>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Próbujemy ograć buka

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Kilka typów na kwalifikacje. Kursy noblebet.

Stoch - Geiger 1 1.8

Geiger dla mnie na tym turnieju jest taki nijaki. Nie widać błysku, nie przewiduje też zwyżki formy u niego. Natomiast Kamil że skoku na skok się poprawia i widze tendencje zwyżkowa formy .
W ostatnim konkursie Kamil lepszy.
Jeszcze druga sprawa jest taka, że Geiger już w kwalifikacjach do poprzedniego konkursu zajął miejsce dość odległe. Nie oglądałem tych kwalifikacji i nie wiem czy skok mu nie wyszedł czy po prostu w kwalifikacjach skakał na pół gwizdka ale myślę, że to drugie. Kamil natomiast nie odpuszcza raczej kwalifikacji .
Jeszcze jest jedna rzecz przemawiająca za tym typem. Kamil ta skocznie lubi i zajmował tutaj wiele razy wysokie miejsca.

Leyhe- Aschenwald 2 2.20

Tutaj już troche mniej pewny bet, ale podoba mi się ten kurs. Niemiec skakał u siebie w poprzednich 2 konkursach i uważam, że to było dla niego "handicapem". Teraz to Aschenwald będzie miał handicapu w postaci skakania, a Niemiec nie . Dla mnie kursy na aschenwalda są za wysokie w tej parze.

Dodatkowo bez analizy :
Belshaw- Ipcioglu 2 1.82
Kraft Top 6 kwalifikacji ( jak gdzieś znajdziecie bo dziś przeglądałem tylko ofertę noblebet).

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1218
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Skoki narciarskie - Kwalifikacje Innsbruck
Godzina: 13:30
Typ: Stoch zajmie miejsce 1-6
Kurs: 3.00
Bukmacher: fortuna

Uważam, że w austriackiej części turnieju będziemy mieli trochę przetasowań w całej klasyfikacji. Tyczy się to też czołówki .
Granerud nigdy nie skakał tutaj jakoś wybitnie. Jeśli chodzi o Laniska to też myślę, że na tej skoczni pójdzie mu gorzej .
Wellinger też może skakać trochę słabiej bo wcześniej skakał u siebie.
U Kamila widać ostatnio wzrost formy, jest też powtarzalność. Nie zdarza mu się odpuszczać kwalifikacji, co wielu zawodników robi skacząc w nich na pół gwizdka. Lubi też ta skocznie co udowadniał nie raz.
Uważam, że kilku rywali z czołówki poradzi sobie trochę gorzej a Kamil odda na tyle solidny skok, że będzie w pierwszej 6 kwalifikacji.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1218
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Inter Mediolan - Napoli
Typ: powyżej 7.5 kartek w meczu
Kurs: 4.00
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Widzę kilka argumentów za tym typem .
Arbiter dosyć overovy 48 kartek w 8 meczach czyli średnia 6 kartek na mecz.
Druga rzecz która przemawia za tym typem to historia bezpośrednich pojedynków. Nie raz już te zespoły grając ze sobą pokrywały ta linie . Bywało ostro, a kartoniki się sypały.
Kolejnym argumentem jest to, że dla obu drużyn to pierwszy mecz po mundialu i mogą się zdarzać różne błędy w defensywie, które często mogą być naprawiane faulami .
Sytuacja w tabeli też przemawia za typem. Napoli prowadzi w ligowej tabeli. Zwycięstwo przybliży ich do mistrzostwa, gdyż byłoby to zwycięstwo z drużyną która jest jednym z groźniejszych rywali o wygranie serie A .
Inter jest na miejscu 5 , ale traci tylko 3 oczka do drugiego Milanu.
Jest o co grać, jest fajny sędzia pod kartki, zapowiada się sporo emocji i grzechem byłoby te kartki odpuścić.

