Dobrze mowisz, ale ja bym proponowal w ogole to zliwkidowac, poniewaz wiekszosc to sami zlodzieje a plusy sa uzytkownikow ktorzy na forum sa juz dlugo,znani i aktywni.
Kiedyś chciałem pozyczyc tzn. administrator forum Marcin Odra miał do sprzedania bonus do
bah za 5 zł, to łatwo go nie chciał sprzedac, mowil ze mam za malo postow nikt ze mna nie robil tegoi typu interesow i ze jest to mozliwe tylko i wylacznie przez allegro.pl
Wieć tutaj przydałby sie jakis regulamin, zeby to jakos funkcjonowało a nie kazdego dnia uzytownik forum pisze'' dajcie zlotowke plsssss' 'pozycze 20zl oddam 100 %' haha a ja pozycze 1000 zl i oddam 200 % tylko tak na prawde to znikne z ta kasa.
Można zrobić to inaczej, a raczej zeby forum to nakazało, czyli:
Kazda osoba która chce cos kupic, sprzedać, wymienić sie, pozyczyć powinna posiadać w pełni aktywowane konto allegro.pl lub ebay.com rowniez powinna miec odpowiednia ilosc komentarzy jak i na forum powinna byc osobą zaufaną...
Rowniez popieram przedmowce aby kazda osoba ktora decyduje sie na wystawienie plus'a powinna napisac za co ten plus na jaka kwote itd.