ekipa od zawsze kojarzyła się z kartkami. Myślę, że też sporo kartek wyłapią broniąc się przed atakami Juventusu.
sędzia jeśli chodzi o kartki wydaje mi się też całkiem spoko. Myślę, że trochę tu zaiskrzy w tym meczu .

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje EURO
Godzina: 20:45
Spotkanie: Albania - Polska
Typ: Polska powyżej 3.5 kartek
Kurs: 4.10
Bukmacher: fuksiarz
Post w dziale:
Analiza:

Jedyne sensowne rozwiązanie na to spotkanie to overy kartek . Nie wierzę w to, że ich tu zabraknie . Ten mecz może zadecydować czy Polska jedzie na euro, czy Albania.
Spójrzmy tylko na 3 ostatnie bezpośrednie starcia obu tych drużyn : 32 faule i 5 kartek, 41 fauli i 6 kartek, 35 fauli i 7 kartek.
Jak widać już sama historia spotkań pokazuje, że w tych meczach bywa bardzo ostro.
Jeżeli u nas znowu w pierwszym składzie zagra Krychowiak to już mamy pewna kartkę, a może nawet i 3 jak złapie 2 żółtka a po nich w konsekwencji czerwień .
Sędzia Hiszpan, średniej może i nie ma jakiejś wybitnej w kartkowaniu, ale pamiętam jak przed rokiem sędziował mecz Turcji z Armenia gdzie pokazał 9 kartek. Myślę, że w tym meczu będzie miał za co karać.
Podsumowujac . Stawka spotkania jest bardzo duża, mecze bezpośrednie były ostre, teraz tym bardziej kości będą trzeszczeć. Dodając do tego możliwy występ Krychowiaka ja wchodzę w kartki. Grajcie też jego kartkę bo dla mnie to jest prawie że formalność jak wyjdzie w pierwszym składzie . Gość nie nadaje się nawet na Wyspy Owcze i myślę, że może nam popsuć wynik wyłapaniem czerwa

Ostatnia edycja:
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna, Brazylia 1 liga
Godzina: 01:30
Spotkanie: Coritiba - Cuiaba
Typ: Coritiba czerwona kartka- TAK
Kurs: 4.75
Post: https://forum.bukmacherskie.com/thr...ki-stanowe-copa-do-brasil.167999/post-7220500
Analiza:

Gram na czerwoną kartkę u gospodarzy .
Sami bukmacherzy spodziewają się tu wielu kartek, bo kursy na overy kartkowe są słabe i żeby złapać kurs około 5 jak w moim typie musiałaby paść dwucyfrową liczba kartek, więc bardziej mi się widzi pograć czerwień gospodarzy. Widzę ku temu kilka powodow.
Po pierwsze sędzia lubi kartki pokazywać, w zeszłym sezonie około 6 kartek/ mecz, czerwieni kilka też pokazał.
Po drugie w 3 ostatnich starciach bezpośrednich tych ekip dzisiejsi gospodarze dwa razy kończyli mecz w 10 tkę, widać że w tych meczach bywa ostro .
Po trzecie sytuacja w tabeli jest dla gospodarzy słaba . Są w strefie spadkowej na przedostatnim miejscu w tabeli i na pewno ilustracja u piłkarzy jest duża, tak samo jak i presja o wynik. Uważam, że ktoś tu może popełnić błąd w ich szeregach i czerwień wyłapać .

Do góry Bottom