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Granerud wygra kwalifikacje 2.70 noblebet

Końcówka turnieju, kwalifikacje do ostatniego konkursu. Liczę na to, że Granerud ich nie oleje, gdyż wczoraj po 1 serii na pewno zrobiło mu się ciepło po 1 skoku jak tracił sporo do Kubackiego .
Więc dziś na pewno nie zabraknie mu motywacji do tego, żeby w konkursie startować razem z czołówka w podobnych warunkach. Umie odpalić petardę, pokazał to już wczoraj w 2 serii. Głową też powinna wytrzymać skoro wczoraj gdy miał ciepło wytrzymała. Uważam, że jeśli dobrze wyląduje, bo tylko tego się obawiam to wygra kwalifikacje.
Post automatycznie złączony:

(kwalifikacje )
1. Granerud wygra 2.7
2. Żyła - Stoch 2 1.7
3. Hoerl - Kos 1 1.6
4. Lanisek - Kraft 2 2.2

Noblebet
Post automatycznie złączony:

Hoerl 1-6 4.00 (kwalifikacje ) Superbet

Ostatnia edycja:
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Skoki narciarskie - Bischofschofen kwalifikacje
Godzinna: 16:30
Spotkanie: Hoerl 1-6
Typ: Hoerl 1-6

Gram jak kolega wyżej na Austriaka tylko nieco odważniej. Austriak w tym sezonie jest w formie, wykręcał już takie wyniki. Ta skocznie lubi tak jak pisał już kolega wyżej. Osiągał na niej dobre wyniki, a chyba nie był w tak dobrej formie jak teraz.
Ostatnio według mnie nie miał szczęścia do warunków w konkursie, a Bergissel jest też bardzo wymagająca skocznia .
Uwazam że pierwsze 3 miejsca to będą : Granerud, Stoch, Kraft . Nie jestem pewny co do kubackiego czy nie będzie tu pokerowej zagrywki żeby skakał w konkursie przed czołówka a tym samym zajął gorsze miejsce w kwalach. Więc pozostają jeszcze 3 miejsca w pierwszej 6 . Aspirowac o te miejsca może kilku wg mnie : lanisek, Geiger, hayobeck i właśnie Hoerl. Więc wystarczy, że Hoerl bd lepszy od jednego z nich i nikt inny nie zamiesza. Ogólnie scenariuszy może być wiele, bo zawsze ktoś może oddać jeden dobry skok i być wysoko, ale tak czy siak widzę Austriaka na pozycjach 1-6 .

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Hiszpania La Liga
Godzina 18:30
Spotkanie : Elche : Celta Vigo
Typ : Superbets : obie drużyny otrzymają powyżej 2.5 kartek i obie wykonają powyżej 3.5 rzutów rożnych
Kurs : 4.25
Bukmacher : Superbet

W tym meczu atmosfera powinna być gorąca, o czym pisał już kolega wyżej który gra tu czerwień. Ja też widzę tu kartki. Nie może być inaczej, gra ostatnia drużyna w tabeli z ostatnim bezpiecznym miejscem. W lidze hiszpańskiej kartek pada dużo, a w takich pojedynkach tym bardziej. Elche te linie pokrywało w ostatnich 3 meczach ( w tym 2 pucharowych ), natomiast goście w 2 ( i też jeden z nich to mecz pucharowy ) . Co więcej Elche nawet w towarzyskim spotkaniu w przerwie mundialowej łapało 2 kartki. Widać, że obie drużyny grają ostro, bardzo ostro. Moim zdaniem kartki będą się sypały.
Jako, że linie na kartki są duże żeby znaleźć duży kurs z realna szansa wejścia dobrałem sobie, że każda drużyna wykona po minimum 4 rzuty rożne. Gospodarze we wszystkich 3 ostatnich meczach ta linie pokrywali z przytupem, a goście w 2. Uważam, że mecz będzie otwarty, będzie grane skrzydłami i 4 rożne na jedną drużynę na spokojnie wejdą.

