0 kuzan Użytkownik Kwiecień 26, 2007 #81 Nie zostal wziety chyba pod uwage dla Cisek ode mnie... oszukal i nie oddal pieniedzy ???? To samo tyczy sie adamus18 Wiec dodajcie sobie te 2 ;-) Zeby nie zasmiecac: Dla Dindek kolejny raz pozyczka bez zadnych klopotow :spokodfhgfh:
Nie zostal wziety chyba pod uwage dla Cisek ode mnie... oszukal i nie oddal pieniedzy ???? To samo tyczy sie adamus18 Wiec dodajcie sobie te 2 ;-) Zeby nie zasmiecac: Dla Dindek kolejny raz pozyczka bez zadnych klopotow :spokodfhgfh:
0 cosmic_gate Użytkownik Maj 8, 2007 #84 Wielki Dla " krecik2000 " Najpierw Pozyczyl Mi Kase na MoneyBookers Ustalilem z Nim ze Oddam Mu nastepnego Dnia ... Kupilem Mu Karte Doladowujaca Do Telefonu Tak jak Ustalilismy Doslal mi jeszcze Kilka Groszy Bo Wartosc Karty Przekraczla Wartosc Pozyczki Dostal Jeszcze Odemnie Kilka Groszy Za Darmo na " PIWO " za Zaufanie i Pomoc ????
Wielki Dla " krecik2000 " Najpierw Pozyczyl Mi Kase na MoneyBookers Ustalilem z Nim ze Oddam Mu nastepnego Dnia ... Kupilem Mu Karte Doladowujaca Do Telefonu Tak jak Ustalilismy Doslal mi jeszcze Kilka Groszy Bo Wartosc Karty Przekraczla Wartosc Pozyczki Dostal Jeszcze Odemnie Kilka Groszy Za Darmo na " PIWO " za Zaufanie i Pomoc ????
44 19krako91 Użytkownik Maj 10, 2007 #86 Wiem że może się czepiam ale zobaczcie co znalazłem na innym forum :
52 jemjogurt Użytkownik Maj 11, 2007 #91 dla krecik2000, szybka wymiana, trwala moze 5minut, polecam ????
52 jemjogurt Użytkownik Maj 19, 2007 #96 dla support75 polecam udana wymiana, tak jak w umowie :spokodfhgfh: :spokodfhgfh:
S 11 support75 Użytkownik Maj 19, 2007 #97 dla support75 polecam udana wymiana, tak jak w umowie :spokodfhgfh: :spokodfhgfh: Kliknij aby rozwinąć... Potwierdzam. Udana wymiana z jemjogurt
dla support75 polecam udana wymiana, tak jak w umowie :spokodfhgfh: :spokodfhgfh: Kliknij aby rozwinąć... Potwierdzam. Udana wymiana z jemjogurt