Ostatnia edycja:
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/A-League
Godzina: 9:45
Spotkanie: Melbourne City - Western United
Typ: Powyżej 7.5 kartek
Kurs: 5.00
Analiza:

Kolega wyżej napisał już sporo na temat tego spotkania. Ja obieram ten sam kierunek z tym, że idę w jeszcze większy over kartkowy.
Jest to starcie derbowe, w takich starciach kartek pada sporo . Gospodarze do tej pory łapali 34 kartki w 9 spotkaniach co daje nam średnia bliska 4. Goście niewiele odstają od gospodarzy bo łapali kartek 30 .
Arbitrem jest Iranczyk, u którego widzę potencjał na pokazywanie kartek w takim meczu .
Podsumowując: derby, obie drużyny kartek łapią całkiem dużo, sędzia sprzyjający to wszystko powinno sprawić że tych kartek będzie sporo, a ja liczę na to że minimum 8. Nadmienie też jeszcze że dziś w Australii widzieliśmy już 3 czerwone kartki w dwóch meczach, liczę że tym razem dominował będzie zdecydowanie żółty kartonik .

Ostatnia edycja:
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna | Premiership | Szkocja
Godzina: 17:00
Spotkanie: Dundee Utd - Rangers
Typ: Superbets : Dundee strzeli powyżej 0.5 gola, wykona powyżej 3.5 rzutów rożnych i otrzyma powyżej 1.5 kartki
Kurs: 5.50

Nie poszły mi ostatnio kartki w typach dnia więc dziś zmieniam taktykę i idę w taki oto zakład łączony .
Jeśli chodzi o bramki to analizę na gołe pisał kolega kilka postów wyżej i nie dodam w sumie nic nowego. Gospodarze zaczęli ostatnio grać, łapać punkty, a tym samym też strzelać bramki. 5 ostatnich spotkań to 10 strzelonych bramek co jest naprawdę dobrym wynikiem. Rangersi nie są jakimś monolitem w defensywie. Tracili bramki w 4/5 ostatnich ligowych meczy. Uważam, że idący z forma do góry gospodarze powinni ta jedną bramkę strzelić.
Dundee grając u siebie przekraczało ta linie rożnych w 3/5 męczy czyli no tak sredniawo. W tym meczu jednak widzę sporą szansę na przekroczenie tej linii, gdyż wydaje mi się, że bramki nie zdobędą tak szybko, a nawet jak strzela szybko to Rangersi potencjał ofensywy mają bardzo duży i po chwili mogą wyrównać czy wyjść na prowadzenie. Wtedy gospodarze będą musieli znowu atakować. Pozycja w tabeli jest słaba, przedostatnie miejsce . Jeśli chcą uniknąć gry w grupie spadkowej to muszą grać odważnie i w każdym meczu walczyć o 3 punkty .
NA sam koniec kartki . Dundee kartek łapie wcale nie mało patrząc na statystyki. I wydaje mi się, że 2 ich kartki z z Rangersami to czysta formalność . Są szybsi, nie raz trzeba będzie przerwac grę faulem, co powinno przynieść kartki.

Ostatnia edycja:
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka nożnaWłochy, Seria A
Godzinna: 18:30
Spotkanie: Verona - Cremonese
Typ: powyżej 8.5 kartek
Analiza:

Może teraz w końcu trafię. Przeglądając mecze rozgrywane w dniu dzisiejszym wydaje mi się, że to ten będzie meczem w którym kartek będzie najwięcej.
Obie ekipy okupują sam dół tabeli. Verona jest ostatnią, a cremonese przedostatnie.
Jesli chodzi o statystyki kartkowe obu drużyn to nie będę ich tutaj przytaczał, bo schodzą dla mnie dziś na drugi plan. Dla mnie dziś liczy się to, że dla obu ekip jest to mecz o przysłowiowe "6punktow" . Nie będzie tu mowy o odstawianiu nogi czy grze fair Play. Dla obu ekip liczy się tylko zwycięstwo i tutaj czystej gry nie będzie. Widmo spadku dla obu drużyn jest coraz bardziej widoczne. Obie tracą sporo do bezpiecznej pozycji i kto wie czy przegrana w dzisiejszym meczu na koniec ligi nie zadecyduje o tym że któraś z tych drużyn spadnie. Powinniśmy oglądać bardzo, ale to bardzo dużo przewinień z obu stron . Nie zdziwię się jak będą tutaj dyskusje i przepychanki.
Sędzia spotkania ze średnią kartek bliska 5 więc nie jest źle. Niby 8.5 to duża linia ale bodajże wczoraj też był mecz drużyn z roku tabeli bodajże w lidze portugalskiej i kartek było już do przerwy 6 jak dobrze pamiętam. Liczę że dzisiaj w tym spotkaniu będzie podobnie i kartki będą regularnie rozdawane.

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, EFL Cup
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Newcastle- Leicester
Typ: Superbets: Leicester powyżej 3.5 celnych strzałów, Leicester powyżej 0.5 gola i Leicester powyżej 3.5 rzutów rożnych
Kurs: 4.25
Bukmacher: superbet
Analiza:

Nie wycenilbym tego na tak duży kurs.
Po pierwsze Newcastle ten puchar do niczego nie jest potrzebny i mogą odpuścić sobie w nim grę. Są w lidze na wysokiej 3 pozycji i myślę, że to właśnie na lidze się skupiają, o czym świadczy fakt, że ostatnio odpadli z innego pucharu ( Puchar FA) z Schefield Wed czyli 3 ligowcem. Leicester to nie ogórki i jednak zdecydowanie to poziom wyżej. Uważam, że gospodarze mogą tu wystawić rezerwowy skład .
Goście natomiast nie mają już co liczyć na to, że awansują do czołówki ligi. Oddalili się trochę od strefy spadkowej, widzę progres w ich grze. Na pewno też będą chcieli się odgryźć Newcastle za porażkę niedawna w lidze 0:3 .
Uważam, że jeśli Newcastle wystawi rezerwy to Leicester będzie w tym meczu stworzy zagrożenie pod bramką rywala nie jeden raz. Myślę, że dość często będą atakować. Jestem spokojny i o bramkę i o strzały celne, bo przy rezerwowym składzie Newcastle na pewno kilka sytuacji stworzą. Zostają rzuty rożne. I tego jestem też pewny, ostatnie 5 spotkań zawsze linie przekraczali nawet z Liverpoolem na wyjeździe .

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania Superpuchar
Godzina: 20:00
Spotkanie: Betis - Barcelona
Typ: Superbets: poniżej 4.5 gola, obie drużyny wykonają poniżej 5.5 rzutów rożnych, obie drużyny otrzymają poniżej 3.5 kartek
Kurs: 4.75
Analiza:

Slaby ten miesiąc w typach dnia, ale liczę na przełamanie jeszcze w tym tygodniu .
Wybieram sobie dzisiaj mecz pucharowy i gram coś takiego.
Jeśli chodzi o kartki to w sumie wszystko w temacie napisał kolega ranczo. Też mam wrażenie, że kartek tu dużo nie będzie. Osoba sędziego skłania ku zagraniu undera. Wydaje mi się, że ta linia jest dosyć bezpieczna linia i żadna z drużyn nie złapie więcej jak 3 kartki.
Teraz rzuty rożne i bramki . Spodziewam się, że więcej będzie gry środkiem niż skrzydłami, a jeżeli mało ataków będzie szło bez skrzydła to i mało może być cornerow. Nikt tu raczej nie będzie się zabijał o wynik, nie powinno być huraganowych ataków . Wydaje mi się, że ujrzymy dość spokojny mecz. 5 bramek to dużo, ja tu widzę jakieś 2 maks 3 bramki Barcy i może jedna betisu.

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Napoli - Juventus
Typ: Juventus powyżej 5.5 rzutów rożnych

Analiza:

Ten mecz to będzie wielkie widowisko i tego możemy być pewni. Lider i wicelider staną naprzeciwko siebie. Początkowo miałem grać kartki i wcale ich nie wykluczam, ale bardziej skłaniam się ku graniu rożnych Juventusu .
JUventus wie, ze dzisiejszy mecz być może jest dla nich nawet najważniejszym meczem sezonu . Jeżeli udałoby się dziś wygrać to będą tracili tylko 4 oczka do Napoli. To oni muszą dzisiaj zaatakować . Żeby tak się stało będą musieli się sporo natrudzić bo napoli to druga najlepsza właśnie po Juventusie defensywa ligi. Uważam, że to goście będą częściej pod bramką rywala. Powinni rozciągać grę na skrzydła, gdyż środkiem może być ciężko dostać się pod bramkę. W ostatnich 2 meczach Juve ta linie rogów pokrywało, liczę że będzie tak i tym razem. Determinacji nie powinno im zabraknąć.
Dodatkowo polecam :
Juve +3.5 rogów 1.85
Juve +4.5 rogów 2.65
Juve +6.5 rogów 6.50

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Angliaa, Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Wolves - West Ham
Typ: powyżej 5.5 kartek
Analiza:

Po takim kursie obok tego obojętnie przejść nie mogę . Ja rozumiem wszystko, że to Anglia i tu sędziowie tak nie sypią kartkami, że sędzia raczej underowy ( średnia kartek 3 ), ale jest to spotkanie drużyn które okupują dół tabeli. Wolves przedostatnie, a West Ham pozycja 17 i ledwie jedno oczko więcej od rywali.
Tu będzie się działo, nikt nogi nie będzie odstawiał, a kości powinny trzeszczeć .
Wolves ostatnie 5 meczy to 18 kartek jeśli dobrze naliczyłem. West Ham gorzej bo tylko 5, ale w tym meczu poprawia dorobek kartkowy.
Ja w to wchodzę . Stawka meczu duża dla oby drużyn, dla sędziego też może być to ciężkie spotkanie. Dodatkowo polecam :
+3.5 kartki 2.20
+4.5 3.30

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Anglia FA Cup
Godzina 20:45
Spotkanie : Leeds : Cardiff
Typ : czerwona kartka w meczu - TAK
Kurs : 5.25
Bukmacher : Superbet

Marne szanse już na powalczenie w typach dnia o cokolwiek i już nie bardzo mi się chciało pisać jakieś analizy, ale mam chwilę czasu to jednak coś dodam.
Podobnie jak kolega wyżej widzę w tym meczu kartki, ale szukam większego kursu i uderzę w czerwoną kartkę w tym meczu.
Pamietam że grałem kartki w pierwszym ich meczu i opłaciło się to .
Nie wiem w sumie z czego to wynika, czy zespoły te się nie lubią aż tak czy o co chodzi, ale jeśli spojrzeć na ostatnie 5 spotkań bezpośrednich to w 4 aż padała czerwona kartka... W tym pierwszym pucharowym też. Dodatkowo też zawsze było sporo zółtek .
Osobę sędziego przeanalizował już kolega Stanley więc ja tylko krótko napiszę, że w tym pucharze potrafił już dać 2 czerwone kartki w 11 meczach . Liczę na to że dzisiaj pokażę trzecia.
Ppolecam też wszystkim grę overów kartkowych .

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna – Towarzyski
Godzinna: 18:00
Spotkanie: PSG - Al-Hilal & Al-Nassr Stars
Typ: over 6.5 bramki
Kurs: 4.60
Analiza:

Mecz był już analizowany przez innego użytkownika forum pod kątem overu. Ja też widzę over i to duży.
Jest to spotkanie towarzyskie, dla kasy i dla kibiców. Być może jest to ostatnie spotkanie Ronaldo i Messiego przeciwko sobie.
Takie mecze pod publikę jak ten rządzą się swoimi prawami. Ja sobie nie wyobrażam, że tu się skończy na 2-3 bramkach.
Obrona Al-Hilal jest cienka, samo PSG powinno strzelić 5-6 bramek mając taką pakę jaką mają. Z przodu natomiast mają rywale kim postraszyć choćby talisca u boku Ronaldo i paru innych. Ronaldo myślę, że w tak prestiżowym pojedynku będzie się dwoił i troił co może zaprocentować bramkami klubu arabskiego.
PSG nie będzie tutaj zabijało się w obronie żeby czyste konto zachować .
Ja idę w over .

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +278
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka nożnaHiszpania,La Liga
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Mallorca – Celta
Typ: over 3.5
Kurs: 5.25
Analiza:

Pewnie zaskoczę nie jedną osobę typując over w tym meczu. Obie ekipy strzelają niezbyt dużo bramek . W 17 spotkaniach Mallorca 14 bramek, a Celtą 17, czyli cieniutko. Zatem dlaczego idę w over ?
A no dlatego, że jak popatrzymy na bezpośrednie spotkania z ostatnich lat tych drużyn to widać, że grając ze soba te ekipy lubiły sobie postrzelać . Ostatnie wyniki to : 4:3, 0:0 , 5:1 i 2:2. Zatem 3/4 razy over pokryty.
Dodatkowo Mallorca nie strzelała od 2 spotkań i na pewno będą zmotywowani żeby w końcu coś strzelić.
Gościom natomiast grozi widmo spadku i są tuż nad strefą spadkowa . Też powinni tu ostro cisnąć żeby wygrać.
Może źle myślę, ale dla mnie ten mecz będzie otwarty a kurs piękny.

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia, Eredivisie
Godzina: 14:30
Spotkanie: Feyenoord - Ajax
Typ: powyżej 7.5 kartek

Analiza:

Dzis w Holandii czeka nas wielki szlagier.
Liderujący Feyenoord powalczy z 4 Ajaxem. Goście na ten moment tracą 5 punktów do gospodarzy i w tym meczu zwyciężając moga zniwelować stratę . Generalnie jest bardzo duży ścisk u góry tabeli bo o mistrza walczą jeszcze PSV, Alkmaar, Twente i Sparta Rotterdam.
Liczę na ostry pojedynek, bo kto wie czy ten mecz nie będzie miał znaczenia dla końcowego układu tabeli.
Historia bezpośrednich pojedynków tych drużyn pokazuje że bywało między nimi ostro. I tak ostatnie pojedynki to : 3 kartki (w tym jedna czerwień ), 8 żółtych, 6 kartek ( w tym 2 czerwienie) .
Zerkałem też wczoraj na osobę sędziego i statystyki, nie pamiętam już ich dokładnie a nie bardzo mam czas sprawdzać. W każdym razie sędzia z tego co pamiętam że średnia ponad 5 nie wahający się z pokazywaniem kartek.
Podsumowując: historia bezpośrednich spotkań, osoba arbitra, a szczególnie stawka tego spotkania sprawia że będzie ostro. Tu powinny trzeszczeć kości tyle powiem .
Dodatkowo polecam po fajnym kursie 13 za symboliczną kwotę
Ajax wygra, Ajax więcej rożnych , a Feyeenord więcej kartek 13.00 ( Superbets ) Superbet.

Otrzymane punkty reputacji: +838
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga 2
Godzina: 21:00
Spotkanie: FC Andorra - Albacete Belompie
Typ: powyżej 12.5 rzutów rożnych
Analiza:

Zerkałem sobie wczoraj w statystyki meczy 2 ligi hiszpańskiej i w żadnym nie było dużej ilości rzutów rożnych, bodajże najwięcej było ich 10. I to jest jak dla mnie dość dziwne i skłania mnie do zagrania tego, że w końcu ta seria meczy bez dużej ilości różnych się zakończy i zobaczymy tutaj ich dużo . Każda seria się kiedyś kończy .
Pomijając już to co pisalem wyżej to czysto statystycznie te rożne też nie wyglądają tutaj źle. Gospodarze ostatnie 5 spotkań to 30 cornerów, czyli średnio 6 na mecz. Goście to samo, też 30 rożnych w 5 meczach ( nie liczyłem rożnych z dogrywki meczu pucharowego ).
Jak widać obie drużyny tych rożnych nabijają ostatnio całkiem sporo. W tabeli sytuacja jest też taka że obu drużynom powinno na zwycięstwie zależeć gdyż obu niewiele brakuje do górnej części tabeli która gwarantuje grę w Play off . Obie ekipy powinny kreować sytuację, także liczę tu na stałe fragmenty z narożnika boiska.

Do góry Bottom